Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 37,30 | 57.363 | 1,538 | 37,50 | 37,90 | 2,72% |
Zadnja transakcija nešto malo više od 8k komada, onda, što mislite tko je?
RBA mirovinski
Jednostavno se moram osvrnuti na pricu o povecanju trošarina na sms-ove i kako ce to kao utjecat na cjenu dionice ht-a.. Ljudi moji to nece utjecati apsolutno niti malo na ht niti na bilo kojeg operatera jer ce svi jednostavno povecati cijene za taj dodatni namet. Jedni na koje ce to utjecati su gradjani naravno. Bar oni koji salju poruke.
koji cirkus, lupio pbzinvestor po strašilu od 2000 kom odjedanput i rastjerao sva strašila na prodaji
Jednostavno se moram osvrnuti na pricu o povecanju trošarina na sms-ove i kako ce to kao utjecat na cjenu dionice ht-a.. Ljudi moji to nece utjecati apsolutno niti malo na ht niti na bilo kojeg operatera jer ce svi jednostavno povecati cijene za taj dodatni namet. Jedni na koje ce to utjecati su gradjani naravno. Bar oni koji salju poruke.
Ma ne može se čitav namet prebaciti na građane a da se ne osjeti pad prometa. Sreća naša što su SMS usluge kod HTa znatno manje zastupljene nego kod alternativaca.
zanimljiv ovaj HT sad nitko ne prodaje
neobicno za njega i kretanje raspon cijene, s ovim ugrozama kaj nam se groze
Vrlo površno i plitko zaključivanje…. zar misliš da zbog povećanja cijene SMS poruke korisnici neće slati manje poruka??? Recimo da će masa novaca koje korisnici troše na mobitele ostati ista, to znači da će umjesto Telekom operaterima 10% mase love od SMS-a ići Šukeru, a suladno toj cifri će se smanjiti i prihod T-Mobile i Vip-a…. Nije to nešto značajno u ukupnoj cifri, ali ipak će se odlomiti komadić prihodovnog kolača 🙁
Radje gledajmo ovaj lijepi rast HT-a… to se rijetko vidi…. Ako pretpostvimo da se na HT-u ne trejda ( bar do sada nije), onda su izgleda procurili van polugodnišnji rezultati :))))
Oni su se uduplali od 01.01.
0,80% 654.298,00 1,67% 1.368.780,00
[/quote]
bravo za moj fond.:)
izgleda da oni koji su kupovali po ”većim od prosječne dnevne cijene zadnjih dana” ogromne količine su znali što rade ili su možda određeni forumaši bili u pravu? 😀