Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 38,49 | 82.517 | 2,144 | 38,50 | 38,80 | 0,00% |
nema ovdje dnevnih malih investitora manipulatora, ove male manipulacije za izbijanje preostalih 63 i 69 nikog ne zanimaju. kad se oće i kad se ohrabri ove od oko 1000 komada da odu u druge dionice, to se odma vrati di i spada.
😉
pa di ste sad svi sa savjetima i komenterima
HT u 2 dana zaroni 6 kuna a ono skoro pa ni komentara " zašto? pa šta se dešava? tko to spušta? i s kojim razlogom?"
a kad naraste kunu – dvije evo svi se sjate s objašnjenjima i savjetima zašto
netko skuplja ali preljen je zadvati naloge manje 3000 kom, pa kad se pesmisti skupe [bye]
Evo, samo da Vas obavijestim.
Prodala sam HT, ipak.
Zbog HPB-a, mater mu njegovu.
Nisam mislila da će iskrcavati baš toliko.
pa di ste sad svi sa savjetima i komenterima
HT u 2 dana zaroni 6 kuna a ono skoro pa ni komentara " zašto? pa šta se dešava? tko to spušta? i s kojim razlogom?"
a kad naraste kunu – dvije evo svi se sjate s objašnjenjima i savjetima zašto
netko skuplja ali preljen je zadvati naloge manje 3000 kom, pa kad se pesmisti skupe [bye]
[/quote]
zanimljiv termin ”prelijen”.
al istina je prošlo je par transakcija bez bida, samo je pokupio ask od par iljada komada na 265 čim se pojavio.kasnije pod 3000, vjerojatno dogovorene.
ovo za HPB iskrcavanje je točna informacija?
sutra bi nam SKDD mogao dat zanimljive informacije koje pokupio po 12 000komada u jednoj transakciji.
Čuj, ono što ja znam je da HPB Invest mora prodati dio Ht-a za isplatu 800 000 000 Kn penzićima povrata (oko 100 000 penzića x 8 000) prije Žićboa.
E sad… koliko imaju šuške, a koliko će utopiti HT-a zaista ne znam.
Da li je informacija točna? HPB Invest tako kaže.
Lijepo sam Vas pitala još neki dan o tome pa ste mi zalijepili jedinicu.
Ja sam si mislila da opet kasnim sa informacijama, da ste to već prožvakali 20 stranica ranije.
hpb malo prodaje reda radi, ipak ja mislim da ce 1,5 milijardi koje je ht ostavio za kupnju svojih dionica biti vise nego dovoljno da taj dio progutaju zar ne?, normalno da ce ht pustit i da malo padne zasto bi kupovali skupo kada mogu jeftino, ali nemislim da ce ga spustit toliko, jel ima nas sa kesom koji bi se mogli ukljuciti u igru [wink]
ma o čemu pričate. umirovljenici su dobili 110.000 dionica ht. to se protrguje u 5 dana. ne navodite krivo poštene ljude