HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 06:55
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
36,07
176.037
4,881
36,00
36,40
-0,28%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Ht je dobar kao investicija ,ali kao špekulacija jako loš premda se na njemu istu da okrenit 10-15% prije dividende.Meni HT služi kao baza investiranja evo ga već dvi godine mi dotegli neke novce za koje ne moram ni orat ni kopat.HT-eva dividenda skroz dobro dođe za razbijanje cijena bilo od HT ili neke druge investicije kojoj je pala cijena.Problem HT je taj što je ipak prevelika dionica za ZSE i što svaka "šuša" ima par paketa HT na prodaji.Tehnički gledano teško tu HT može napraviti neki brzi pomak na UP UP
na kupnji cca 20 000 dionica,a na prodaji 400 000 Premda se kroz godinu dana broj dionica na prodaji smanjio sa 550 000 na 400 000.Po meni se dugoročno isplati držati HT.Ovih 400 000 dionica iznosi svega 0,5% firme, za to prikupiti po današnjim cijenama treba 90 000 000 kuna.
Nije izlazila obavjest da je trezor HT išta kupovao dakle vjerojatno su se postavili na nekoj cijeni kao osigurač i sa te strane trenutno nema neke podrške.
Trenutno mali ulagači rezoniraju (špekuliraju) HT je pao relativno malo u odnosu na ostale dionice ponaša se kao blato i stignu se vratiti u HT relativno jeftino eventualno kojim postotkom više a novce okreniti na drugim dionicama stoga je za očekivati da će se HT ponašati obrnuto od tržišta u skorom razdoblju dakle kad se crobi krene hladiti ekipa bi mogla nazad u ht kad crobi krene naprid više se ne isplati stati u blatu.Za ovu zadnju teoriju nemam neke argumente ali sam stekao takav dojam ćakulajući sa malim dioničarima.

Izgleda da dolazi i izvanredna dividenda.

bilo bi lijepo !

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

Izgleda da dolazi i izvanredna dividenda.

A od kud Vam sad to?! Lijepo Vas molim da obrazlozite navod…

Gospon sudac, mene su navukli!

Ma šta bi ti, da ti još pošaljem poštom i to sa pečatom od Ht -ja i potpisom Mudre??????????
Prestani sanjat. Uhvati se trgovanja muški pa udri po Ha-tu sa kunama.

Ma šta bi ti, da ti još pošaljem poštom i to sa pečatom od Ht -ja i potpisom Mudre??????????

Odgovor ti je vrlo konstruktivan, informativan i egzaktan… msilm stvarno, samo budala ne bi odmah "muški" po asku.. [lol]

cianid, bolje bi bilo tebi da prestaneš sanjati o izvanrednoj dividendi…
Nema nikakvih novosti da će biti izvanredna dividenda

Blaženi naš HT,on je ko voda stajačica.

bara, močvara [smiley]

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Hvala na odgovoru… Prema iznesenim cinjenicama se stvarno vidi da ce biti izvanredne dividende. Ne znam kako sam samo mogao sumljati u to. Hvala Vam, prosvijetlili ste me…

Gospon sudac, mene su navukli!

ovaj ht je stvarno ispod svakog očekivanja. kad riješim ovu gomilu dionica ht koju imam, više se ne vraćam u ht.

Daj ne glumataj… A nije ti bilo ispod očekivanja kada ti je legla dividenda na tu "gomilu" dionica koje imaš….

[/quote]

nije. 15% dividende, hajd’ molim te… sve si nešto mislim, da ubodem si taj igh po 3000 kn ili čuvam u ht, rekoh sebi: ajd, kud i svi turci tu i mali jethro.
ovo i palo prije dana d, ma ludo nešto, šuntavo…
da sam čuvao u igh, danas bih bio bogatiji za 33%.
dakle, duplo.
za sada, of kors…
ja sam u pušioni i sve nešto gledam da pobjegnem odavde (iz ht), a baš si nešto mislim – pobjegnem li, odmah će skočiti na 300.
ht je dionica niske bete, nisko amplitudna. no opet, nije se za čuditi da skoči na cca 280 vrlo skoro.
to je kojih 30%. ako uzmete u obzir da su neke skakale i po 100, 200 ili više %, skok ht na te razine neće iznenaditi. ipak, nekog tko više očekuje, ne smije ostati u ht.
ponvaljam; onaj tko nije u pušioni i ima slabije srce, nije sklon riziku, ht je dionica izmišljena za njega.
ja nisam takav i to je. jednostavno, zalutao sam tu. ne želim diskreditiravati ovu dionicu kad je doista sjajna, no nije za moju priču i točka.

.

Sada kada trezor može kupovati mislim da je vjerojatnost izvanredne dividende dosta mala, s druge strane vjerojatnost da će trezor kupovati je znatna.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

Raiffeisen mirovinski kupio je novih 11.076 dionica HT-a, PBZ Croatia 6.000 komada, a "veliki" Erste se podebljao za novih 12.000 komada HT-a i to sve u jednom danu (prošla srijeda). Mali su ubrzali iskrcavanje, a veliki ukrcavanje.

New Report

Close