Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 35,94 | 101.247 | 2,817 | 36,00 | 36,10 | 0,00% |
pozdrav ekipi, evo nek se zna moja malenkost danas povecala portfelj HT za par stotina dionica. … mislim da svi iole upućeniji kuže zašto, bumo vidili sutra. Bilo bi mi super interesantno ako neko ima uvid u dubinu trzista brutto prodaja/kupnja.
thX
good lucke
pozdrav ekipi, evo nek se zna moja malenkost danas povecala portfelj HT za par stotina dionica. … mislim da svi iole upućeniji kuže zašto, bumo vidili sutra. Bilo bi mi super interesantno ako neko ima uvid u dubinu trzista brutto prodaja/kupnja.
thX
good lucke
Viruješ ti Erste-u, nemaju oni pojma…Pad dobiti HT-a oboriće dionicu, a dobit je neće podići jer se to očekuje, mislim sitna dobit u usporedbi s 2008…
kompa moj pogledaj si malo koliko je zaradio telekom austije a kolika mu je cijena danas
Zaintrigiralo me ovo što si napisao pa sam malo pogledao:
http://www.telekomaustria.com/ir/dividend.php
http://www.telekomaustria.com/ir/key-figures-en.php
gle ja osobno rintan svaki dan puno "gluplje" i manje plaćene poslove no trgovanje dionicama. ponekad iman neku procjenu i uglavnom zaradujem, recimo s HT prvi put/odmah proda, /s radnickin dionicama HT/ odmah proda… u meduvremenu s JPY, USD, trenutno AUD. nisan neki mozak i znan i fulat jerbo neman magic ball. osobno očekujem sutra lijepi skok cijene HTa a sve ćemo znati sutra jesan li fula s danasnjim ulaskom na 205. ako nista drugo bar reknem sto san ucinija … ujedno moze se pogledati moj profil i history postova od prošle godine pa eto nije da se hvalim ali za sada ide sve ko podmazano.
sutra cemo svi bit puno pametniji
pozdrav
pa po dividend yieldu/cijeni ispada da je HT podcijenjen barem 30-50% , e sad znan da tu ima mashu drugih stvari,uvjeta cak i politike no po meni je ova dionica mukte trenutno… znan da ispada da drukan za , a i usa san u nju ali pred izbore ju vidin na 250+kn
zivi bili pa vidili
pa po dividend yieldu/cijeni ispada da je HT podcijenjen barem 30-50% , e sad znan da tu ima mashu drugih stvari,uvjeta cak i politike no po meni je ova dionica mukte trenutno… znan da ispada da drukan za , a i usa san u nju ali pred izbore ju vidin na 250+kn
zivi bili pa vidili
Preoptimistik….Osobne emocije …..
tI si danas pRodao 1500 kOm pa si lišeN istIh. JA ti vjerujem.
Stgli rezultati za 1Q [thumbsup]
prema ocekivanjima [thumbsup]
PRVI KVARTAL
T-HT: Neto dobit porasla 6,4 posto (2)
Autor/izvor: SEEBiz
ZAGREB – Solidni rezultati u kriznoj 2009., usprkos razdoblju gospodarske neizvjesnosti: prihodi su se povećali za 1,7%, EBITDA se povećala za 2,5%, neto dobit povećala se za 6,4%, pripćeno je iz Hrvatskog telekoma.
"Iako je T-Hrvatski Telekom postigao solidne rezultate u prva tri mjeseca 2009., ostajemo oprezni u pogledu preostalog dijela godine i shodno tomu upravljamo poslovanjem. Hrvatska narodna banka je nedavno predvidjela pad gospodarske aktivnosti od 4% ove godine, što je učvrstilo naše stajalište da će vjerojatno doći do pada prihoda T-HT-a u 2009. godini.
http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/telekomunikacije/t-ht-neto-dobit-porasla-6%2c4-posto-(1),44057.html