HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 21:29
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
38,50
90.514
2,351
38,60
38,80
0,78%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

ako kupiš za dva tri tjedna dobiješ za tri četri

Neinteligentno je brojati naloge na asku i bidu. Tko je pametan će umjesto toga obratiti pozornost na fundamentalne pokazatelje kao i činjenicu da uskoro slijedi dividenda…Ove godine cijelu dividendu opet ulažem u HT. To se zove ukamaćivanje… pitajte Ivanu [sealed]

Pozdrav! Ja sam nov ovdje i u svemu ovome pa me interesira samo u kojem roku treba kupiti dionice ht-a da bi imao pravo na dividendu. Ako recimo sada kupim u roku 2 – 3 tjedna koliko dugo trebam čekati na isplatu? Može i netko drugi odgovoriti ako zna 🙂 Hvala unaprijed.
[/quote]

Ha? Zafrkavate se?

1. Kakva dividenda?
2. Nadam se da znate da odluka o dividendi mora proć na glavnoj skupštini društva!?

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

da, upravu ste kolega.
HT je dosad uvijek zadržavao dobit i nije isplačivao dividendu. ustvari on nije ni imao dobit [lol]

da, upravu ste kolega.
HT je dosad uvijek zadržavao dobit i nije isplačivao dividendu. ustvari on nije ni imao dobit [lol]

a ni božićnice još nisu svima isplatili…. evo meni taman danas počela isplata u 10( 40% portfelja u hateju, skromno a ja zadovoljan i živci na mjestu) 🙂

ZELIM BITI BRUTALNO USPJESAN KO bananarama................................

Kakovi su to novopečeni dioničari? jeza mi je od takvih,ako krene dolje evo panike.

obožavam strvine-posebno ovce

Neinteligentno je brojati naloge na asku i bidu. Tko je pametan će umjesto toga obratiti pozornost na fundamentalne pokazatelje kao i činjenicu da uskoro slijedi dividenda…Ove godine cijelu dividendu opet ulažem u HT. To se zove ukamaćivanje… pitajte Ivanu [sealed]

Pozdrav! Ja sam nov ovdje i u svemu ovome pa me interesira samo u kojem roku treba kupiti dionice ht-a da bi imao pravo na dividendu. Ako recimo sada kupim u roku 2 – 3 tjedna koliko dugo trebam čekati na isplatu? Može i netko drugi odgovoriti ako zna 🙂 Hvala unaprijed.
[/quote]

Ha? Zafrkavate se?

1. Kakva dividenda?
2. Nadam se da znate da odluka o dividendi mora proć na glavnoj skupštini društva!?
[/quote]

1.Približno ista kao prošle godine.
2.Znamo. A znamo i da Švaba koji ima većinu na glavnoj skupštini jako voli dividendu [huh]

doduše, možda ćemo se načekat na isplatu ako švabo i mudri zaključe da će adrijana ukinit harač.
to bi bio logički pritisak na dionicu al i od toga ništa ponajprije zbog toga ko uopće vrti ovu dionicu.

Kakovi su to novopečeni dioničari? jeza mi je od takvih,ako krene dolje evo panike.

Ja nisam paničar! Ako okrene dolje šta sad?! Čekat ću da okrene gore. Mene hvata jeza više od ljudi koji misle da su pobrali svo znanje ovog svijeta a možda i nekog drugog i ne mogu normalno odgovoriti na normalno pitanje. Kao da ja sad nekog pitam nešto o bubnjevima i sprdam ga zato što on nezna a ja znam. Hvala i doviđenja.

teško da bi "švabo" a i bilo tko riskirao 94% zbog onih 6%, bilo bi suludo

[/quote]

Do odluke NO pola, a pola do skupštine,po uzoru na prošlu godinu, državi treba lova kroz BF.

ako kupiš za dva tri tjedna dobiješ za tri četri

[lol] [lol] [lol]

manje je više, a više još više

1.Približno ista kao prošle godine.
2.Znamo. A znamo i da Švaba koji ima većinu na glavnoj skupštini jako voli dividendu [huh]

Ht ima 0 kuna duga (nema bankarskih kredita), ali zato ima DT, jer DT uzima dugove na razini centrale i onda po potrebi financira tvrtke u drugim zemljama ili preuzimanja.

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

New Report

Close