HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 06:53
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
36,07
176.037
4,881
36,00
36,40
-0,28%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

eig

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

može i malo atgr

Moram priznati da je i meni teško gledati HT na cijeni 220 kuna i da stoji na mjestu iako ga ne bih prodavao niti da naraste na 250 ili 270 kuna.
Dionici HT-a sam zahvalan zbofg nekoliko stvari:
1) spasila me od gubitaka na TK
2) od ovogodišnje dividende otplatio sam dosta rata stambenog kredita i dio dugova

Ja sam zaokružio količinu HT-a na jednu za mene respektabilnu brojku i neka stoji. Ne planiram ga niti dokupljivati, ali ni prodavati.

S obzirom da su moja ulaganja dosta konzervativna, u nastavku ću dokupljivati ADRS i ATGR te nešto nelikvidnih BCIN-a i ZVCV-a.

Još da mi se riješiti INDG (da veliki vođa objavi ponudu), bio bih više nego zadovoljan.

Da HT ne kotira na Londonskoj burzi otišao bi i on kao ostale dionice gore, ali ovako prati svjetski trend.

Srnux, 29.05.2009. u 14:04
Da HT ne kotira na Londonskoj burzi otišao bi i on kao ostale dionice gore, ali ovako prati svjetski trend.

Svjetski trend rasta dionica? [undecid]

Ode naš dragi Ht , prodaja se max povečala ima da ode ispod 200.
Dobro da sam se iskrcao i da brojim zaradu poslje pozitivne blokade.

ufff…
iskrcah se prije nekoliko sati, ubo atlanstsku i da je sad prodam, više sam zaradio nego u dva tjedna na ht.
sve otišlo gore, a ht 221,70, nešto malo pao.

baš bih razbio zid glavom da u ponedjeljak krobi ljosne, a ht u svom stilu, ostane tu gdje je…

@Jethro

I sam znaš da će (čim dođe do pada) tako vjerojatno i bit.. To si znao i kada si prodao HT i kupio ATPL, zato samo pažljivo i pamet u glavu i svaka čast na brzo oplođenoj prodaji [thumbsup]

Ja sam istraumatiziran od gubitaka i ziheraški ostao s 50% portfelja u HT-u.. [undecid]

Ma jel vidite vi to, sve raste i luduje koje zarade.
Nevjerojatni rastovi i zarade ali Ht pada. -)
E sad bi svi htijeli biti u drugim dionicama , eto tu leži odgovor zašto sad pada Ht , jer svi žele prodat.
A sad pustimo takve kao što je (asdfgh123) on je dugoročni ulagač , njegov plan je da unuci od njegovih unuka uživaju sadove. -) koje neče nikad ni vidjet. Baš ste mi smiješni sa tim izjavama, JA NEČU NIKAD PRODAT i slićno . Pa zašto se umaraš komentarima kad ti je svejedno. Idi se kupat , sunčat .

HT pada jer je DT prisluškivao onu našu Maju kako se ljubi,….znam iz pov. izvora …… [cool]

Sve je stvar psihe.....

u duhu transparentnosti to bi trebalo javno iznesti na indexu, kao severinu..

inače, super mi je onaj članak: imamo majine snimke neka nam se javi [wink]

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

jer ako se Maya ne javi policiji i ne podnese prijavu oni ne mogu u akciju. prejaki su

New Report

Close