HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 25.11.2024. u 18:19
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
38,92
141.150
3,627
39,00
39,10
0,78%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

ajd bas da vidimo [smiley]

Nije bolest sve što boli

HT na 325 do 10.02.2010. [kiss] osjećaj mi govori

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

Prije oko 20.02 budući da objava dividende ide sredinom mjeseca, ali neka bude i do 10/02 nemam ništa protiv.

[thumbsup]

kad vidim ovaj post od Verdija koliko ima naloga za prodaju ne znam dal da budem sretan što ima još toliko optimističnih ljudi u Hrvatskoj ili da se počnem smijat iz sveg srca što ima toliko nerealista

mislim koja je to fora sad stavit nalog na prodaju na — posebno me dojmi ovaj 400,00 42248 — tj za 100 kunića veći nego sadašnja prodaja, a da ne govorim o onim maherima preko 700 kn. Pa šta oni misle da će toliko porast u jednom dana pa za svaki slučaj da ih ne iznenadi ili što??

a za ovo da do 10-20. 02 dođe do 325 [shocked] [thumbsup] [lol]

Kolega ima tu svega. Od neinformiranih do fondova koji sa time stvaraju privid ponude i potražnje. Pošto je na IP-u sudjelovalo puno ljudi onda od njih možeš očekivati svašta, a ponajmanje da se razumiju u dnevnu trgovinu. Dođe kod brokera koji mu stavi nalog na određenu razinu i čeka. Npr. kupiš za 300 i staviš na prodaju po 360 kad se to jednog lijepog dana realizira uzeo si 20%. U banci ti za tu zaradu trebaju 3 godine sa multipliciranjem kte. E sad je pitanje da li će HT u kraćem vremenskom roku od npr. jedne godine doseći tu razinu? Predpostavimo da hoće i ispada da je to bolje od oročavanja u banci.

who dares, wins

ovaj nalog na prodaji 4000kom,je očigledno štopanje cijene,mogao ga je barem rasporediti,a ovako je preočigledno.

naravno da je preočigledno, ovdje se fondovi malo igraju međusobom i pokušavaju nadjebat jedni druge. a neki vrše i dogovorene transakcije, i pretaču iz šupljeg u prazno.
to je kad nekom otvorenom investcijskom fondu fali para pa onda proda svom mirovincu itd…
bilo bi tu posla za HANFA-u ali prešutno se pušta.

ne znam oće li ova brojka 2 ove godine posatat 3. mislim da je određen rast do ex dividend daya.
živi bili pa vidili.

ovaj nalog na prodaji 4000kom,je očigledno štopanje cijene,mogao ga je barem rasporediti,a ovako je preočigledno.

Slažem se, ako netko stavlja tako velike naloge na prodaju samo plasi male ulagace, a to je fond bio,a ako stvarno zeli prodat,rasporedi tih 4000 u vise manjih naloga,i svi budu pojedeni.

A čujte treba neko sitnu raju navlačit,svega ima danas pa i onih koji vole biti navučeni.

kad bi bio pun ko brod nebi bio ovdje!!!![emo_dolar]

naravno da je preočigledno, ovdje se fondovi malo igraju međusobom i pokušavaju nadjebat jedni druge. a neki vrše i dogovorene transakcije, i pretaču iz šupljeg u prazno.
to je kad nekom otvorenom investcijskom fondu fali para pa onda proda svom mirovincu itd…
bilo bi tu posla za HANFA-u ali prešutno se pušta.

ne znam oće li ova brojka 2 ove godine posatat 3. mislim da je određen rast do ex dividend daya.
živi bili pa vidili.

ja mislim da ce brojka 3 ostati jakoo dugo nekih 5-6 godina, a onda ili na 1 ili na 4

ocemo preci granicu 300,00kn u ovom tromijesijecju barem?
sta mislite?
Hvala..

netko ozbiljno odlučio nekoga navući na 300 kuna [thumbsup]

New Report

Close