HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 13:52
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
35,94
96.783
2,693
36,00
36,10
0,28%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

eto, skoro će pasti burza, a ht ostaje gdje je i bio.

Ostaje gdje je bio jer se na toj dionici odvija najveća manipulacija od svih………………. [wink]

ili najmanja? možda je nedostatak manipulacije najveća manipulacija?

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Jednostavno – 265 kn + 29 kn + 30 kn+ 10 posto dodatnih recimo 22 kn = 346 kn – 45 kn ( gubitak na cijeni dionice) = 301 kn

Tko je kupio HT na IPO u plusu je 80 kn po dionici, bez obzira na pad burze.

Jednostavno – 265 kn + 29 kn + 30 kn+ 10 posto dodatnih recimo 22 kn = 346 kn – 45 kn ( gubitak na cijeni dionice) = 301 kn

Tko je kupio HT na IPO u plusu je 80 kn po dionici, bez obzira na pad burze.

paket ht je koštao 16695 kn
dividenta 1. je bila oko 1830 kn dividenta 2.je 2070 kn
69 dionica danas vrijedi 15318 kn
uloženo 16695-1830-2070=12795 kn
dobit je 2523 kn ili ti podjeli sa 63 oko 40 kn po dionici a ne 80 kn

i da ne zaboravimo i pad je dio leta!

jest, tocno 40 kn , isprike negdje sam fulao gore

Problem ljudi na forumu je da imam dojam da im je draže izgubiti 10%, a da vide da su drugi izgubili 20%, nego zaraditi 50%, a da vide da su drugi zaradili 100% [lol]

vi samo racunajte i kalkulirajte sada… za mene to radite prerano…
ja cu iduce godine u ovo doba… 😉
podcijenjena je dionica,veoma podcijenjena…

prodaju bivši šljakeri,dok to ne prođe nema gore,nakon toga uzlet na 300.

nikad ova dionica nije padala ili stagnirala zbog bivših radnika ili malih dioničara

Ekipa ne pratim temu, pa da li mi netko može reći ako sada kupim ht dobijam li dividendu ili je s tim za ovu godinu gotovo?

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

da se i ja ukljucim u ovu raspravu.

Ht je pusijona imam je dosta po IPO (prilicno dosta) mirnije spavam jer je stabilna firma inace bi poludijo od brige.
Tko nam garantira da slijedece godine nece biti manja dobit i manja dividenda 50%.
Dok su ostale dionice bile kao npr.igh na 1500 kn Ht je bijo 190 kn,pa sad zakljucite sami koja je to zarada
Srce me boli kad vidim da sve skace dnevno po 6-7% ,a Ht jedva 0.50%.
SAto mislite nedaj boze da burza padne i da osjetimo novo dno…HT bi bijo 150kn i gdje je tu sad logika.

Da pojasnim:

Npr.Imate IGH sad je trenutno 4.400 kn u slucaju da burza pocme naglo padati zbog losih vijesti igh prodate po 3500 kn jer u prvom valu neuspijete prodati povise 4000 kn,a Ht pada pomalo po 2-3 kune dnevno i sve se nadate da ce ga netko drzati povise 200 kn kad on rokne na 150 kn.
sacekate nekjoliko dana kad igh padne na dno npr. 1000 kn,a ht padne na 150 kn i kupite obje dionice.
Prođe nekoliko dana igh se vrati na 4000,a HT na jedva 220,00 kn…GDJE JE TU LOGIKA:
ZNACVI HT JE SROT OD DIONICE.

Slucajno kad bi Ht dostigao cijenu od 300 kn do 07 mjeseca prodao bi sve i nikad nebi vise ulazijo u njega.
Ljudi moji ovdje smo svi da zaradimo,a ne da drizm neku dinonicu 3 godine.
Usao sam u HT kad je bilo za dividendu po 218 kn drzao sam ga dva mjeseza..znate po koliko sam ga prodao?…po 221 kn..sramota,a dok sam zaradijo cca 80% na igh,atpl i sad imam ulpl i thnk.
Nadam se negdje u 07 mjesecu kad mi ULPL bude 1400 kn,a THNK 4000 kn da ce Ht biti 300 kn
tada ga prodajem i vise nikad u HT neulazim..odnijo mi je dosta zivaca ove dvije godine.

Toliko od mene…pozz

[i]Sve što pišem to je samo moje osobno mišljenje i nije nagovor na k/p.[/i]

vi samo racunajte i kalkulirajte sada… za mene to radite prerano…
ja cu iduce godine u ovo doba… 😉
podcijenjena je dionica,veoma podcijenjena…

po cemu je po tvome podcjenjena…realna cijena HT je 330 kn…muda ce mi otpasti dok dođe na tu cijenu,a i nezaboravi da je je pun qurac na trzistu i nema sanse da napravi rast uskoro vrijeme.
Cim priđe 223 kn stvore se naloga 3 milje kuna na prodaju…mozes zamisliti sto bi tek bilo kad bi bila 230 kn,a ono govno od Mudri nikao da pocme kupovati…samo je on moze da digne sa 1.5 milijardi kuna al ocito nema u planu jos.

Ekipa ne pratim temu, pa da li mi netko može reći ako sada kupim ht dobijam li dividendu ili je s tim za ovu godinu gotovo?

gotovo…cekaj slijedecu

New Report

Close