Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 39,90 | 61.569 | 1,543 | 39,80 | 40,10 | 0,25% |
eto još 115.000 komada na prodaji ubrzo. a burza ne reagira. nice.
Jel mislis da ce to ici preko burze?
nije bitno kako će ić, činjenica je da je još 115.000 komada ”slobodno” i da će nečija sredstva namjenjena eventualnoj kupovini HT otić međuostalim i na ovih 115.000 komada.
nije bitno kako će ić, činjenica je da je još 115.000 komada ”slobodno” i da će nečija sredstva namjenjena eventualnoj kupovini HT otić međuostalim i na ovih 115.000 komada.
IMHO, to će kupiti trezor
sorry na pisanju, hrvatski sam imao dva jedva ali matematika 5, sudjelovao sam par godina na stranim forumima tako da sam kod njih naucio vrijeme je novac, nema velikih slova recenice i takvih fora nego samo dobre informacije, sorry jos jedanput ali jebi.. ja tako pisem
sorry na pisanju, hrvatski sam imao dva jedva ali matematika 5, sudjelovao sam par godina na stranim forumima tako da sam kod njih naucio vrijeme je novac, nema velikih slova recenice i takvih fora nego samo dobre informacije, sorry jos jedanput ali jebi.. ja tako pisem
Ma zašto se uoće ispričavaš??? Zar nisi shvatio da je u ovoj zemlji bitna forma a ne sadržaj.
Nisam primjetila da je netko prokomentirao što si napisao, već kako si napisao.
[kiss]
Ma zašto se uoće ispričavaš??? Zar nisi shvatio da je u ovoj zemlji bitna forma a ne sadržaj.
Nisam primjetila da je netko prokomentirao što si napisao, već kako si napisao.
[kiss]
[/quote]
ja bih morao ispraviti ipak gore receno jer jesam komentirao napisano i drzim da je bitan sadrzaj, zato je i pala 100tka [wink]
Nisu velika slova i točka fore. Ne postoji pravopis bez razloga. Puno je lakše shvatiti što si napisao ako je to napisano po nekakvim standardima. Zato sam i komentirao tvoje pisanje.
Moguće je da si stručnjak za dionice, ali meni se stvarno ne da trošiti vrijeme na odgonetavanje onoga što si htio reći, kao ni što se tebi ne da trošiti vrijeme na pravilno pisanje.
Što se tiče forme i sadržaja, često jedno ne može doći do izražaja ako nema i drugoga.
"erste-ciljana-cijena-dionica-ht-a-podignuta-na-300-kuna"
Kao i puno puta do sada post festum oglašavaju se i "veliki" analitičari…
Stvarno čovjek mora biti pametan pa da zaključi da je ovo dobra dionica.
Bečki Roadshow: Hrvatske tvrtke razgovarale s 23 ulagača
U vrijeme kada je globalna investicijska klima za ulaganje u dionice suzdržanija vrlo važno da domaće kompanije ostanu na radaru međunarodnih ulagača, istaknuo je predsjednik Uprave ZSE-a Roberto Motušić
U bečkom hotelu Sacher u četvrtak je održana regionalna investicijska konferencija tržišta kapitala jugoistočne Europe koju je organizirala Raiffeisen Centrobank u suradnji sa Zagrebačkom, Beogradskom, Ljubljanskom, Makedonskom, Banjalučkom i Crnogorskim burzama.
Kako je priopćeno sa Zagrebačke burze, konferenciji je nazočilo pedesetak austrijskih i međunarodnih investitora, a nakon prezentacija svojih kompanija predstavnici Uprava HT-a, Atlantic grupe, IGH i Ericsson Nikola Tesla u samo jednom danu održali su 23 individualna sastanka s međunarodnim ulagačima.
Po povratku iz Beča, predsjednik Uprave Zagrebačke burze Roberto Motušić izjavio je da je Roadshow bio uspješan. "U vrijeme kada je globalna investicijska klima za ulaganje u dionice suzdržanija vrlo je važno da domaće kompanije ostanu na radaru međunarodnih ulagača. Redovita prisutnost na ovakvim konferencijama, prezentacija rezultata te stalni kontakt s ulagačima preduvjet je, ali ne i garancija, da bi vas međunarodni investitori uopće stavili na svoju listu odabranih. [/b]S druge strane, Uprave dioničkih društava stječu neprocjenjivo iskustvo u komuniciranju s vrlo zahtjevnom financijskom javnošću“, naglasio je Motušić.