HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 26.11.2024. u 05:37
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
38,92
141.150
3,627
39,00
39,10
0,78%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

pa,čudi me što az miruje već neko vrijeme,raifica najviše kupuje-skoro svaki dan po 2-3 000 komada,ako prestane raifica kupovati,onda je moguće da će ht opet doći na razine od 205-210,00 kuna..pa u tom slučaju se nećemo nećkati,ni oklijevati,već ćemo nadokupiti..ali ne vjerujem tehničkoj analizi,nitko ne može predvidit budućnost..da se je riješiti ovoga što prodaje sa 4-og mjesta,ostali bi sve čvrsti ulagači..

gledam tehničku ovdje…nastaje signal za prodaju ili je već nastao…slažete li se…mislim da će i ht padati.ne bi bilo loše prodati na ovim razinama pa kupiti ponovo na recimo 200 ili dokle će se spustiti…

samo dajte, bas ste to lijepo zamislili…

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

gledam tehničku ovdje…nastaje signal za prodaju ili je već nastao…slažete li se…mislim da će i ht padati.ne bi bilo loše prodati na ovim razinama pa kupiti ponovo na recimo 200 ili dokle će se spustiti…

samo dajte, bas ste to lijepo zamislili…
ovom dionicom upravljaju fondovi i biti ce bas kako oni pozele svidjelo se to vama ili ne.
nema veceg rasta ali nema ni pada, odnosno slijedi rast a sigurnost se ne moze platiti novcem

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

mislim da je zadnjih dan dva mnogima žao što nemaju baš HT nego neke druge gluposti

strpljen..spašen Time is on my side

iscijedili su ovaj HT do maximuma.. još par dana pada pa će wannabe trejderi prodavati HT eventualno no to je to..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Pa nešto se sporo spušta, u odnosu na druge dionice. Ja ću i dalje "čmrljiti" u HT-u. A onako usput evo ti link da pratiš koliko je HT u Londonu….
http://www.londonstockexchange.com/en-gb/pricesnews/prices/system/detailedprices.htm?ti=THTC

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

opet danas prodao stotinjak komada, trebat će mi za druge neke druge dionice kada ovaj val rasprodaje prođe, ali više od toga im ne dam. 80% sam u HTu, a 20% u svemu ostalom i to mi se čini dobar omjer..

strpljen..spašen Time is on my side

Pa kolega tko meni brani da 10 000 komada podjelim na 144 naloga po 69kom, nije da imam 10 000 ali shvacate sto sam zelio reci…. To bas ne znaci puno…

tako je – da sam manager fonda ja bih prodavao sa nalozima na 69 i 63 te samim time širio paniku i kupio na nižim razinama
[/quote]
a zašto je "spoznaja da prodaju mali" (63 ili 69) jači okidač za širenje panike od spoznaje da prodaju veliki?

Meni se čini da bi više trebalo biti panike da se pojavi nalog od 100.000 komada nego zbog ovoga što dolazi nalozi od po 63 ili 69
[/quote]
Dok tako napišeš 10 000 izludiš ili zaposliš neku plavušu da ti usitnjava nalog. [lol]

who dares, wins

Gdje je sad nestala ona sigurnost pri padu?
Atgr mi izgleda puno sigurnije kad smo već kod tog.

who dares, wins

di su oni koji pricaju o drugim dionicama koje su rasle i na kojima bi bili bogati, zar im sada nije drago sto su u sigurnoj luci kada sve drugo ludi i pada po 10%na dan, kada god hoce mogu prodat i kupiti druge

ne mari za male stvari i ostat ce male

di su oni koji pricaju o drugim dionicama koje su rasle i na kojima bi bili bogati, zar im sada nije drago sto su u sigurnoj luci kada sve drugo ludi i pada po 10%na dan, kada god hoce mogu prodat i kupiti druge

ma o kojoj sigurnoj luci pričaš? nema sigurne luke na burzi. sigurna luka su jedino nelikvidne dionice gdje nema kupnje. sve ostalo je high-risk, pa tako i HT. moguće je da zbog masovnosti HT nikad ne bude skuplji od 250 kn, nego štoviše da mu cijena padne i to jako. slično kao što je bilo na DT-u

...povijest se ponavlja...

mislim da je zadnjih dan dva mnogima žao što nemaju baš HT nego neke druge gluposti

ja sam imao do prije 2 mjeseca sve u HT-u..i malo mjenjao i uz sve padove danas imam masu 25 posto veću…
nije mi žao što nemam HT jer ona nikad neće skočiti 50 posto u 3 dana
ali ni pasti..stvar ukusa..

i da ne zaboravimo i pad je dio leta!

New Report

Close