HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 24.11.2024. u 00:09
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
38,50
90.514
2,351
38,60
38,80
0,78%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Ovaj? Da nema on nešto sa BF ?

Da, taj. Ne znam, moguće. Uglavnom smanjio je za preko 100.000 iljada komada svoj udjel.
i to van redovnog trgovanja.

Da, taj. Ne znam, moguće. Uglavnom smanjio je za preko 100.000 iljada komada svoj udjel.
[/quote]
fondhb@erste-invest.hr Erste im je skrbnik. Možda su oni nešto zdilali jer su sad isplaćivali dividendu.

who dares, wins

[/quote]
fondhb@erste-invest.hr Erste im je skrbnik. Možda su oni nešto zdilali jer su sad isplaćivali dividendu.
[/quote]
kad su isplacivali dividendu??? najava je bila za ovaj mjesec no nisam nista uspio doznati kada sam provjeravao prije tjedan dana..

..:: hvala svima na kolcima, uzvraćam 100-tkama baš u inat!!! Mudar čovjek pušta da ga vodi pravednost a uči od svih... ::..

Nisam siguran. Ili jesu ili budu uskoro. Tu je to negdje.

who dares, wins

danas si kupac tih mizernih 100 000 sigurno popravlja prosjek, ajmo samo po bidu da se ne izmakne [lol]

ht ostankom na ovim razinama,odnosno ako ne padne ispod 260 kn ima potvrđen target 340 kn

http://www.svijet-dionica.net/

prošlo 140 000 kom po 275,11 kn tko je to bio ?

Tko je ovaj kupac – počisti do 275!

Ponovo 10-ak tisuća komada po asku!

preslagivanje, ili novi igrač ??

sutra je novi dan.

Mudri [thumbsup] [thumbsup] [thumbsup]

[i]Sve što pišem to je samo moje osobno mišljenje i nije nagovor na k/p.[/i]

Mislim da je Umirovljenički fond prodao. Tko je kupac, nemam pojma. Vjerojatno jedan ili više mirovinaca.

New Report

Close