Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 35,93 | 87.644 | 2,439 | 35,80 | 36,40 | 0,00% |
Upravo prodao 479 dionica ht po 222,98.
Konačno sad možete očekivati skok HT-a!
Sretno!
Eh kad bi to tako bilo.. 😉
Što misliš sad kupit s tim? Nije te strah da možda malo zakasnio…? Hm…
Sretno i tebi!
Drago mi je da vidim ovakav odazov na moje postove, ali htijeli ili ne oni sto posto drže,
Šta če biti sutra niko nezna .
tribal1
———
Priznajem bio zaheb a izv.divi odijek ljutnje na sebe.
Da nisam napravio prekrcavanje prošli tijedan bio bi u max plusu ali kad pogledam realno , još uvijek je plus manji ali JE.
eu nastavlja rast, azija zeleno zatvorila, ameri izlaze iz krize samo nas HT se ne pomice…
vise dilema nema, ne isplati se pretakanje u druge dionice, malko je prekasno
danas je dividenda, zivi mi bili!!!
U pravu si , sve je ostalo skupo samo da li će biti još skuplje , e to je pitanje????
Kad bi znao od. prebacio bi se isti momenat …..
Inače ADRIS nas prepišo bez muke , LKRI sa 90 kn na 170 …..eto i nje još malo na naše razine…
ZABA puše zavrat ….Ovo čudo se nepomjera , izgleda da će ovaj HT 220kn biti i na Crobex-u 2000….
[/quote]
Evo Vam moj post od 19.05. kojeg mi ocjenište sa 1.
U međuvremenu LKRI sa onih 170- 300kn a ZABA nas preteče tj. sa 200 – 225….
ADRIS se digao još 10tak%
Ovaj HT skupa sa dividendom +skupa sa trezorom koji će kao otkupljivat == k….na stroga
Sad sam ovdje zarobljen , sve drugo mi skupo ……
trezor,fondovi,braniteljski,itd – ma nema ovdje interesa da HT raste ………
Upravo prodao 479 dionica ht po 222,98.
Konačno sad možete očekivati skok HT-a!
Sretno!
I ja ću svojih 300tinjak ovih dana utopit , čekam MEDU ……
Sretno …..
Eh kad bi to tako bilo.. 😉
Što misliš sad kupit s tim? Nije te strah da možda malo zakasnio…? Hm…
Sretno i tebi!
[/quote]
zakasnio jesam, znam… al sam zakasnio za kupnju drugoga, ne i za prodaju – micanje iz ht u koji se sasvim sigurno neću duuugo vraćati.. u svakom slučaju, čekam u kešu, ne u ht-u. jednostavno, shvatio sam da ako ću i daje se živcirati što ht ovako stoji, da ću više vremena i zdravlja ostaviti, nego što ću izgubiti para.
neću platiti kurvu, al ću doktora.
mislim da će trend uzlazno još neko vrijeme, a i 2 posto je mrak u odnosu na ht.
2% ht gore kad bi išao, to je čak 4 kn gore.
a to može jedino ako prodam ht. nekom smrkne, drugom svane.
ht je super dionica, bez obzira što sam ja nju prodao. prodao sam je… jer sam drugačiji profil čovjeka.
sretno svima!
Crobex rastao 600 pts. a HT – 3 kn….
Ivana7 – mojne se objesit ipak je ovo best bay -blue chip dionica –
rast će i ovo jednom….
AL ,,,,,,,,,,,da bar raste po 1 kn dnevno, bar kad bik gura ostale po 10% … već niti to…
ja kupio jethrove dionice, znači da bi HT trebao padati :).. e jebemu, kud će sad?
no nema veze, ako se padne na 150 što je oko 30% minusa kupit ću još 2 tisuće komada i idem hebeno u penziju.. ja sam skroman čovjek i meni je dosta 6-7000 kuna mjesečno, pogotovo ako ne moram raditi,a što mrzim..
kao hedge za moje glavne izdatke u životu dokupit ću adrisa i francka, te onu kompaniju koja proizvodi kondome..
neku koja se specijalizirala za xxl kondome, jer su ovih dana mnogima kite narasle ovdje na forumu [lol]
nekima na čelu doduše… jebemti ne bi smio pit dopodne
ja kupio jethrove dionice, znači da bi HT trebao padati :).. e jebemu, kud će sad?
no nema veze, ako se padne na 150 što je oko 30% minusa kupit ću još 2 tisuće komada i idem hebeno u penziju.. ja sam skroman čovjek i meni je dosta 6-7000 kuna mjesečno, pogotovo ako ne moram raditi,a što mrzim..
kao hedge za moje glavne izdatke u životu dokupit ću adrisa i francka, te onu kompaniju koja proizvodi kondome..
ma nisi loše napravio što si ht kupio, nije stvar u dionicama da su one uklete, nego sam ja uklet. izašao van i sad će ht uzletjeti…
nego, aj reci koja ti se dionica zamjerila da ju kupim….