HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 18:17
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
38,50
90.514
2,351
38,60
38,80
0,78%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

slažem se da HT neće skočiti 50% kao neke u 5 dana.
al činjenica je da s početkom rasta HT stagnira jer je likvidan špekulanti izlaze da bi ušli u druge dionice,
nakon sto druge dionice ostvare rast koji je već opasan ( trenutna situacija ) onda se ti isti vraćaju u HT.
to je razlog da HT raste uvijek s zakašnjenjem i raste umjerenije.

Realno je očekivati da je u toku kapitalizacija dobiti na drugim dionicama pa i vrlo skori rast HT-a ( u roku max tjedan dva ), umjereni ( do cca 265kn ) do jaki ( do cca 300 kn ). Ovisi o ponašanju trezora …

pa cemo vidit

Dečki,ovdje je badava trošiti rijeći.Pogledajte samo kada je izglasana dividenda i bila skupština.Koliko je tada bio IGH-a,Tehnika,LUKA RIJEKA,JDPL i da ne nabrajam dalje,a gdje su sad.Ja bi danas rađe ovaj njihov rast ,nego HT i njegove dividende.Ko je bio pametan pokupio dividendu HT-ea i prebacio se u ove brzo rastuče dionice napravio je posao i ja mu čestitam.Ko mi je kriv što sam "budala"pa nek samo čuvam HT i dalje kao sigurnu luku.Jer ovo što se sada piše po forumu o HT-eu nije ništa drugo nego plakanje što smo ostali u njemu.

je je, istina je dragi kolega, ali tko vam je mogao reći koje će to brzorastuče dionice biti i tko je mogao sa sigurnošću ustvrditi u kojem se trendu momentalno nalazimo tj. ka kojem trendu idemo.
Lako se može desiti da se i izgubi dio sredstava kada se teži špekulativnom načinu trgovanja. Ovo su još uvijek prevrtljiva vremena i smatram da kapital više nego ikad treba mirnu i sigurnu luku.
80% portfelja mi je u HTu i nije mi žao niti malo. Ostalih 20% koristi mi za igranje sa ATPL, HDEL i sličnima. Naravno da ponekad malo i zaboli kada gledaš kako neke dionice lete u nebo, a tvoje stoje na mijestu. No međutim, ove leteće često se strmoglave bez ikakva upozorenja..
Sve je stvar sklonosti riziku i imanj slobodnog vremena za sjedenje pred kompjuterom i gledanju u MOSTICH..pozdrav

strpljen..spašen Time is on my side

Zna tko kad treba biti vlasnik ove dionice za drugi dio dividende. [pray]

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

ti mora da se šališ

Zna tko kad treba biti vlasnik ove dionice za drugi dio dividende.

ako ćeš imati cijeli ožujak 2010 i na dalje, siguran si.

ti mora da se šališ
ako misliš na redovnu onda prošla baba s kolačima, ako očekuješ vanrednu onda možemo nagađati i lijepo sanjati kao loto 7/39.
[/quote]
[smiley]

evo zašto ova dionice ne može gore dok sve ostale odrađuju posao
kad ona voli da je uvijek gore [undecid]
http://www.vecernji.hr/newsroom/news/croatia/3299644/index.do [bye]

a dok svoj život živim samom sebi Ja se divim

A posrane dionice,…jedino je mislim Pounje posranija….oprosti Pounje… [cool]

Sve je stvar psihe.....

gavran021
————-

Nije samo pounje ima još jedna i to je Atgr-r-a, izvješče bilo pozitivno sve ok a ona isto kao Ht- nikud.

sad je usidren , crobi raste , a on i dalje stoji .ipak, ne bi se čudio ako ga fondovi budu katapultirali jer se puno vremena akumulira .

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

A posrane dionice,…jedino je mislim Pounje posranija….oprosti Pounje… [cool]

Nije. usporedi malo.Pounje otislo od najnize cijene x 2,99.

Nije bolest sve što boli

skoro 10 milijuna kn prometa i ni milimetra naprijed…dok sve drugo juri u nebo…gavrane ma i pounje je danas u plusu 20%….najrađe bi ovo sve šta iman proda i kupija nešto drugo…ali nažalost neman pojma o dionicama 🙂 a nisan neke sritne ruke pa ću vjerovatno ostat di jesam 🙁 …premda bi i ćorava kokoš prije misec dana pogodila dionicu čija je vrijednost danas veća za barem 50 %…

New Report

Close