HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 06:55
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
36,07
176.037
4,881
36,00
36,40
-0,28%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Pozdrav svima od novog člana [bye]

uvijek je dobro vidjeti neko "novo" lice ….. :)))

ZELIM BITI BRUTALNO USPJESAN KO bananarama................................

Evo mišljenje gurua:
http://www.bankamagazine.hr/Naslovnica/Kolumne/JackWelch/tabid/107/View/Details/ItemID/379/Default.aspx

Pozdrav svima od novog člana [bye]

čemu taj tužni izraz..?ja bi radije stavio smileya…a mogao bi i ti postati smiley pošto si upao u pravi čas…ako ti drću ruke,ne ulazi na zse,ja sam dobio gastritis,možda ti bolje prođeš..

http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/erste-dobit-ht-a-u-prvom-kvartalu-raste-5%25,-ciljana-cijena-dionica-330-kuna,43631.html

kako se ja veselim tim predviđanjima….do sada su uvijek suprotno pokazala….Hmmm:::::….

na 4300 sve prodajem...

Na domaćoj sceni oči investitora ovoga tjedna bit će uprte u kvartalne rezultate HT-a (ZSE:HT-R-A) koji su na rasporedu u četvrtak. Analitičari Erste Grupe, o čemu je SEEbiz pisao još u subotu, očekuju dobre rezultate i rast dobiti od pet posto. No, nije problem u HT-u. Većina rezultata prvog kvartala bit će slabija, očekuju analitičari. Iznimka bi osim HT-a mogla biti Ina dok će ostali a posebno se to odnosi na banmke imati rezultate znatno ispod onih proteklih godina.

http://www.seebiz.eu/hr/burze/zagrebacka-burza-ina-najugodnije-iznenadenje%2c-ovaj-tjedan-u-znaku-ht-a,43717.html

http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/erste-dobit-ht-a-u-prvom-kvartalu-raste-5%25,-ciljana-cijena-dionica-330-kuna,43631.html

kako se ja veselim tim predviđanjima….do sada su uvijek suprotno pokazala….Hmmm:::::….

hehehehe, ovo je dobro :-))))
Bas sam se lijepo nasmijao… Nego,ako kojim slucajem ima da bi netko kupio evo dajem mu cak i 10% popusta, pa evo dam mu za 300 🙂
Ponuda vrijedi do 1.5.2009. ili do isteka zaliha.

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

hehehehe, ovo je dobro :-))))
Bas sam se lijepo nasmijao… Nego,ako kojim slucajem ima da bi netko kupio evo dajem mu cak i 10% popusta, pa evo dam mu za 300 🙂
Ponuda vrijedi do 1.5.2009. ili do isteka zaliha.
[/quote]
koje gluposti pricas ,ponudi da ces dati po 300 kad bude 330
ili sad ponudi po 180
to je bit djek
a ne kad je trzisna cijena 206 ti ces dat za 300
jos jednom molio bih moderatore da ovakve postove brisu odmah

Ja sam se samo osvrnuo na clanak u kojem se sugerira da bi cijena dionice trebala biti 330kn, sto apsolutno nema veze sa realnoscu nego jednostavno pisu gluposti…

Zbog svojih frustracije bas i niste shvatili ironiju i u jednu ruku satiru mog posta, toliko o tome…

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

Evo mišljenje gurua:
http://www.bankamagazine.hr/Naslovnica/Kolumne/JackWelch/tabid/107/View/Details/ItemID/379/Default.aspx

da, ali iz 2005?!?

Objavljeno
19.12.2005 11:03:22 Vrijeme zadnje promjene
19.12.2005 11:03:22

[color=blue][/color]Sta ne moze sa pare, moze sa puno pare!

Ja sam se samo osvrnuo na clanak u kojem se sugerira da bi cijena dionice trebala biti 330kn, sto apsolutno nema veze sa realnoscu nego jednostavno pisu gluposti…

Zbog svojih frustracije bas i niste shvatili ironiju i u jednu ruku satiru mog posta, toliko o tome…

Zbog ćega misliš da je cijena HT od 330 glupost, fundamentalno gledano da se HT trguje na NASDAQu cijena bi mu bila i nešto veća od tih 330kn. FA na kojima se trguju telekom firme u US su reda P/E 12-18, dividendni prinos od 2-6%, a o monopolu kakav ima HT mogu samo sanjati.

Ali baš bi htio ćuti tvoje objašnjenje zašto je cijena od 330 kn glupost, DY je na toj razini još uvijek ogromnih 9,1%. Da negovorim o potpunoj nezaduženosti i hrpi keša na na računu.

Kolega dokle god bude ova rijeka malih sa IP-a koja svakodnevno izlazi van iluzorno je čekati npr. 300 bez obzira na rezultate poslovanja. Stavite se u položaj kupaca kojih evidentno ima dosta, no zašto bi si sami dizali cijenu!? Kada se digne letvica moja predpostavka je da će prodavača biti još i više.Još u 12. mjesecu sam napisao da dok većina malih ne ispadne van ne ma gore i za sad ta teorija drži vodu.

who dares, wins

Zbog ćega misliš da je cijena HT od 330 glupost, fundamentalno gledano da se HT trguje na NASDAQu cijena bi mu bila i nešto veća od tih 330kn. FA na kojima se trguju telekom firme u US su reda P/E 12-18, dividendni prinos od 2-6%, a o monopolu kakav ima HT mogu samo sanjati.

Ali baš bi htio ćuti tvoje objašnjenje zašto je cijena od 330 kn glupost, DY je na toj razini još uvijek ogromnih 9,1%. Da negovorim o potpunoj nezaduženosti i hrpi keša na na računu.
[/quote]

Pustimo fundamente, oni mozda na NASDAQ-u i imaju utjecaja ali ovdje na ZSE ne, ovdje je iskljucivo sve psiholoski… I to je ono sto nam radi probleme… HT kao prvo ima preveliku kolicinu dionica(po meni, nemoraju se svi samonom slozit), kao drugo, preveliku kolicinu dionicara koji nemaju iskustva, kao trece, preveliki udio u CROBEX-u i kao takav moze posluziti za nastimavanje CROBEX-a, pogotovo na nasem trzistu…

A sto da je mozda izlistan na DAX-u?

New Report

Close