HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 11:52
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
38,49
82.517
2,144
38,40
38,80
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Sada kada trezor može kupovati mislim da je vjerojatnost izvanredne dividende dosta mala, s druge strane vjerojatnost da će trezor kupovati je znatna.

@twixer

nit će trezor kupovati, nit će izvanredno se dividendariti. sad je red na fondove

@rijeka

fondovi i mali? kad kupuju fondovi, mali još više. i obrnuto. vidjele žabe da konje potkivaju, i one digle krake.
ht ide gore. nadam se još danas.

Ja bih bio zadovoljan da se cijena vrti oko 250 kuna

tada bih možda i prodao iako mislim da je realna vrijednost oko 300 kuna

trenutno su ulaganja za mirovinu u drugom planu, u prvom planu je rješavanje tekućih obveza

Ma šta bi ti, da ti još pošaljem poštom i to sa pečatom od Ht -ja i potpisom Mudre??????????
Prestani sanjat. Uhvati se trgovanja muški pa udri po Ha-tu sa kunama.

Kakvih se sve pravih investitora pocelo skupljat na ovom forumu. Stvarno odlicno teziste za kupnju si obrazlozio.

Svatko danas trguje na burzi ali rijetki ostaju psihicki zdravi!

Najviše dionica HT-a tijekom svibnja kupovao je Raiffeisen OMF, njih čak 338.881, a od početka godine fond je u portfelj dodao ukupno 458.684 HT-ove dionice. PBZ/CO je od početka svibnja kupio 74.600 dionica HT-a, čime je njegovo vlasništvo skočilo na 716.029 dionica. Najslabiju je aktivnost imao Erste Plavi koji je broj kupljenih dionica u HT-u u svibnju povećao na 604.771.

http://seebiz.eu/hr/burze/ht-mirovinski-fondovi-u-svibnju-kupili-418.481-dionicu,46308.html

Eko k/p ako nekoga zanima, na 222 kn je kao neka brana.

Izgleda da je krenulo…. Mirovnjaci se ukrcavaju na brod…. Samo me malo buni tko se to iskrcava sa 3000 i 8000 komada??? Ili je to samo brana…..

Ako želiš pobijediti, ne smiješ izgubiti...

Sada kada trezor može kupovati mislim da je vjerojatnost izvanredne dividende dosta mala, s druge strane vjerojatnost da će trezor kupovati je znatna.

@twixer

nit će trezor kupovati, nit će izvanredno se dividendariti. sad je red na fondove

@rijeka

fondovi i mali? kad kupuju fondovi, mali još više. i obrnuto. vidjele žabe da konje potkivaju, i one digle krake.
ht ide gore. nadam se još danas.
[/quote]

Samo sam primjetio da je donošenjem odluke da trezor može kupovati smanjena vjerojatnost izvarendne dividende.

Nije pravilo da mali uvijek slijede fondove. Recimo prošli studeni je PBZ OIF masovno praznio na ATPL, a mali ulagači su se punili. Pogledaj jučerašnju promjenu na TOP 10. Mirovinci i Erste skrbnički su kupovali, a PZB skrbnički (investor) je prodavao.

Kada mirovinci kupuju onda obično i mali krenu u istom smjeru jer je mala vjerojatnost da će mirovinci prodavati. Međutim može se desiti i obrnuto, ako špekulativni kapital misli da postoje bolje kratkoročne mogućnosti za zaradu.

Mislim da je u ovom periodu dosta građana i radnika koji prodaju pakete nakon što su dobili dividendu. Oni neznaju što je to dividend day pa su čuvali sve dok im pare nisu legle na račun.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

To je narodna dionica, kao što je u auto -industriji GOLF.

golf nije dionica, a nije više ni narodan

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Raiffeisen mirovinski kupio je u četvrtak novih 5.218 dionica HT-a a PBZ Croatia 10.300 komada.

ht je prevelika dionica i nju valj imati radi sigurnosti nema tu velike zarade ali sigurnost to je vec druga prica

Srnux, 27.05.2009. u 06:33
Mislim da je u ovom periodu dosta građana i radnika koji prodaju pakete nakon što su dobili dividendu. Oni neznaju što je to dividend day pa su čuvali sve dok im pare nisu legle na račun.

Moje je mišljenje da je najviše tih paketa od građana poput mene koji su iznervirani stagnacijom cijene duže vrijeme. Ukoliko mislim štediti imam brojne mogućnosti, neke i s poreznim olakšicama. Dionicama se igram da nešto zaradim na srednji rok.

Pozdrav,
Srnux

New Report

Close