Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 37,94 | 56.149 | 1,480 | 37,90 | 38,30 | 0,00% |
ako imam na dan skupštine a nemam na dan kada nema skupštine koliko onda imam i dali ću imati ako nemam kada bude skupština
Datum objave: 31.7.2009 | 10:38
OČEKIVANO
Sabor donio krizni porez, uključivši i porez na dividendu
Autor/izvor: SEEbiz / Hina
ZAGREB – Od sutra pa do kraja iduće godine sve plaće, mirovine te druge primitke iznad 3000 kuna, uključujući i dividendu te udio u dobiti, država će oporezovati posebnim, tzv. kriznim porezom kojega je danas izglasao Hrvatski sabor.
Vlada će u četvrtak sa sjednice Saboru poslati amandman kojim bi se oporezivala dividenda, i to po principu kriznog poreza – do tri tisuće kuna dividenda se ne bi oporezivala, od tri do šest porez bi bio dva posto, a iznad šest tisuća kuna odrezao bi se porez od četiri posto, doznaje Poslovni dnevnik
Tako je bilo u 7 mjesecu 2009. i to je prihvačeno u saboru .
ajde netko ko zna za taj porez…meni kažu da od 1.1. se ponovo plača porez ukinut 2005(firma) dioničari moraju platiti od 4-6% to je ziher..daj neg netko vidi za ovih 15 %
O čemu ti trabunjaš?
Sumljam baš da će u pozitivnu blokadu, dobar dio dividende je uračunat u onaj skok sa 270 na 300 al da će malo povući – hoće!
Naravno čestitke svim dioničarima.
postovane kolege-nemam ht,
al pogledajte malo na kupnju, pa povisite prodaju-nek se crobi ZELENI… [thumbsup]
dale njemci ove godine izvlače 200 milja eura iz hrvatske. zahvaljujem prethodnim vladama.
jadranka dobija oko 100 milja kuna, dečak i co. oko 200 milja kuna.
s današnjim stanjem u skdd.
ajde ljudi dignite naloge na prodaji iznad 320, ovolika dividenda to zaslužuje [thumbsup]
Pad prihoda je 3,1%, a očekivano je 7,1%…..Dividenda 34 kune…..
Eee ja sam se jučer fino nakrcao…Danas potežemo gore….
http://www.business.hr/hr/Kompanije/Rezultati-poslovanja/HT-najavio-dividendu-od-34-kune
Jučer odlična odluka za kupnju. [smiley]
danas bi mogao promet htom i preko 30 milja kuna.
bit će zanimljivo, gomilaju se nalozi. neki su znali za ovo, neki su se i iznenadili. al dividenda je premašila izgleda očekivanja sviju.