HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 04:09
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
36,07
176.037
4,881
36,00
36,40
-0,28%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Mislim da 2010 godine neće biti 100% dividenda, već 50%.
Kupovati će dionice koje će kasnije poništiti.
10% dionica dodje ovako od oka oko 1,7 milijardi. Znači gotovo 80 – 90% jednogodišnje neto dobiti.
Znači odbimo 50% koju su mislim još uvijek dužni isplatiti, kupiti će oko 6-7% dionica koje će poništiti u 12 mjeseci. Zatim će u preostalih 6 mjeseci kupiti ostalih 3 – 4% i to poništiti, što znaći da ni 2011 godine neće isplatiti 100% dividendu. No 2012 će nam biti sve nadoknađeno, plus mislim novac koji su posudili državi.
U svakom slučaju svima nama dugoročnim ulagačima se isplati da cijena dionice padne što je više moguće, a mi da skupljamo i skupljamo.

da kolega, dok drugi zarade 200% sa ostalim dionicama do 2011 mi cemo sa HT biti opet na nekih 205 kn [lol]

[i]Sve što pišem to je samo moje osobno mišljenje i nije nagovor na k/p.[/i]

@new one
Dividenda BF iznosi 171.908.508,00 kn, tako da ne vjerujem da imaju potrebu prodavati dionice.

Bez straha, pohlepe i sentimenta.

@ over25

1. Upravo ti je IGH pred koji dan prošao pred nosom.

2. A prema onome šta će se desiti ovoj banani od države, vjeruj da će ti cijena od 205 Kn biti visoka.

@ over25

1. Upravo ti je IGH pred koji dan prošao pred nosom.

2. A prema onome šta će se desiti ovoj banani od države, vjeruj da će ti cijena od 205 Kn biti visoka.

bio sam i IHG izasao na 3000..sad sam u ATlanskoj i dosta u HT nastavlili ovako 5 dana prodajem ga jer mi ga je pun k…

@new one
Dividenda BF iznosi 171.908.508,00 kn, tako da ne vjerujem da imaju potrebu prodavati dionice.

BF zasigurno nema potrebu prodavati dionice, ali trebat će Šukeru posuditi novce. Najesen…

-... .-. .- -. -.- ---

Ma ovaj HT je čista pljačka i punjenje fondova od strane naivaca i djelatnika HT-a koji su kupovali povlaštene dionice na 130-140 kn pa im je i ovo super, a ostali koji su kupovali po 265 ili više su kreteni među kojima sam i ja. Daj Bože da više propadne (proda se) cijela država. Zato je nismo ni imali 900 godina jer je nismo ni zaslužili. Prodajte Hrvatine sve što imate pa da lijepo budemo robovi što i jesmo, a ovi koji su na Vlasti neka se sunčaju na Kajmanskim otocima s našim novcem.

Pozdrav svima samo ne njima!

Ma ovaj HT je čista pljačka i punjenje fondova od strane naivaca i djelatnika HT-a koji su kupovali povlaštene dionice na 130-140 kn pa im je i ovo super, a ostali koji su kupovali po 265 ili više su kreteni među kojima sam i ja. Daj Bože da više propadne (proda se) cijela država. Zato je nismo ni imali 900 godina jer je nismo ni zaslužili. Prodajte Hrvatine sve što imate pa da lijepo budemo robovi što i jesmo, a ovi koji su na Vlasti neka se sunčaju na Kajmanskim otocima s našim novcem.

bravooooooo kolega [thumbsup]

jel ovo Mudri poceo kupovati?

Ja opet neznam o čemu ti pišeš ???

Pa jel ti znaš da HT jedini nije osakaćen na cijeloj ZSE???

Jedan Ledo je od 22k trenutno na 4k , ATPL,IGH,INGR,LKRI …. sve su sad kad su se kao odbile od dna na 20% svog vrha…a bile su i na 10tak %…

Ako si kupio na IPO (2 godišnje dividende,gratis poklon vlade RH) pa ti si na konju
i ako ti je HT još jedina dionica – trenutno stojiš 100% bolje nego svi ovi koji se na ovom
forumu hvale zaradama …naravno računajući samo od 2008. god ….

smanjuje se minus.......

zasto ne na jadranskoj obali,al nam godinama nisu govorili da imamo najljepsu obalu..

Preko 2 milijuna Kn u 1h prometa.
Nije li to malo sumljivo? [lol]

evo krenilo je sta se tresete….:))

New Report

Close