HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 04:10
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
36,07
176.037
4,881
36,00
36,40
-0,28%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

@maill

nemam pojma za radnike.
ali ja se iskrco na 208kn.
[bye]

Ja isto, ostalo mi jos nesto, ali veci dio sam prodao i kupio Eure. Ako i naraste nesto HT, nece toliko koliko ce Kuna past

[/quote]

Koji to broker isplačuje lovu od prodanih dionica isti dan?!?

Ajde nemuljaj.

Dajte se malo uozbiljite,
ja sam ovdje spokojan,uzeo dividendu i mirno spavam do nove dividende iako sam pun HT kao šipak…
no ipak me mući jedan problem,naime,28.04 ističe lock-up period za radnike bivše i sadašnje i od utorka mogu prodavati slobodno na ZSE,
očekujete li udar i HT ispod 200 ili..,
nije druk samo pokušavam malo predvidjeti utorak i srijedu jer je ovo perjanica cjelokupne zse pa je ovo poprilično važno svima a nekako prolazi nezapaženo,
pozdrav

Nevjerujem da će "radničke" dionice srušiti HT ispod 200 kn. One su kap u moru ovih 10% trezorskih, koje se nisu još ni aktivirale (nije još trezor počeo kupovati)
A kada smo kod datuma tu je i 30.4 (FI za 1.Q)……..i ono najslađe…..izbori…..e prije njih će trezor sigurno kupovati. Možeš biti spokojan, nema HT-a ispod 200 kn.
[/quote]

dajte molim Vas….
crobex Vam je dva dana izvan kanala…
[/quote]
Evo ja imam 450 komada i ne da ih ne prodajem nego ih prodajem ne. S ovim finim dividendicama i svježim odlukama oko trezora, njujorka ičegane sve sam više siguran da ću biti do penzije izvan kanala, q oni koji prodaju i hrle u vrle dionice možda završe u jednome na kraju.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

alabama, ne znaci da ce HT ispod 200, ali znaci da ce mozda biti bar 204 – ako ne i manje…
a to je 2% manje nego sada.
lako ja kupim opet za 205kn.

Tigre, sve5. Svatko ima pravo na svoje mišljenje, pa demokracija je. Pitao sam te, jer te čitam na TA, a ja pojma nemam o dotičnoj analizi. Ovo "izvan kanala" mi je bilo čudno, pa sam pitao. Naravno, svatko svoje dionice može prodati kada procijeni da mu se isplati. Shodno tome ja sam procijenio da će HT još rasti, bez obzira na "kanale" ili amere. Pa i sam si danas mogao uzeti kunu više po komadu, ali nisi vjerovao u HT. Svejedno, sretno ti bilo u drugim dionicama, a u HT ćeš se opet vratiti……nadam se [thumbsup]

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

ja opet tvrdim da ce HT na 300 kn do izbora.
Ljudi moji primjetite li da dividenda u dva dijela i otkup trezora sve je to radi izbora.
Ako senader izgubi peljeski most i dionicare HT nema teorije da dobije izbore.
Pun sam ko sipak Ht i vjerujem u ove izbore,a kad prođu boli me đon [lol]

[i]Sve što pišem to je samo moje osobno mišljenje i nije nagovor na k/p.[/i]

ako gledamo prema izborima-ht je najveći sanaderov adut..prvo-ht je kupilo preko 300 000 običnih građana,drugo-ht čini većinu braniteljskog fonda-branitelja u pemsiji,što lažnih što pravih cca 400 000,svi mirovinski fondovi imaju dionice ht-a,a u drugi stup uplaćuje valjda oko milijon ljudi..dizanjem ht-a na razine od 250-300 kuna,sanader diže zaradu raje sa ipo-a,+ diže zaradu onih što su kupili dionice po povlaštenim uvjetima,diže braniteljski fond preko 650,00,a mirovincima omogućuje da napokon budu u plusu..doduše ako je cijena u ipo-u bila 30% jeftinija od realne cijene,tada,i ako znamo da je ht praktički neokrznut krizom i pun casha-pa onda i ta cijena od 300,00 kuna uopće nije previše-i takva bi cijena bila ispod cijene,ali vrlo blizu realnosti..dakle–sanaderu samo ti okini po asku,a mi ćemo to znati nagraditi–he-he…ht je vrlo bitna strateška karika vladajuće garniture,a to što je država nacikla–ah–koga briga…

