HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 18.11.2024. u 04:33
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
37,94
56.149
1,480
37,90
38,30
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Dosta je nisko taj. No daleko je do sutra…

who dares, wins

Dividenda će biti 37,99 kuna (29 kuna dobiti + 9 kuna zadržane dobiti).

To je moja pretpostavka.

Moja baba kaže da dividenda bude 28-35 kn, pa sad vidjet ćemo [wink]

Ovaj tekst nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica.

do kad se mora držati dionica, da bi imao pravo na dividendu? hvala

Netko se već pripremio, 8 i kusur tisuća komada na 306 kn, bit će pakleno sutra…

ko bude dobra dividenda taj će biti rasturen cjeli u prvoj sekundi trgovanja, ja ga uzmem 1/3 [thumbsup]

sve što pišem moje je mišljenje, i ne može se shvatiti kao investicijski savjet ili preporuka za kupnju i prodaju dionica!

Otkad nisam pratio ovaj topik, a evo samo me zadnja stranica razvalila od smijeha.
A tek kad počne rasprava hoće li il neće cijena past baš za iznos dividende na dan isplate, jedva čekam.
[lol]

dvije godine [thumbsup]

Mean people suck and nice people swallow!

Otkad nisam pratio ovaj topik, a evo samo me zadnja stranica razvalila od smijeha.
A tek kad počne rasprava hoće li il neće cijena past baš za iznos dividende na dan isplate, jedva čekam.
[lol]

Pa da, jebeš HT koji daje 10% dividende, bolje s nakrcat onim šrotom od DKVS pa čekat kraj stečaja s nebeskim plavetnilom u okicama [bye]

moje pisanje je moje osobno mišljenje i nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica!

kako je bilo do sad…dal ht ima običaj poslovne rezultate objavljivati ujutro ili kasnije kroz dan?

... otišli su bikovi uzalud ...

dvije godine [thumbsup]
[/quote]
kako obožavam ovakve pametne savjete [lol]

U cik zore dok još svi investitori sa foruma spavaju. Probudiš se u jutro i samo se zbrojiš.
U 8 h.

who dares, wins

[lol]

Pa da, jebeš HT koji daje 10% dividende, bolje s nakrcat onim šrotom od DKVS pa čekat kraj stečaja s nebeskim plavetnilom u okicama [bye]
[/quote]
90% HT, 10% DKVS u portfelju…oboje u plusu [bye]

Netko se već pripremio, 8 i kusur tisuća komada na 306 kn, bit će pakleno sutra…

bio je na 303..10 minuta prije zatvaranja,ali je pobjegao . [wink]

Jeli pesimista nakrcan dionicama Optime - Optimista ?

New Report

Close