Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 38,50 | 90.514 | 2,351 | 38,60 | 38,80 | 0,78% |
Moje je mišljenje da je najviše tih paketa od građana poput mene koji su iznervirani stagnacijom cijene duže vrijeme. Ukoliko mislim štediti imam brojne mogućnosti, neke i s poreznim olakšicama. Dionicama se igram da nešto zaradim na srednji rok.
Pozdrav,
Srnux
[/quote]
cure daj pogledajte malo semafor
bekak mi se vidi da mali nemaju veze sa trenutnim kretanjem HT-a, a neuki radnici???
to su ečlementi koji se samo duze iscrpljuju obzirom da je takva dionica, ali tko je imao 100k za dionice pa nije bas blesan da ne zna sta je kupio.
I ja sam pomalo frustriran budući mi je 50% portfelja HT.. dok se sve zeleni, ovaj stagnira.. ali strpimo se malo, pa zar je bilo očekivati da će HT među prvima početi rast? Pa ja mislim upravo suprotno… čekajte dok se još malo na ostalima ispucaju, ukoliko ostane pozitivan trend pa nema sumnje da će HT pratit taj rast… drže ga ovako dok se ne nakupe, a onda lagano u plus, mirovinci itekako na njega računaju za spas…
Jučer i danas primjetan je povećan broj dionica HT-a na kupnji dok je prodaja slabija za desetak tisuća komada. Pametnome dosta 🙂
Kočničar pobjegao na 225,00 – ispod njega redaju se sitne žrtve koje će danas pasti
Žalosno a i smiješno je gledat neke dionice kako ludo rastu a više nego u banani su, a Ht ni makac, očito vrijedan nula , što prije napustiti ovu dionicu tim bolje.
Što je najsmiješnije da Ht ima više love ngo( skoro ) svi skupa, -)
Već je vrijeme da krene prema 230 kn.
Već je vrijeme da se HT vrati barem na cijnu iz IPO-a!!!Dakle – 265. [wink]
Njveča glupost da sam se vratio u ovu j… dionicu, katastrofa.
Ma u bilo kojoj drugoj dionici bi napravio plus i to dobar.
dana 29.10.2008 kad je crobex bio kao i danas, ht je bio u lipu kao i danas, dok je npr atlantska bila 795 kn (a danas je gotovo 980). u međuvremenu je ht doumio da ne zna gdje će s lovom, kupio obveznice rh uz kamatu (mislim) 8% godišnje, dao dividendu od 12% ipo cijene, izglasalo se da trezor uleće. ostale dionice – recovery totalni. kriza tek dolazi, no kako se čini, kriza je na tk kapitala odrađena. tk je osjetljiv i spekulantski workshop.
dok mahom sve dionice idu gore za 50-300%, ht upravo odrađuje 17% iznad najniže cijene zabilježene uopće.
trezor nema namjeru kupovati dionice u skorije vrijeme, kako mi se čini.
da bi cijena ht bila koliko-toliko u koraku sa tržištem (za koje i ne velim da je realno, ali je ipak – tržište), cijena bi trebala biti BAREM cca 350 kn. to nije nemoguće i to se začas napravi, no kad nije, ni ne treba više. sve će po inerciji.
mislim da je ht postao definitivno nešpekulantska dionica.
birajte: dionicu sa velikim amplitudama od xyz posto i dividendu spomena nevrijednu
ili
ht i njegovu dividendu od redovnih 10-15-ak posto.
ht je ok dionica koja me je upropastila. u biti, sam sam sebe upropastio čim sam je kupio.
a kupio sam je kad je crobex bio za 25% manji, a ona 3% viša.
nitko me nije tjerao u ovu dionicu. sam sam ju kupio, sam ću ispaštati.
i znam da čim je prodam da će nebulozno skočit. ma opet, neka mi. tko sa vragom tikve sadi, o glavu mu se razbijaju.
ima jedna sličica iz prosjaka i sinova:
iziguzica kupio na pijaci sir jeftino. došao kući, i vidi da mu je lik podvalio – sapun umjesto sira.
reče on sam sebi: eeee, pod sir san te kupija, pod sir ću te i izist.
to da bi kaznio sam sebe.
a krv nije voda…
Nije mi jasno kako vi očekujete da dionica HT raste 100 % kad nije toliko pala. Ako svi znamo da smo je u IPO kupili po 265 kuna i dobili extra dionice, a bila je i dva puta dividenda od po cca 30 kuna onda ne možemo očekivati da naraste na 400 kuna.
Ne može se HT uspoređivati sa drugim dionicama, jer dok su druge padale po 5-10 posto na dan ili tjedan, ona je koliko toliko stabilna i samo je oko 15 posto ispod IPO.
Još jedna stvar, dok su ostale dionice padale ko kruške onda vam je bilo drago što ste u HT jer on je ipak držao vrijednost malo bolje???