Zagrebačka burza: HT skokom na 209 kuna podigao CROBEX

http://seebiz.eu/hr/analize/zagrebacka-burza-ht-skokom-na-209-kuna-podigao-crobex,43511.html

Vi to gledate navijački, da HT ode na 250-300, ma dajte, sad smo u pat situaciji globalno, ne nazire se smjer trenda, pa dok ne krene ajmo u HT, bojim se čim neki sektor krene ili generalno oporavak biće prekrcavanja…Ja tako razmišljam…A dao bog da ste vi u pravu…
Ja osobno čekam čvrst trend rasta brodara, pa HT out a dokap ATPL…

a opet neznam o čemu ti pišeš ???

Pa jel ti znaš da HT jedini nije osakaćen na cijeloj ZSE???

Jedan Ledo je od 22k trenutno na 4k , ATPL,IGH,INGR,LKRI …. sve su sad kad su se kao odbile od dna na 20% svog vrha…a bile su i na 10tak %…

Ako si kupio na IPO (2 godišnje dividende,gratis poklon vlade RH) pa ti si na konju
i ako ti je HT još jedina dionica – trenutno stojiš 100% bolje nego svi ovi koji se na ovom
forumu hvale zaradama …naravno računajući samo od 2008. god ….

Ne slažem se s tobom, a evo i zašto; 2005, 06 i 07 ove dionice koje si naveo su rasle nerealno zbog pojave tih istih otvorenih fondova koji su htjeli na taj način brzom zaradom privući investitore (naivce), te firme su poslovale dobro, ali ne toliko dobro, a s HT-om nije ista stvar jer se on pojavio na burzi kad su fondovi vidjeli da "puše" pa su se okrenuli HT-u da spase stvar i zeznu nas ostale. U međuvremenu je sve otišlo k vragu, a HT je samo kolateralna žrtva koja nije rasla nerealno kad je sve raslo, jer tada nije bila na burzi. Nakon toga je krenulo sa krizom, a prije toga i sa "pametnom" idejom Hanfe da odvoji mirovince od fondova, i HT je ostao kao utočište casha i fondova koji su svoje minuse preko naših para ublažavali, i zato je HT pao najmanje jer je on stabilizacijski čimbenik ove burze, a do kada će to biti ne znam i kada će ga pustiti isto ne znam.
Zato nemoj spominjati ostale dionice jer puno njih i ne vrijedi više nego što im je sada vrijednost, što sa HT-om nema veze, njegova vrijednost je puno veća.

Pozdrav.

alabama, ne znaci da ce HT ispod 200, ali znaci da ce mozda biti bar 204 – ako ne i manje…
a to je 2% manje nego sada.
lako ja kupim opet za 205kn.

– o.k. tu loviš razliku 2-3kn.
– ma može po meni HT i na 150kn,
– samo je on tada investicija snova na toj i nižim cijenama od te.

– nego primjetila sam kako ste se ipak dobro polomili u tim kanalima.
– i što je s onom vizijom Vašeg mentora o targetu 130kn,
– tu mi sada ipak nešto nije jasno jer Vaš mentor više ne piše.
– je li se sada taj target spušta na 100kn ????????
– nisam dovoljno pametna, ali zar sada ne bi trebalo taj target spustiti za cca 30kn odnosno dividendu.

– I love this game.
Pozdrav !

p.s. nažalost sam mišljenja kako ćete pogubiti sve novce, a nećete se naučiti ulagati.

sarlatan je odleprsao…

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

@alt333
zakon je što i nakon 6 mj. krize još uvijek ima naivnih ljudi koji izmamljuju osmijeh
možda bolje da se prijavimo za zagovor kod vlč Linića da se ljudi pomole na karizmatskim susretima i za dionice 🙂

vidite ovog sa 203 kn
Volijo bi da mu pukne internetska veza ,pa da nemoze povuci nalog i da proda u 10 h po 203 kn [lol] [lol]

[i]Sve što pišem to je samo moje osobno mišljenje i nije nagovor na k/p.[/i]

New Report

Close