Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 38,50 | 90.514 | 2,351 | 38,60 | 38,80 | 0,78% |
Cijena u Londonu porasla 2%
Jedino smo mi tu biseri.
Ali nema veze. Naučit će nešto svi što danas prodaju…
Po meni jedini problem HT je preveliki količina dionica na tržištu (free flot), mislim da je taj broj veći od 30%, da je kojim slučajem manji cjena bi bila drugačija(čitaj: viša). Jednostavno HT je prevelika dionica za ZSE.
Promet je već 22.000.000,00 kn iako je tek sat vremena prošlo, uz pad cijene.
Viđeni nalozi od 50000 i 30000 komada.
Ne kužim kako prodavatelji dozbvoljavaju pad cijene uz ovakvu navalu na kupnji. Ovo je valjda jedina dionica koja pada i kada je kupnja jača od prodaje. [angry]
Najniža 219,10 najviša 222,84
Zadnja 219,23 -0,32%
Promet 22.326.603,19
Zato jel su ušli špekulativno, pa sada uz solidnu zaradu bježe van. Kao i na večini dionica u ZSE…
Čuo si za poslovicu bolje vrabac u ruci nego golub na grani…
[/quote]
Nebih se složio.
Od svih dionica na ZSE, HT bih složio na zadnje mjesto po špekulativnosti zbog premalih pomaka koji se dešavaju pri dnevnom trgovanju i zbog prevelike glomaznosti dionica na tržištu.
Imamo jako puno dionica kojima cijenu možete razvaliti sa milion kuna prometa dok HT ni sa 10 milja nećete ni poškakljati…
Jedino smo mi tu biseri.
U Londonu je trenutno po cijeni od :
40,02USD x 5,540273 kn/USD = 221,7217255 kn
Jedino smo mi tu biseri.
Ma jel?
http://www.londonstockexchange.com/en-gb/pricesnews/prices/system/detailedprices.htm?ti=THTC
Nebih se složio.
Od svih dionica na ZSE, HT bih složio na zadnje mjesto po špekulativnosti zbog premalih pomaka koji se dešavaju pri dnevnom trgovanju i zbog prevelike glomaznosti dionica na tržištu.
Imamo jako puno dionica kojima cijenu možete razvaliti sa milion kuna prometa dok HT ni sa 10 milja nećete ni poškakljati…
A koliko je porasla proteklih par dana…
HT kupuje!!!!!!!!!!!!! [bye]
pouzdano ili nagadanje?
pouzdano ili nagadanje?
[/quote]
To je čisto nagađanje. T-HT će najaviti program kupnje vlastitih dionica za trezor.
pouzdano ili nagadanje?
[/quote]
To je čisto nagađanje. T-HT će najaviti program kupnje vlastitih dionica za trezor.
[/quote]
zato se kupuju velike količine na 220-222. Trezor bi trebao dodati last touch za izbore 2009 i kupovati na razinama blizu IPO. A onda
[bye]
malo novosti…….
http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/819-09-HT_sastanci_investitori_Zurich_Vienna.pdf
13. i 14. Ajme a gle tajming. Dobro da ni je na dan predizborne šutnje. [cool]
Će da poskupi ?