Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 38,22 | 54.457 | 1,425 | 38,20 | 38,50 | 1,05% |
Ma čemu pesimizam, ljudi? Promet je čak bolji nego jučer, pa ako se to nastavi, brane koje brane, brane, nestat će sve… (jedna mala grupica iz Dubrave to tako veli…)
Čine uslugu drhtavim ručicama.. Da zaključimo promet slab, u pon idemo dalje u napad.
Čine uslugu drhtavim ručicama.. Da zaključimo promet slab, u pon idemo dalje u napad.
da se zaključiti i ne samo iz slabog prometa već i ako se pogledaju nalozi kojima su, ne samo ht, nego i druge dionice stjerane u crveno… izgleda kao manja korekcija, a nastavlja se uzlazni trend bar još neko vrijeme, dok nas mediji ne počnu opet bombardirat sa naslovima kataklizme, velikim izjavama svjetskih stručnjaka, propasti svijeta i izrazima tipa "stropoštao" hehehe taj mi je najači tipa "…xy-r-a stropoštao se 0.08%…" 😛 (samo moje mišljenje)
Raiffeisen OMF kupio je 201 dionicu Atlantic grupe (ZSE:ATGR-R-A) po cijeni između 580,00 i 726,80 kuna, 126.786 dionica HT-a (ZSE:HT-R-A) po cijeni između 226,05 i 255,00 kuna
top 10 je kupovao prošli tjedan i to mirovinci.
Raiffeisen najviše, iza njega PBZ.
skrbnički na desetki je špekulirao. al opet ima isti broj dionica(čak i malo veći) kao i 15. rujna.
sve u svemu, fondovi se nakrcavaju, što je dobra vijest. 🙂
Meni je dobra vijest da i uz ovako skromni promet u usporedbi s prošlotjednim dnevnim prometima (3,5 milja), dinica ne ide prema dolje… Je li to znak da su oni koji su bili spremni dati budzašto… na izdisaju?
Može k/p top 10 da vidimo di idemo, tj kad nastavljamo