HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 21.11.2024. u 18:54
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
38,22
54.457
1,425
38,20
38,50
1,05%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

gospon Verdi,
da li ste se zapitali da li ovo što ste napisali IMA SMISLA??????
kolika bi trebala biti dobit – da tržna cijena bude 1200 kn????
pamet uglavu, barem za novo leto!!!!!

Ništa ja nisam napisao već sam prekopirao stvarno stanje. Sad da li ima smisla? Da li život ima smisla?

who dares, wins

gospon Verdi,
da li ste se zapitali da li ovo što ste napisali IMA SMISLA??????
kolika bi trebala biti dobit – da tržna cijena bude 1200 kn????
pamet uglavu, barem za novo leto!!!!!

Ništa ja nisam napisao već sam prekopirao stvarno stanje. Sad da li ima smisla? Da li život ima smisla?
[/quote]

hehe ja stavljam sutra svoje na 1206,00kn pa nek ih vrag goni, netreba mi ni dividenda….

Hvala za ovo!

ZELIM BITI BRUTALNO USPJESAN KO bananarama................................

Verdi, ovo maloprije je bila lijepa provokacija nema što, ali kako ti se sve to dalo pisat ili imaš neki programčić koji slaže nizove? HT će toliko vrijedit kad se ‘rvati iskrcaju na Pandori i poševe nan’vi domorotkinju. [cool]

I will ask you one question "Do you feel lucky?"

Verdi, ovo maloprije je bila lijepa provokacija nema što, ali kako ti se sve to dalo pisat ili imaš neki programčić koji slaže nizove? HT će toliko vrijedit kad se ‘rvati iskrcaju na Pandori i poševe nan’vi domorotkinju. [cool]

Pa ljudi moji čovjek je samo copy-pasteao nešto u vezi teme a da svi vide kakav je to ask na 258iljada, itd…

ZELIM BITI BRUTALNO USPJESAN KO bananarama................................

To je istina
Shvaća to pola foruma a i vi će te kad napravite prvu transakciju.
Ovo je trenutna ponuda na prodaji a ne moje želje.
Zahvaljujući našem dragom Mareku iz PG sad sve to besplatno možete vidjeti.
Ako ste zadovoljni poželi te mu sretnu NG i on će vrlo vjerojatno biti zadovoljan.

who dares, wins

Verdi, najbolje je da se Ti postaviš sa svim svojim dionicama na deset ‘iljada kn (ili čega već, tko zna koja će valuta biti u opticaju).Samo napiši u "vremenskoj kapsuli" što to znači, (npr. bio jednom jedan HT koji je postojao dok su humanoidi koristili čudnovate spravice, i-phone, acere, i ostale gadgete da bi komunicirali), da bi ovi, iz budućnosti, kad pronađu tvoje dionice znali o čemu se radi, budući da će već komunicirati telepatijom i putovati teleportacijom.A dionica HT će se prodavati kao marka iz doba NDH, tj. imati će sentimentalnu vrijednost za kolekcionare frikove.U boljoj varijanti možeš napisati oporuku kome ostavljaš te tvoje dionice, da bi eventualno zaradio masu para.Ti sigurno nećeš dočekati te cijene.
A, treće, papir trpi svašta, Marek može i na tarabi napisati da je to p.č.a, a svi znamo da je to taraba. [cool]

Oli je to onaj Marek iz Titograda, pardon Podgorice? [cool]

Čovječe ne blamiraj se bez veze.
To nisu moje dionice već nečije pitaj Boga čije ostavljene na Asku i čekaju nekog naivca sličnog tebi da ih pokupiš jednom kad dođeš do para.
Te priče o vremenskoj kapsuli si ostavi za ekipu iz kvarta jer tu se igra za kune pa to nitko ne puši.

who dares, wins

Nisam ni tvrdio da su tvoje, samo sam te svitovao da staviš svoje i čekaš.I sad se ja blamiram i briješ da te tvoje silne brojkice mogu nekoga impresionirat.Stvarno si lik iz Alana Forda, groteska na kub. [cool]

Pozdravi Mareka i neka ne ide puno kod šamana na čaj od bunike ili čega već.Nek se drži Titograda.Samo lijeni crnogorci mogu toliko čekat da se obogate.
Znaš onaj vic kad su dva crnogorca opljačkali banku, pa čekaju vijesti da doznaju koliko su ukrali jer im se nije dalo brojit.Ti i Marek me podsjećate na njih. [cool]

Verdi jel možeš ovu totalnu ponudu strpat u excel pa postat ovdje na temu?

Pa nisu moje brojkice već ponuda na ZSE.
Shvaćaš li ti u opće o čemu diskutiraš?
Idi na temu Kupnja Prodaja pročitaj sve u nazad 5 mjeseci, razmisli malo do Tri Kralja pa se javi.

who dares, wins

New Report

Close