HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 10:47
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
35,94
92.391
2,571
35,80
36,20
-0,56%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

ovaj ht je stvarno ispod svakog očekivanja. kad riješim ovu gomilu dionica ht koju imam, više se ne vraćam u ht.

Na sreću i zadovoljstvo fondova koji samo to i žele [tongue]

Tri su uvjeta potrebna da bi čovjek bio sretan: biti budala, egoist i zdrav; Ali, ako vam nedostaje prvi, sve je izgubljeno!

Slažem se kolega. Fondovi su kupovali do cijene od 220 i sad svaki dan sruše cijenu pa polako dokupljuju do svoje granične cijene. Evo danas 249 transakcija sa protrgovanih 23021 dionica što je prosjek 92 po transakciji.
Očito su naumili počistiti sve koje je kriza lupila po džepu i to im zasad odlično ide jer paketi po 63 i 69 kom neprestano izviru na prodaji.
Tek kad se ova sirotinja ispuše, cijena ide gore. [sad]

I ja isto mislim. Svaka roba ima svoga kupca. Ova dionica je profilirala ulagače – konzervativne. ht na kojih 190-220 je siguran ulov na par godina, sigurniji od banke. neka još 5 puta daju po npr 20 kn, to je cca 50% i to je super. teško da će ova dionica ići gore dok je talasanja. treba ju kupiti cca 120 dana prije dividende i to je to. onaj tko nije u minusu – preporučam ovu dionicu. onaj tko je, preporučam što dalje od ove dionice. ostale dionice skaču, ovo ciculjimiculji promilno…

I ja isto mislim. Svaka roba ima svoga kupca. Ova dionica je profilirala ulagače – konzervativne. ht na kojih 190-220 je siguran ulov na par godina, sigurniji od banke. neka još 5 puta daju po npr 20 kn, to je cca 50% i to je super. teško da će ova dionica ići gore dok je talasanja. treba ju kupiti cca 120 dana prije dividende i to je to. onaj tko nije u minusu – preporučam ovu dionicu. onaj tko je, preporučam što dalje od ove dionice. ostale dionice skaču, ovo ciculjimiculji promilno…

Shvatili ste me djelomično kolega. HT sigurno ide gore na bar 280 ali prvo će fondovi stopirati cijenu zbog ovih sitnih nazovi ulagača (63 i 69 kom) a kad se ovi počiste tek onda rastemo. Pogledajte prosjek kom/transakcija pa ćete vidjeti da se od takvih malih svaki dan otkupi 5 – 6 milja što je fondovima sasvim solidna cifra.
Dakle, kad mali presahnu, cijena će sigurno gore [cool]

Tri su uvjeta potrebna da bi čovjek bio sretan: biti budala, egoist i zdrav; Ali, ako vam nedostaje prvi, sve je izgubljeno!

Jedini problem Ht je taj šta ima previše dionicu u slobodnom trgovanje na ovako plitkoj burzi. Jednostavno Ht je prevelika dionica za ZSE.

@Jethro
kolega ne očajavajte. Pa tu barem mirno spavate. Dividenda, sigurnost. Pogledajte ove dionice koje ovih dana skaču ko skočimiši. I da sutra padnu 30% ja ih nebi kupio. Naprosto sam pre konzervativan, a pri odabiru dionice naprosto moram vidjeti i perspektivu ( pa makar pri tom bio u krivu ). Fundamenti su fundamenti, a baloni su baloni. To smo na Forumu doktorirali. [yawn]

ovaj ht je stvarno ispod svakog očekivanja. kad riješim ovu gomilu dionica ht koju imam, više se ne vraćam u ht.

Daj ne glumataj… A nije ti bilo ispod očekivanja kada ti je legla dividenda na tu "gomilu" dionica koje imaš….

Ako želiš pobijediti, ne smiješ izgubiti...

Jedini problem Ht je taj šta ima previše dionicu u slobodnom trgovanje na ovako plitkoj burzi. Jednostavno Ht je prevelika dionica za ZSE.

pa dobro, prodaje se i vani kaj ne?

strpljen..spašen Time is on my side

U dva dana Raiffeisen mirovinski kupio 13.405 dionica, PBZ Croatia 15.500, a i Erste plavi se uključio nakon dugo vremena i kupio 5.000 komada HT-a.

da li neko zna kolika ima Maya Šoljan dionica?

Izgleda da dolazi i izvanredna dividenda.

rijeka
———

Zato i je takva kupnja.

Daj ne glumataj… A nije ti bilo ispod očekivanja kada ti je legla dividenda na tu "gomilu" dionica koje imaš….

[/quote]
vidis kako antraxx prepoznaj pattern u pisanju licemjera, pardon altruista kolege Jethra [lol]

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

New Report

Close