HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 19:43
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
38,50
90.514
2,351
38,60
38,80
0,78%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

naš graf od prije nekoliko dana kirurški precizno odredio prvi cilj dionice,
http://www.svijet-dionica.net/images/stories/014-velika.jpg

http://www.svijet-dionica.net/

ovo je jedan od najglupljih grafova viđen na ovom forumu, inače punom glupih grafova

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

kako graf komentira pojavu teške artiljerije na kupnji?

"Teska artiljerija" samo skuplja i svaki dan spusta pomalo sve nize i nize, Mislim da ustvari drze cijenu zbog svojeg kvartalnog izvjesca, tj da prikazu plus (kakav, takav).

Nije bolest sve što boli

Svaki dan spušta niže i niže???? Teška ariljerija pa skuplja malo po malo??? Za početak uzmi kretanje crobija u zadnja 3 tjedna i kretanje ht i usporedi ih. Pa onda pogledaj promet HT. Pa onda još i trenutačni omjer k/P. Pa možda nećeš izjaviti takvu kolosalnu besmislicu, da ne kažem glupost.

[i][b]Stvarnost - iluzija izazvana pomanjkanjem alkohola[color=yellow][/color][/b][/i]

kakv lik. da sve niže i niže 😀
nema više dokupljivanja na onako smješnim razinama.
čak se i PBZ OMF uključio u značajnu kupnju prošli tjedan.
a prosječna je iznad 270 kuna bila cijeli tjedan.
sapienti sat.

"Teska artiljerija" samo skuplja i svaki dan spusta pomalo sve nize i nize, Mislim da ustvari drze cijenu zbog svojeg kvartalnog izvjesca, tj da prikazu plus (kakav, takav).
[/quote]

– malo proučite što su to kvartali i kada idu kvartalna izviješća.

– I love this game.
Pozdrav !

p.s. tu nema, niti će biti nekog rasta, ali zato tu imamo sigurnost i siguran prinos.
– tko tu traži lude zasrade ušao je u krivu dionicu.
– ali za mene HT je naša najbolja banka.

Svaki dan spušta niže i niže???? Teška ariljerija pa skuplja malo po malo??? Za početak uzmi kretanje crobija u zadnja 3 tjedna i kretanje ht i usporedi ih. Pa onda pogledaj promet HT. Pa onda još i trenutačni omjer k/P. Pa možda nećeš izjaviti takvu kolosalnu besmislicu, da ne kažem glupost.

"Teska artiljerija" ili neko ima vec par dana naloge na 271,00 I 270,00 (isti nisu dugorocni nego se stavljaju svaki dan i stoje) onaj koji je bio na 272 je nestao (poklopilo ga ili je spustio ljestvicu). Croby i HT su trenutno u raskoraku. Promet na ht samo znaci da neko akumulira velike kolicine jer trejdanje ovdje nema smisla, za sad. Po trenutacnom omjeru k/p, 15.642/277.956, cijena ht-a bi morala biti nize (zakon ponude i potraznje, ako ste culi za njega). Kompletan ZSE je besmislica ali to je prica za sebe.

Nije bolest sve što boli

Ovisi o definiciji lude zarade. 30kn dividende na cijenu dionice manju od 400kn je za mene luda zarada. Još ako ima prostora za rast kao što je relativno novo, neiskorišteno a perspektivno tržište IPTV te cijena dionice na cca 1/3 daleko od svog maksimuma – to je definitivno više nego luda zarada. Igrao sam se za PBZom i izašao sa malom zaradom – management guli tvrtku a vlasnicima ni mrvice, igrao sam se sa INAom i rasla je u katastrofalna vremena zbog povlaštenih info. Znam kako posluju neki naši brodari i ne bi im dao ni kune. Naravno da možete zajahati neki val, naravno da možete utrostručiti dobiveno ako vam se posreći par takvih valova uzastupno … no isto tako možete otići na poker. Brže je gotovo.

Tko leti vrijedi, tko vrijedi leti, tko ne leti ne vrijedi

kakv lik. da sve niže i niže 😀
nema više dokupljivanja na onako smješnim razinama.
čak se i PBZ OMF uključio u značajnu kupnju prošli tjedan.
a prosječna je iznad 270 kuna bila cijeli tjedan.
sapienti sat.

Lik iz bajke.
Nek se PBZ OMF ukljucio ali cinjenica je da nije dizao letvicu neg je cekao u prikrajku i skupljao. Isto kao i ovi nalozi na 270,50 i 271. Ako me sjecanje dobro sluzi neki dan su bili malo vislje(zato tvrdnja sve nize i nize).
NHF

Nije bolest sve što boli

[/quote]

– I love this game.
Pozdrav !

p.s. tu nema, niti će biti nekog rasta, ali zato tu imamo sigurnost i siguran prinos.
[/quote]

Kvartal je kvartal kako god ti pricala o tome.

p.s.
Ako nema nekog rasta objasni mi skok sa 226 (08.09.) na 255 (16.09) i sa 259 (07.10.) na 270 (14.10.). Tebi koja imas brutalno puno HT morala bi biti luda zarada. odokativno 20%.

Nije bolest sve što boli

[/quote]

– I love this game.
Pozdrav !

[/quote]

Kvartal je kvartal kako god ti pricala o tome.

p.s.
Ako nema nekog rasta objasni mi skok sa 226 (08.09.) na 255 (16.09) i sa 259 (07.10.) na 270 (14.10.). Tebi koja imas brutalno puno HT morala bi biti luda zarada. odokativno 20%.

[/quote]

– odokativno zarada mi je cca 50%.
– rast od cca 70kn plus dividenda cca 30kn, što daje 100kn.
– a kupnja po cca 200kn.
– može li bolje !!!!!!!!!!
– na nekim drugim dionicama sam zaradila i punooooo više, ali ne idu vam zajedno velika sigurnost i ludi prinos.
– zbilja naša najbolja banka.
– i što je još važnije, tu za HT ne treba zbilja ništa pisati.

– I love this game.
Pozdrav !

p.s. proučite malo što su to kvartalna izviješća.

"Teska artiljerija" ili neko ima vec par dana naloge na 271,00 I 270,00 (isti nisu dugorocni nego se stavljaju svaki dan i stoje) onaj koji je bio na 272 je nestao (poklopilo ga ili je spustio ljestvicu). Croby i HT su trenutno u raskoraku. Promet na ht samo znaci da neko akumulira velike kolicine jer trejdanje ovdje nema smisla, za sad. Po trenutacnom omjeru k/p, 15.642/277.956, cijena ht-a bi morala biti nize (zakon ponude i potraznje, ako ste culi za njega). Kompletan ZSE je besmislica ali to je prica za sebe.

Kada bi kroz jedno duže vremensko razdoblje pratio trgovanje sa ovom dionicom ne bi pisao ovakve besmislice. Npr. kad je HT tavorio na 200-208 kn omjer K/P bio je 6.500/420.000 Uostalom zar ti zadnje minute današnjeg trgovanja nisu najbolje odgovorile koliko si u zabludi?

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

New Report

Close