Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 38,92 | 141.150 | 3,627 | 39,00 | 39,10 | 0,78% |
vidim nema suprostavljenih misljenja.
oni sto su cekali na nekim zamisljenim cjenama nemaju argumente a mi drugi ne zelimo prodat ispod 250.
fondovi skupljaju a trezor stoji postrance, bas me zanima dogovor za koliko ce otpustiti dionice u trezor, cca 280 mi se cini nekako najvjerovatnija cjena…
Rekao bih da od danas više trezor ne stoji postrance……ali to je samo moje skromno mišljenje
iskreno mi je drago sta je moja prognoza o ht-na 200 i mozda ispod pala u vodu i drago mi je sta sam zadrzao dionice ,uzeo dividendu i nabacio target na 250,,svaka cast onima koji su predvidjeli ovakvu situaciju…..
@Alabama
4 milke prometa, cisto sumljam, nego kad se pojavi 9 milja dionica na kupnji bas me zanima cijena.
neki su pricali da svabo hoce po 180, htio bi on i po nominali ali pogledajte malo i statistiku koliko je dionica protrgovano u posljednjih godinu dana???
8.351.041 dionica sto je manje od 10%
ako uzmemo u obzir da imamo jos jednog kupca sa cashom za 9 milja novih, kod preuzimanja i ovako izdasne kupnje daje se bonus barem 20% na vrijednost dionice (ne 218kn nego vrijednost).
Jel se dogodilo nesto sto mi neznamo?
iskreno mi je drago sta je moja prognoza o ht-na 200 i mozda ispod pala u vodu i drago mi je sta sam zadrzao dionice ,uzeo dividendu i nabacio target na 250,,svaka cast onima koji su predvidjeli ovakvu situaciju…..
promjenit ćeš ti i taj target od 250 za par dana bez brier
a sarlatan rekao da ide na 130kn
a ono dividendica od 30kn + 30kn capital increase [bye]
@Alabama
4 milke prometa, cisto sumljam, nego kad se pojavi 9 milja dionica na kupnji bas me zanima cijena.
neki su pricali da svabo hoce po 180, htio bi on i po nominali ali pogledajte malo i statistiku koliko je dionica protrgovano u posljednjih godinu dana???
8.351.041 dionica sto je manje od 10%
ako uzmemo u obzir da imamo jos jednog kupca sa cashom za 9 milja novih, kod preuzimanja i ovako izdasne kupnje daje se bonus barem 20% na vrijednost dionice (ne 218kn nego vrijednost).
Može biti, rekao sam da je to moje skromno mišljenje………ali za 1 sat je protrgovano za 8 milja……..ajd vidićemo…….za sada je dobro [thumbsup]
nikakvog otpora na prodaji
Neprijateljska konjica se pojavila na 221 (njih preko 3.000).
Ako probijemo i njih odosmo u blokadu kao u stara dobra vremena [thumbsup]
Pozdrav,
Jesam novi i neću se hvaliti ali pun sam HT-R-A,čestitam svim ulagačima [proud] [thumbsup] [smiley]
Pozdrav,
Jesam novi i neću se hvaliti ali pun sam HT-R-A,čestitam svim ulagačima [proud] [thumbsup] [smiley]
jesi ti jethro ili zmanojlo? ili neko od drugi neznanih junaka?