HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 11:59
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
38,49
82.517
2,144
38,40
38,80
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Mislim da ovo umirovljenici rasturaju sa onih 115 000 kom što su dobili od Vlade.

ne bi rekel, nisu to paničari
[/quote]
Ne svak pojedinačno ali njihov fond bi nas frknuo za štrucu kruha. Jedino što još nije provedeno u skdd sa Vlade na njih pa mi je to malo čudno. Možda imaju opciju?
[/quote]
ma ovdje cijena nije bitna, važno da se trguje [lol]

moguće je da i mirovici ruše kako bi tih 115.000 komada dobili jeftinije u nekoj dogovornoj transakciji.
kako đuzepe kaže, u skdd još nije došlo do promjene na poziciji 3.
a i kako se čini omf(točnije romf) imaju neki dnevni limit za držanje cijene i sakupljanje i ako je pritisak prevelik popuste.
sutra bi se moglo opet pojavit nekoliko gigantskih naloga, ovaj put do 265.
mislim da ne ide ispod 260 u ovom popunjavanju gapa.

Dotaknut donji bollinger, prisutna pozitivna divergencija, moglo bi to gore, ali pitanje je koliko TA djeluje kod HT.

Pa ako ne djeluje kod HTa ka najlikvidnije dionice, onda neznan na kojoj se našoj dionici može sa nekom sigurnošću primjenit TA?

Zanimljivo, da ne kažem i pomalo čudno. Dakle, promet zadovoljavajuće velik, tj potržnje ima, a mi u crvenom… da ne povjeruješ…Ovo je umjetno stvoreno, tu nisu čista posla

proklet bio na božić 2010.

Na našoj burzi čista posla NE POSTOJE…

Zavisi kako na to gledaš…

One koji trguju insiderskim informacijama treba u zatvore, kao što su Ameri napravili neki dan.
Špekulanata ima svugdje, po svim burzama, da je sve moguće predvidjeti i izračunati onda bi većina investitora zarađivala, a ne samo malo onih sretnih.
Tko nije spreman na rizik, njemu bar uvijek ostaje HT, zar ne?

što najbolje pokazuje ovo

http://www.index.hr/vijesti/clanak/americki-burzovni-indeks-dow-jones-na-najvisoj-tocki-ove-godine/459207.aspx

oni gore a mi dole

Erste analitičari
Ciljana cijena dionice T-HT-a podignuta na 300 kuna

Analitičari austrijske Erste banke danas su podigli ciljanu cijenu dionice T-HT-a sa 260 na 300 kuna, potvrdivši svoju preporuku o akumuliranju te dionice. Kako navode u izvješću o toj kompaniji, očekuju da cijenu dionice T-HT-a nastavi znatno poticati makroekonomsko poboljšanje u Hrvatskoj.

Vaš link

Ima ljudi koji od svog bogatstva nemaju ništa osim straha da će ga izgubiti.

Erste analitičari

Analitičari austrijske Erste banke danas su podigli ciljanu cijenu dionice T-HT-a sa 260 na 300 kuna, potvrdivši svoju preporuku o akumuliranju te dionice. Kako navode u izvješću o toj kompaniji, očekuju da cijenu dionice T-HT-a nastavi znatno poticati makroekonomsko poboljšanje u Hrvatskoj.

Vaš link

To nije bez vraga, čim sam vidio ovo prije par dana bio sam poprilično uvjeren da čemo dolje,,… tako je bilo tamo negdje u prolječe kad je isto neka banka(možda dotična), dala preporuku o kupovini perspektivnog ERNT, posljedica-PAD !!!!! možda je ovo slučajno, al bez vraga nije!

ZELIM BITI BRUTALNO USPJESAN KO bananarama................................

Erste analitičari

Vaš link

To nije bez vraga, čim sam vidio ovo prije par dana bio sam poprilično uvjeren da čemo dolje,,… tako je bilo tamo negdje u prolječe kad je isto neka banka(možda dotična), dala preporuku o kupovini perspektivnog ERNT, posljedica-PAD !!!!! možda je ovo slučajno, al bez vraga nije!
[/quote]

I mene to podsjeća na preporuke analitičara HAAB-e prije cca 2 godine kad su davali prognoze ,pogotovo za DLKV, kada sam i sama nasjela …zato sam i stavila ovaj članak više kao upozorenje.

Ima ljudi koji od svog bogatstva nemaju ništa osim straha da će ga izgubiti.

pa di ste sad svi sa savjetima i komenterima

HT u 2 dana zaroni 6 kuna a ono skoro pa ni komentara " zašto? pa šta se dešava? tko to spušta? i s kojim razlogom?"

a kad naraste kunu – dvije evo svi se sjate s objašnjenjima i savjetima zašto

New Report

Close