HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 24.11.2024. u 10:05
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
38,50
90.514
2,351
38,60
38,80
0,78%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

da vidimo sad ovaj od 8000 komada nalog, koliko dugo će stajati

nisam stigao ni postati

da vidimo sad ovaj od 8000 komada nalog, koliko dugo će stajati

Probijeno i 250….. ovo mi je zbilja neočekivano. Kada je tako skočila INA bila je inside info o preuzimanju plasirana iz naše vrle Vlade. Što bi ovo moglo biti stvarno ne znam – možda buđenje AZ fonda koji spava već 8 mjeseci.

Ništa strašno. Veliki magovi naše burze su odlučili: vrijeme da se krene.

who dares, wins

kupovna 250 prodajna 254 nikad viđena razlika…

[i][b]Stvarnost - iluzija izazvana pomanjkanjem alkohola[color=yellow][/color][/b][/i]

ko je pustio ht sa lanca, tko ga je čuvao????

čestitam kolegama koji su čekali, ja se inače odavno riješio i čekam na trenutno najlošijoj branši [sad]

ma kakav cash-r-a, 100% in

cestitam dionicarima ht-a,ja prodao svoje davno davno na 218…

kad je sanader odletio ja sam uletio s 40% unutra(213,0x), držao i smatrao kešom a sad dobijo finu kamatu……….

ZELIM BITI BRUTALNO USPJESAN KO bananarama................................

u londonu su gdrovi 245 kuna. to ni dobro.

Recimo da je ulazna cijena bila 230kn to je 20kn (cca 10%), cist dobra zarada trebalo bi ici do tak nekak 260 i kroz dva tjedna pasti natrag na oko 230 i opet iz pocetka. Cini mi se da je doslo vrijeme kapitalizacije onih velikih transakcija sa cijenom oko 230kn, i cuvanja cijene. Iskreno ne ocekujem daljnji rast mozda jos koji dan dok ne splasne euforija.

Ovo je samo euforija za narodne mase..moje mišljenje da ova dionica neće preko 265kn ovaj tjedan..

Iskreno ne ocekujem daljnji rast mozda jos koji dan dok ne splasne euforija.

još dtri dana rasta po 6% i već smo na 300 kunića

Aj me sada popljujte i napunite asevima, ali ja bih ga se, da ga još imam odmah rješio. Ask se nemilo mete, netko malo veći i mislim da će ga ta koji dan biti za manje.
Što ne mora značiti, samo moja pretpostavka. Ja sam svoj prodao za puno manje na crobiju 1500 al sam ga zamijenio za drugo tako da me je HT spasio. Imat ovo je ko imat keš…
I baš mi milo što raste, neka ga nemam

[thumbsup]

New Report

Close