HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 18.11.2024. u 21:56
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
37,94
56.149
1,480
37,90
38,30
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

ispricavam se sto nemam vremena procitati svih 240 stranica pa ne znam da li je bilo postavljeno ovo pitanje. naime, mene zanima vase misljenje koja je maximalna cijena t – ht-ovih doinica?

unaprijed hvala

ispricavam se sto nemam vremena procitati svih 240 stranica pa ne znam da li je bilo postavljeno ovo pitanje. naime, mene zanima vase misljenje koja je maximalna cijena t – ht-ovih doinica?

unaprijed hvala

ak nemaš vremena onda se nemoj bavit tim poslom..tu je potrebno ,vrijeme,, znanje i strpljenje..a ja ti sad mogu bunut da će koštat 1000 kuna..a ti probaj prodat za 1000 kuna..

Prema procijenama Vlade na IPO HTa se neće javiti više od 70.000 ljudi. [smiley6]
To bi, za nas koji budemo sudjelovali, bilo jako dobro. [smiley2]

La vita e bella!

Prema procijenama Vlade na IPO HTa se neće javiti više od 70.000 ljudi. [smiley6] To bi, za nas koji budemo sudjelovali, bilo jako dobro. [smiley2]

Ma vraga neće.Vlada masovna histerija.Trenutno ima 22 000 gostiju na forumu.[smiley9].

Molim Vas da ne ocjenjujete moje glupe komentare jer bi ja sam sebi dao nulu da mogu

Posejdon: ” Prema procijenama Vlade na IPO HTa se neće javiti više od 70.000 ljudi. [smiley6] To bi, za nas koji budemo sudjelovali, bilo jako dobro. [smiley2] ” Ma vraga neće.Vlada masovna histerija.Trenutno ima 22 000 gostiju na forumu.[smiley9].

Nema. Već puno puta objašnjeno.

23817 gostiju na forumu!
Neka svaki upiše barem paketić i gotova trgovina![smiley2]
Osobno mislim da fondovima neće puno ostati, osim ako u zadnjem času netko ne preplaši MASU, a onda počinje stampedo u bilo kojem smjeru![smiley1]
Bit će bolje![smiley13]

Ako 10000 ljudi sakupi svaki po 5 punomoći to je već 60000 paketa. A mislim da bi to vrlo lako moglo biti. plus “normalni” građani i dobit ćemo 10000 kn po paketu. Bit će teška pušiona za one koji sad jeftino prodaju ostale dionice.

24045 gostiju a big brother je na tv. Gadna histerija za THT.

Evo, pajdo pita, isto da ne čita 237 stranica, a ja koji sam pročitao sve neznam.[smiley9] Da li se i za nepovlaštenu ponudu( iznad 38000 kn) isto plaća unaprijed. Hvala!

Evo, pajdo pita, isto da ne čita 237 stranica, a ja koji sam pročitao sve neznam.[smiley9] Da li se i za nepovlaštenu ponudu (iznad 38000 kn) isto plaća unaprijed. Hvala!

Sve uplate moraju biti obavljene zaključno do zadnjeg dana prikupljanja ponuda.

La vita e bella!

a ljudi, što ne pričekate prospekt? pa sve će biti unutra.

ovim tempom ćemo na 1000 stranica prije same trgovine. jer ćemo opet sve ispočetka kad dođe prospekt.

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

Gospodo, srušit ćete server![smiley2]
Svi se nagurali i žele postati bogataši do novog leta![smiley2]
Hrvati svatili cjeloživotno obrazovanje vrlo ozbiljno![smiley1]
Turbo Hrvati za turbo postignuća![smiley1]
Što bi bio dobar da nisam toliko loš![smiley13]

New Report

Close