HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 19:27
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
38,50
90.514
2,351
38,60
38,80
0,78%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Meni je jako drago da je prvi post na ovoj temi objavljen u 13:13.. To puno govori o ljudima koji su ostali u HT-u, poglavito o njihovim namjerama i očekivanjima od HT-a.

[i][b]Stvarnost - iluzija izazvana pomanjkanjem alkohola[color=yellow][/color][/b][/i]

ja išo dokupit po 268,9 a ono postavilo šalung iznad mene.. [huh]

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Rapidno se smanjuje broj izloženih količina na prodaji [thumbsup] JooZoo što kaže tvoja analiza – dokle to ide?

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

ja na 330 idem van, pa nek ono raste i na 400 što se mene tiče.. ovakvo nešto nisam mogao ni sanjati početkom godine kad sam gledao u -70%

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

ja na 330 idem van, pa nek ono raste i na 400 što se mene tiče.. ovakvo nešto nisam mogao ni sanjati početkom godine kad sam gledao u -70%

slazem se u potpunosti,mislim,pa zar je neko mogao uopce ocekivati kako je godina lose krenula.. ja cu malo pohlepniji biti i cekat cu 50 eurica da se zaokruzi ako je moguce u iducih 6mj da dode do toga..

ja tek prodajem kada omjer vrijednosti i dividendnog prinosa bude 5%, za sada je oko 11% znaci 570-600kn je moja cijena, a kada ce to postic nesekiram se taman se zalaufala kad ono kriza [thumbsup]

ne mari za male stvari i ostat ce male

ja tek prodajem kada omjer vrijednosti i dividendnog prinosa bude 5%, za sada je oko 11% znaci 570-600kn je moja cijena, a kada ce to postic nesekiram se taman se zalaufala kad ono kriza [thumbsup]

Mislim kolega da će prije HT smanjit dividendu nego što čete vi dočekat HT na 570-600kn….

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

Vjerojatno al zdrav način razmišljanja i dobar balans u portfelju..

[i][b]Stvarnost - iluzija izazvana pomanjkanjem alkohola[color=yellow][/color][/b][/i]

neznam dali ce smanjivati, ali po mom razmisljanju dokle god bude akvizicija treba im i novaca, dotle ce dt da povlaci novce sto je i normalno, barem po meni [wink]

ne mari za male stvari i ostat ce male

Ukupan dug Optima Telekoma HT-u dosegnuo je 80 milijuna kuna, a HT se odlučio aktiviranjem instrumenata osiguranja naplatiti dio tog iznosa, 30 milijuna, doznajemo iz dobro upućenih izvora.

Vaš link

Pitajte az što će on s tim dionicama, ima on toga. Nekog bi trebalo na vrbu…………..

1. MARTIĆ MATIJA 1.859.569 65,94 Osnovni račun
2. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. 134.500 4,77 Skrb. račun
3. HANŽEKOVIĆ MARIJAN 133.962 4,75 Osnovni račun
4. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. 97.891 3,47 Skrb. račun
5. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./AZ OBVEZNI MIROVINSKI FOND 76.582 2,72 Skrb. račun
6. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 42.809 1,52 Osnovni račun
7. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. 40.950 1,45 Osnovni račun
8. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./ERSTE PLAVI OBVEZNI MIROVINSKI FOND 37.735 1,34 Skrb. račun
9. ŽUVANIĆ ROLAND 30.301 1,07 Osnovni račun
10. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 30.155 1,07 Skrb. račun
Ukupno: 88,10

da vam pravo kažem dođe mi da promijenim OMF na Reifeisen.

Tko leti vrijedi, tko vrijedi leti, tko ne leti ne vrijedi

New Report

Close