Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 37,94 | 56.149 | 1,480 | 37,90 | 38,30 | 0,00% |
Dividenda će biti 37,99 kuna (29 kuna dobiti + 9 kuna zadržane dobiti).
To je moja pretpostavka.
Moja baba kaže da dividenda bude 28-35 kn, pa sad vidjet ćemo [wink]
Netko se već pripremio, 8 i kusur tisuća komada na 306 kn, bit će pakleno sutra…
ko bude dobra dividenda taj će biti rasturen cjeli u prvoj sekundi trgovanja, ja ga uzmem 1/3 [thumbsup]
Otkad nisam pratio ovaj topik, a evo samo me zadnja stranica razvalila od smijeha.
A tek kad počne rasprava hoće li il neće cijena past baš za iznos dividende na dan isplate, jedva čekam.
[lol]
do kad se mora držati dionica, da bi imao pravo na dividendu? hvala
dvije godine [thumbsup]
Otkad nisam pratio ovaj topik, a evo samo me zadnja stranica razvalila od smijeha.
A tek kad počne rasprava hoće li il neće cijena past baš za iznos dividende na dan isplate, jedva čekam.
[lol]
Pa da, jebeš HT koji daje 10% dividende, bolje s nakrcat onim šrotom od DKVS pa čekat kraj stečaja s nebeskim plavetnilom u okicama [bye]
kako je bilo do sad…dal ht ima običaj poslovne rezultate objavljivati ujutro ili kasnije kroz dan?
U cik zore dok još svi investitori sa foruma spavaju. Probudiš se u jutro i samo se zbrojiš.
U 8 h.
[lol]
Pa da, jebeš HT koji daje 10% dividende, bolje s nakrcat onim šrotom od DKVS pa čekat kraj stečaja s nebeskim plavetnilom u okicama [bye]
[/quote]
90% HT, 10% DKVS u portfelju…oboje u plusu [bye]
Netko se već pripremio, 8 i kusur tisuća komada na 306 kn, bit će pakleno sutra…
bio je na 303..10 minuta prije zatvaranja,ali je pobjegao . [wink]