Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 37,94 | 56.149 | 1,480 | 37,90 | 38,30 | 0,00% |
Ne znam čija je baba bila u pravu,ali znam da ht ne dam ispod 400kn,i tada bih razmišljao.I u kriznim godinama ht ima rezerve da nas hrani iz zadržane dobiti,ima još rezerve i za sljedeću godinu i godinu iza.čestitam svim strpljivima koji nisu nasjeli preporuci raifeisen banke koja je ovih dana najviše kupovala za svog mirovinca.
15% je porez
ha što reći nego bravo! Posebno me impresionira rast korisnika IPTV i interneta, posebice znajući kakve sam im sve mailove pisao zbog maxtv-a, ali činjenica je da se ga poboljšali i uljepšali. Vjerujem da ako se taj trend nastavi, da će pobrati i dobar dio kolača od korisnika koji su možda htjeli preći na neki drugi paket. U zadnje vrijeme se dosta oglašava i opti tv i bnet i sl, ali mislim da im je dugoročna perpektiva ipak znatno lošja od ove ht-a.
Ipak je moj tweet bio točan…
Nemoram niti gledati a bi znao kako će dan završiti s obzirom na vijesti. S dvije blokade, ht-pozitivna igh-negativna.
15% je porez
+ 4 % ako je ukupan iznos dividende iznad 3000( to dioničari plačaju) znači 26-28 kn ovisno kako kome..sve u svemu [thumbsup]
15% je porez
Otlud ti to? 34,05 kn je čisti iznos dividende, a ne bruto iznos. Na tih 34,05 kn će se eventualno platiti 2-4% kriznog poreza (iako je i to upitno jer se očekuje da će vrlo brzo biti ukinut pa možda isplata bude i bez njega) [thumbsup]
DIVIDENDA-KRIZNI= [smiley](pa i to je moguće u ovoj godini)
ajde netko ko zna za taj porez…meni kažu da od 1.1. se ponovo plača porez ukinut 2005(firma) dioničari moraju platiti od 4-6% to je ziher..daj neg netko vidi za ovih 15 %
15% je porez
A odakle vam to? Vi ste prošle godine platili 15% poreza na dividendu?
@lanica
stvarno ne znam o čemu pričaš?
34,05 kn je neto iznos na koji je već plaćen porez, eventualno će biti na taj neto iznos obračunato 2-4% kriznog poreza (ako prije isplate ne bude ukinut jer je jučer najavljeno ukidanje)