Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 38,50 | 90.514 | 2,351 | 38,60 | 38,80 | 0,78% |
Po svemu sudeći, upis će krenuti prije službenog prospekta. Za rubriku “vjerovali ili ne”
Problem im je sto su isplatitli dividendu, pa to mijenja bilancu. Stanje u prospektu mora biti tocno. Mogli su isplatit dividendu prije, ali ocito su htijeli to napravit na brzinu da buduci dionicari ne razmisljaju puno o lovici koja im je utekla [smiley16]
Još jedan low-kick za rumenog
WTF is rumeni?
Rumeni ili Rumenige, Damir Polančec, glavom i obrazom (rumenim)
Ah, tako. Onda od koga je, dobro je…
jos nek stave cijenu od 310 kuna i to ce biti DOBAR POSAO..
Jedno pitanje u vezi uplate za t-ht.
Nakon što se prijavim za kupnju dionica, u kojem roku moram izvršiti uplatu te je li moguče izvršiti istu pomoću e-bankinga.?
Hvala
Mene zanima što mislite o dugoročnijem držanju dionica? U EU se sprema pravilnik po kojem će veliki konzorciji prikazivati rezultate na razini EU, a ne svake pojedine države. Znači može T-HT kod nas imati enormnu dobit, ali ako je DT u ogromnom gubitku, kad se to spoji nema dividende. Mislim pod uvjetom da uđemo u EU.
Za svakih 10 kn gore ili dolje HDZ gubi 10 000 potencijalnih birača, prema tome..!!
Zbog svega navednoga žalimo što hrvatskoj poslovnoj i investicijskoj javnosti nećemo objaviti Rješenje o odobrenju Prospekta odmah nakon sjednice Hanfe i sjednice Vlade RH na kojoj će biti utvrđen raspon cijene dionice”, navodi se u priopćenju koje potpisuje predsjednik Uprave Hanfe Ante Samodol
Danas testiramo snagu kičme gospodina Samodola. Hoće li se slomiti danas i prospekt biti odobren ili će biti pomicanja IPO-a.
…
Danas testiramo snagu kičme gospodina Samodola. Hoće li se slomiti danas i prospekt biti odobren ili će biti pomicanja IPO-a.
He, he… Bas da vidimo. Mislim da je taj prospekt vec odobren na jednoj visoj razini [smiley1]