Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 38,50 | 90.514 | 2,351 | 38,60 | 38,80 | 0,78% |
nisam stigao ni postati
da vidimo sad ovaj od 8000 komada nalog, koliko dugo će stajati
Probijeno i 250….. ovo mi je zbilja neočekivano. Kada je tako skočila INA bila je inside info o preuzimanju plasirana iz naše vrle Vlade. Što bi ovo moglo biti stvarno ne znam – možda buđenje AZ fonda koji spava već 8 mjeseci.
Ništa strašno. Veliki magovi naše burze su odlučili: vrijeme da se krene.
kupovna 250 prodajna 254 nikad viđena razlika…
ko je pustio ht sa lanca, tko ga je čuvao????
čestitam kolegama koji su čekali, ja se inače odavno riješio i čekam na trenutno najlošijoj branši [sad]
kad je sanader odletio ja sam uletio s 40% unutra(213,0x), držao i smatrao kešom a sad dobijo finu kamatu……….
Recimo da je ulazna cijena bila 230kn to je 20kn (cca 10%), cist dobra zarada trebalo bi ici do tak nekak 260 i kroz dva tjedna pasti natrag na oko 230 i opet iz pocetka. Cini mi se da je doslo vrijeme kapitalizacije onih velikih transakcija sa cijenom oko 230kn, i cuvanja cijene. Iskreno ne ocekujem daljnji rast mozda jos koji dan dok ne splasne euforija.
Iskreno ne ocekujem daljnji rast mozda jos koji dan dok ne splasne euforija.
još dtri dana rasta po 6% i već smo na 300 kunića
Aj me sada popljujte i napunite asevima, ali ja bih ga se, da ga još imam odmah rješio. Ask se nemilo mete, netko malo veći i mislim da će ga ta koji dan biti za manje.
Što ne mora značiti, samo moja pretpostavka. Ja sam svoj prodao za puno manje na crobiju 1500 al sam ga zamijenio za drugo tako da me je HT spasio. Imat ovo je ko imat keš…
I baš mi milo što raste, neka ga nemam
[thumbsup]