Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 38,50 | 90.514 | 2,351 | 38,60 | 38,80 | 0,78% |
Ma nitko tebe ne prosvjecuje i spasava vec oni brinu svoju brigu i bas ih briga za tebe i mene.Jedina koja bi se morala sekirati je HANFA.
Ma nitko tebe ne prosvjecuje i spasava vec oni brinu svoju brigu i bas ih briga za tebe i mene.Jedina koja bi se morala sekirati je HANFA.
zašto bi se i Hanfa sekirala?
sekirati se trebam mi jer fondovi, napose OMF-ovi upravljaju našom imovinom
Izgleda da HT ulazi u još jedan od svojih perioda "mrtvila". Gledajući TA, širina Bollinger Band-ova zorno prikazuje kako je nedavni skok cijene doveo do ogromnog skoka volatilnosti. Zbog same prirode te volatilnosti (Reversion to the Mean), jedino što se sad može očekivati je smirivanje cijene i nastupanje novog congestion perioda na HT-u tj. novog perioda mrtvila. Na grafu u prilogu se vidi kako su sva takva širenja Bollingera (krajem siječnja, svibnja i srpnja ) bila praćena stabilizacijom cijene unutar vrlo uskog kanala i padom volatilnosti. To potvrđuje i MACD. Na grafu su također izdvojeni padovi MACD-a ispod signalne linije. Inače su to bearish signali, međutim oni u HT-ovom slučaju, u novije vrijeme prethode periodu "mrtvila" cijene (osim u dva slučaja korekcije cijene uzrokovane isplatom dividende).
Također, oni koji se nadaju značajnijem rastu trebaju biti svjesni i ostalih stvari poput RSI(14) > 80 koji signalizira tehničku precijenjenost i otpora rastu na psihološki značajnih 265kn po dionici.
Izvor: http://www.investa.hr
Ono što u meni budi optimizam jest da nitko ne želi prodavati na ovim razinama…. Doduše, nema baš niti kupaca….
u ovome momentu na tržištu bilo kakav pokušaj kupovine ozbiljnijih količina dionica HT-a doveja bi do novog rasta cijene.Bez obzira na tehničke indikatore ili nekakve psihološke barijere. [sealed]
jozo, ja sam stavio kupnju na 25x i na 23x, ali nikako da mi prodaju [angry]
jozo, ja sam stavio kupnju na 25x i na 23x, ali nikako da mi prodaju [angry]
Prošla su ta vremena, mislim da ih nećemo više doživjet [thumbsup]
znamo šta u svezi dividende??
Strpi se…. na proljeće.. prvo godišnja skupština, pa onda…..
znamo šta u svezi dividende??
Nisi ju dobio u petom mjesecu? [yawn]
Vidi.. vidi ti finog prometa, aha, dakle interesa za kupnju ima dosta, lijepo jako lijepo, iako mi je žao onih što prodaju ovu zlatnu koku od dionice