Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 38,50 | 90.514 | 2,351 | 38,60 | 38,80 | 0,78% |
bogme,zaštopali su topovi..probijena je crta otpora,i crveni kmeri nadiru ka kvoti 200,00…izgleda da smo u okruženju..morat ćemo brzo u probijanje,ja sam ranjen,ali nije opasno po život…
…ako dotakne 200 kunića ode moja alfica na bubanj poradi povećanja vlasničkog udjela u ht-u,
znam bit će emotivno, ali za godinu dana naći će se i za Sportwagon… I hope…
[/quote]
hoces mjenjat alfu za dionice???? [cool]
pa ako dođe do 200 kunića,i ja razmišljam o nekim ludim stvarima..to bi bilo praktički-sigurno ulaganje…uprava će u idućih godinu dana otkupiti 10% dionica i poništiti ih.dakle,s time sami sebi otvaraju put ka daljnoj isplati dividende i sa manjim prihodima od 10%..znači,kad bi imali na raspolaganju i 2 200 000 000 kuna,mogli bi bez problema i dalje isplaćivati dividendu od 30 kuna po dionici,ili ako eventualno zadrže dosadašnje prihode,mogli bi povećati dividendu..pa ako cijena se bude vrtila oko 200 kuna,to je najmanje 15% godišnje,sigura,a i dobra kamata….
Svi pričate o toj nekoj kamati od 10-15%… Kolega, kada oročite novce u banci, neznam da ti to znate ali GLAVNICA SE NE SMANJUJE, sto u slucaju HT-a bas i ne stoji…
niti ne raste 🙂
Svi pričate o toj nekoj kamati od 10-15%… Kolega, kada oročite novce u banci, neznam da ti to znate ali GLAVNICA SE NE SMANJUJE, sto u slucaju HT-a bas i ne stoji…
to je samo privremeno,šta,zar očekuješ ht ispod 200 kuna?A I DA PADNE NA 185,00 KN,ŠTO JE ILUZIJA,sa dividendom nisi u minusu..ako propadne država-sigurnije ti je imati dionice ht-a,nego oročiti lovu na banci..kako su u argentini uzaptili sva oročenja,ali dionice im nitko nije mogao uzeti..da je zse normalna burza,ht bi kao defenzivna dionica rastao,kao i atgr,međutim,ovi kalibra 69 su otežavajući faktor…
Ajmo reć da ovako, mislim da će biti ispod 200kn, i to iz prostog razloga zato sto i Mudrinić ocekuje da ce biti ispod 200kn, a zasto ocekuje? Neznam, to morate pitati njega, ali da ne ocekuje HT bi vec na 200kn kupovao vlastite dionice! Ako on ide za tim da sta ce kupovat na 200 kad ce moc i za nize – idem i ja!
Cijena Prodaja
212,00 105
213,00 69
213,66 69
214,00 2133
214,11 1217
214,12 69
214,40 69
214,50 69
214,93 20
215,00 909
AL GA TUKU OVI SA KALIBROM 69 [cool]
Zar ima još onih na ovom forumu koji vjeruju u to da su kalibar 69 mali ulagači!!! Ne mogu bolivit !!! [bye]
Ajmo reć da ovako, mislim da će biti ispod 200kn, i to iz prostog razloga zato sto i Mudrinić ocekuje da ce biti ispod 200kn, a zasto ocekuje? Neznam, to morate pitati njega, ali da ne ocekuje HT bi vec na 200kn kupovao vlastite dionice! Ako on ide za tim da sta ce kupovat na 200 kad ce moc i za nize – idem i ja!
Možda neki fondovi kupuju za trezor pa će mu to kasnije u komadu prebaciti po nekoj samo njima poznatoj cijeni te zbog toga mislimo da se trezor još ni je uključio u kupnju?
pa i ja mislim da postoji velika vjerovatnost da se trezor uključi tek kada cijena padne ispod 200,00..što niže uhvati,moći će ih više poništiti..a to je dugoročno dobro…
pa i ja mislim da postoji velika vjerovatnost da se trezor uključi tek kada cijena padne ispod 200,00..što niže uhvati,moći će ih više poništiti..a to je dugoročno dobro…
Znači nikad?
Ne ma šanse da ovo čudo od dionice u ovo doba padne ispod 200.
Rijetko kad izlazim sa ovakovim tvrdnjama ali za ovo bi se i kladio.
HTispod 200 a gdje su onda drugi i gdje je Crobex ???