Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 38,50 | 90.514 | 2,351 | 38,60 | 38,80 | 0,78% |
Možda si trebao čekat još jedno 30-45 dana, mogao si jeftinije proć.
To i ja mislim!
Možda si trebao čekat još jedno 30-45 dana, mogao si jeftinije proć.
nisam mogao čekati – stisli dugovi
moram vratiti jedan beskamatni kredit
Zagrebačka burza: CROBEX na krilima globalnog uzleta i HT-ove dividende
SKDD: Isplaćen drugi dio dividende HT-a
Autor/izvor: SEEbiz / Hina
ZAGREB – Dioničarima Hrvatskih telekomunikacija (HT) danas je isplaćen drugi dio dividende za 2008. godinu u iznosu od 17,15 kuna po dionici, izvijestili su iz Središnjeg klirinškog depozitarnog društva (SKDD).
http://seebiz.eu/hr/tvrtke/telekomunikacije/skdd-isplacen-drugi-dio-dividende-ht-a,45766.html
eu nastavlja rast, azija zeleno zatvorila, ameri izlaze iz krize samo nas HT se ne pomice…
vise dilema nema, ne isplati se pretakanje u druge dionice, malko je prekasno
danas je dividenda, zivi mi bili!!!
U pravu si , sve je ostalo skupo samo da li će biti još skuplje , e to je pitanje????
Kad bi znao od. prebacio bi se isti momenat …..
Inače ADRIS nas prepišo bez muke , LKRI sa 90 kn na 170 …..eto i nje još malo na naše razine…
ZABA puše zavrat ….Ovo čudo se nepomjera , izgleda da će ovaj HT 220kn biti i na Crobex-u 2000….
[/quote]
kad bi zano buducnost mogao bi raditi na tarot telefonu ili stisnut jack pot od 15 milja…
prema ovakvim kretanjima HT bi trebao biti na minimalno 230kn ali nije…
u vrijeme opce nelikvidnosti s takvom cash pozicijom i namjerom otkupa trezora nekako mi se cini najsigurnija kupnja.
najbolja vjerovatno ne ali da li je to puno spominjani IGH?
http://www.poslovni.hr/116557.aspx
Lukab. , što mi dade 1…. za predhodni post …
Vidiš i sam da je ADRIS na 239 kn …Mi na tim razinama nismo niti par dana prije
10%tne dividende …
Ht je takoreći ko oročen keš u KN na 10% kamate …
nekako mi se čini da si HT svi čuvaju kao zihericu za poslje, tipa, idem si sad okrenut lovu na nekoj drugoj dionici od koje očekuje neki ogroman rast pa se uvijek lako vratim u HT. Onje je uvijek tu negdije + – kunu / dvije.
adris je na 240 još uvijek više podcijenjen nego HT na 220
HT je kao banka sa boljim oročenjem, a Adris je u investicijskom zamahu
Adris investira da osvoni nova tržišta i ulazi u nova područja, a HT investira (više nego Adris) da zadrži tržišnu poziciju
Telekom Slovenije je kupio hrpu sitnih telekoma u okruženju, a HT ništa
Sramota šta rade od HT, pa oni ga nemogu dignut ni 2%.
dokupio malko HT, zasigurno pogrijesio jer ce druge vise rasti ali ja sam ziheras s malo casha
kolega gledajte to kao priliku dokupa a ne biti ljuti, morate malo horizonte prosiriti
ISTRAGA
Deutsche Telekom istraživao seksualne navike menadžerice HT-a
Na meti DT-ovih privatnih detektiva našla se šefica jedne podružnice DT-a u Hrvatskoj. U izvješću se otkriva da ona ima jak seksualni apetit, iznose imena njezinih ljubavnika, te spominju odlični odnosi sa starijim muškarcima. Išlo se toliko daleko da se spominje i njezina „seksualno oslobođena“ sestra.
@goldy
adris je na 240 još uvijek više podcijenjen nego HT na 220
HT je kao banka sa boljim oročenjem, a Adris je u investicijskom zamahu
Adris investira da osvoni nova tržišta i ulazi u nova područja, a HT investira (više nego Adris) da zadrži tržišnu poziciju
Telekom Slovenije je kupio hrpu sitnih telekoma u okruženju, a HT ništa
Ma ja mislim da ga ovaj Plinio diže radi svojih boljih pozicija u vezi
izbora …za župana …dosta radnika i Istrana ima dionicu …
Od turizma se ove godine nemože pino očekivat a niti od pušenja …..
Vidjećemo , u svakom slučaju nisam ljubomoran na rast ADRISA već sam ljut na stagnaciju HT…..