HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 06:55
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
36,07
176.037
4,881
36,00
36,40
-0,28%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

skoro 10 milijuna kn prometa i ni milimetra naprijed…dok sve drugo juri u nebo…gavrane ma i pounje je danas u plusu 20%….najrađe bi ovo sve šta iman proda i kupija nešto drugo…ali nažalost neman pojma o dionicama 🙂 a nisan neke sritne ruke pa ću vjerovatno ostat di jesam 🙁 …premda bi i ćorava kokoš prije misec dana pogodila dionicu čija je vrijednost danas veća za barem 50 %…

Ajde prodaj pa ćemo kupit koji glas za Keruma,…..hahahaha…. [wink]

Sve je stvar psihe.....

Ipak če sve svoje odraditi i doči na svoje , bez panike i to je to.

Budite sretni što na rasprodaji možete kupiti dionicu ove profitabilne tvrtke i to ispod cijene od IPO-a. A druga je sad stvar što su neki mladići nestrpljivi…..ipak HT je u skupini najmanje rizičnih dionica na ZSE

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

Hehe i ja spadam u skupinu tih nestrpljivih mladića… pa se odoh sutra malo igrat dionicara…prodat HT i kupit ingru i luku ploće…vidit ćemo nakon nekog vrimena jel bila skupa igra 🙂 a u HT se sigurno jednom vraćam…navika sam da mi sidne lipa lova u 5 misec na račun 🙂

hate nije jedna od, vec najsigurnija i najdosadnija vec duže vrijeme,.. ja kad uđem u ht – kažem da sam u kešu:))

ZELIM BITI BRUTALNO USPJESAN KO bananarama................................

U dva dana Raiffeisen mirovinski kupio 14.338 komada HT-a, PBZ Croatia mirovinac kupio 8.222 dionice, a Erste plavi 13.000 dionica HT-a. Mirovinci se nastavljaju krcati HT-om u značajnim količinama.

U zadnjih par dana puno negativnih komentara čitam ovdje. "Sve raste osim HT-a". I ova dionica će "odraditi svoje", ne brinite. A ako ste željeli brz rast (ili pad) zašto ste kupovali HT? I danas možete prodati HT (mirovinci čekaju na vaše dionice) i uđite u nešto drugo. Tko voli nek izvoli.

Budite sretni što na rasprodaji možete kupiti dionicu ove profitabilne tvrtke i to ispod cijene od IPO-a. A druga je sad stvar što su neki mladići nestrpljivi…..ipak HT je u skupini najmanje rizičnih dionica na ZSE

skroz si u pravu, ovo je prava prilika za kasnije jako dobro zaraditi

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

Ma da samo što nije , prilika godine???? Dajte molim vas. Sve druge dionice jesu ali Ht nije.
Ja izletio na trečem peronu i u druge perspektivnije dionice , evo več danas očekujem 6 možda i više % procenata na moj kapital, pa vi računajte. U sedam dana pa imam krstarenje plačano, -)

Čak mi je i blokada pala , hehehehee, znači u jednom danu več imam plačano putovanje , e moji Ht-jevci. Ja se u Ht više nevračam.

Čak mi je i blokada pala , hehehehee, znači u jednom danu več imam plačano putovanje , e moji Ht-jevci. Ja se u Ht više nevračam.

KOLEGA BAS STE SMIJESNI, POGLEDAJTE NPR ERNT, PRVI JE SKOCIO A SADA SE TRZI U 20 KN OKO 1500
AKO STE NEGDE PIKLI I POGODILI, BRAVO ZA VAS ALI SADA LIKOVATI KAK STE PAMETNI SUVISNO JE
ZASTO NISTE IGH KUPILI PO 1500 KAD STE TAKO MUDRI

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

Ma da samo što nije , prilika godine???? Dajte molim vas. Sve druge dionice jesu ali Ht nije.
Ja izletio na trečem peronu i u druge perspektivnije dionice , evo več danas očekujem 6 možda i više % procenata na moj kapital, pa vi računajte. U sedam dana pa imam krstarenje plačano, -)

Ako me pamčenje dobro služi ti si onaj koji je pred par dana napisao da stiže izvanredna dividenda i da treba muški po asku? A sad tu cviliš zadnjih nekoliko postova? E djeco, djeco…[lol]

već te vidimo kako se vračaš u HT suznih očiju kad ti padne negativna blokada… hehehe

New Report

Close