HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 09.01.2025. u 17:10
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
39,84
105.900
2,658
40,00
40,10
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

ma o kojoj sigurnoj luci pričaš? nema sigurne luke na burzi. sigurna luka su jedino nelikvidne dionice gdje nema kupnje. sve ostalo je high-risk, pa tako i HT. moguće je da zbog masovnosti HT nikad ne bude skuplji od 250 kn, nego štoviše da mu cijena padne i to jako. slično kao što je bilo na DT-u

Znalci, prvo se malo informirajte zbog čega je pala cijena DT pa onda lupajte. Što se tiče usporedbe profatibilnosti cijena dionice HT-a je 8x niža od dionice DT-a.

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

Što se tiče usporedbe profatibilnosti cijena dionice HT-a je 8x niža od dionice DT-a.

– ovaj dio me stvarno jako zanima.
– ako netko ima znanja i volje to malo šire s brojkama objasniti bila bih mu zahvalna.

– I love this game.
Pozdrav !

U ponedjeljak je skrbnički pod brojem 4. (London) prodao 18.108 dionica HT-a. Dakle osigurač više nije potreban ( a nije već duže vremena). Može se sve prodati.

Raiffeisen mirovinski kupio je novih 14.700 dionica, a Erste plavi 21.000 dionica HT-a istoga dana.

– ako netko ima znanja i volje to malo šire s brojkama objasniti bila bih mu zahvalna.

– I love this game.
Pozdrav !

http://finapps.forbes.com/finapps/jsp/finance/compinfo/Ratios.jsp?tkr=DT

naravno, pokazatelji se svakog dana mijenjaju ali potcijenjenost HT-a je očita

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

di su oni koji pricaju o drugim dionicama koje su rasle i na kojima bi bili bogati, zar im sada nije drago sto su u sigurnoj luci kada sve drugo ludi i pada po 10%na dan, kada god hoce mogu prodat i kupiti druge

kod dr. dionica (npr. na atpl ) je samo trebalo biti brz i pravilno reagirati na prodaji kad je lijepo narasla , i slobodno se vratiti u ht sa još većim brojem dionica , nije bilo teško.

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

HT JE ZA ONE KOJI IMAJU MALO VIŠE STRPLJENJA I MALO VIŠE NOVACA..ja sam na vrijeme pobjegao ih atpl 13xx,i ušao u ht,i danas ću ga dokupljivati jer imam još keša,a ako padne još,onda ću ga opet kupiti..mislim da je ovo exstra povoljna cijena…kupovao sam ht dosad 20-ak puta,i nikad ga nisam skidao sa ask-a,uvijek bi me pokupilo na bidu,bez problema…to govori da je pritisak ovih iz ipo-a i dalje znakovit,ali je svakim danom sve manji i manji

Nisi objasnio što očekuješ od HT-a?

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Što se tiče usporedbe profatibilnosti cijena dionice HT-a je 8x niža od dionice DT-a.

– I love this game.
Pozdrav !

[/quote]

Vaš link

Bez straha, pohlepe i sentimenta.

Nisi objasnio što očekuješ od HT-a?

očekujem dividendu od 30,00 kn po dionici,i na jesen rast cijene dionice na cca 240,00 kn..to je cca 50-ak kuna po dionici,pa ako kupiš sada 1000 komada,zarada ti je u nepunih 10 mjeseci oko 50 000 kuna..ako se ispune očekivanja..a mislim da su sasvim realna…

Ovo ne mogu vjerovati….na HTu nema komentara već tri dana!!! Stvarno nije više narodna dionica:)

sad je internacionale..sam promet od 2 000 000 kuna govori da nem a puno ljudi spremnih da prodaju na ovim razinama..ja se odmah sjetim dobre dividende,i onda mi ovaj pad ne predstavlja ništa,uostalom,trenutno je najbolje biti u ht-u,samo što to većina investitora uopće ne kuži,zaboravili su i na trezor i na dividendu….ne želim više trpiti velike volatilnosti,želim se smiriti malo sa trejdanjem,i uzeti pauzu od cca pola godine….i zato mi ht trenutno čini 88% portfelja….

Da, ali HT svejedno i dalje pada… BIle su spekulacije da kad ostali pocmu padat da ce on rast ali nekako mi se cini da nista od svega toga… Kad treba rasti nikako gore, ali zato kad treba padati onda udri, ovaj HT bas pocinje ici na zivce!!!

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

New Report

Close