HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 06:55
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
36,07
176.037
4,881
36,00
36,40
-0,28%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Nakon nestanka prijašnjih 1000 kom sa kupnje,

11.05 206,51 1000 kom, prvi nalog na kupnji

kad je skupstina?

[i]Sve što pišem to je samo moje osobno mišljenje i nije nagovor na k/p.[/i]

kad je skupstina?
[/quote]

21.04 – danas

ma znam da je danas
u koliko sati?

[i]Sve što pišem to je samo moje osobno mišljenje i nije nagovor na k/p.[/i]

Malo si mislim i… što zapravo znaći to što HT ima izvrsnu dobit i ne zna što će s lovom.. može znaćit jedino to da nas dobrano i nemilice pljačkaju…koliko nam po tome naplaćuju svoje usluge bezobrazno više nego što bi isto tako mogli imat neku manju ali pristojnu dobit.. a mi im na to skidamo kapu i divimo se.."tvornica novca"… jbt ljudi su ovce.. [lol] .. pa nek mi neko kaže da dionica ovih lopuža ne vrijedi bar 300kn.. [lol]

ma znam da je danas
u koliko sati?

Društvo HT-Hrvatske telekomunikacije d.d. dostavilo je Poziv na Glavnu skupštinu koja će se održati 21. travnja 2009. godine s početkom u 11:00 sati u Kongresnoj dvorani Hypo Expo XXI Centra, Zagreb, Slavonska avenija 6.

Lani je na isti datum bila glavna skupština i isti dan je dostavljena na ZSE odluka glavne skupštine

http://www.zse.hr/default.aspx?id=10006&dionica=HT-R-A

When wealth is lost, nothing is lost; when health is lost, something is lost; when character is lost, all is lost. ~Billy Graham

Malo si mislim i… što zapravo znaći to što HT ima izvrsnu dobit i ne zna što će s lovom.. može znaćit jedino to da nas dobrano i nemilice pljačkaju…koliko nam po tome naplaćuju svoje usluge bezobrazno više nego što bi isto tako mogli imat neku manju ali pristojnu dobit.. a mi im na to skidamo kapu i divimo se.."tvornica novca"… jbt ljudi su ovce.. [lol] .. pa nek mi neko kaže da dionica ovih lopuža ne vrijedi bar 300kn.. [lol]

Tebi baš i nije jasno što znaći biti suvlasnik ili vlasnik firme. Pridruži se ti ovim sindikalcima izgleda da ti je tamo mjesto, a ne ovdje gdje je kapitalizam glavna vodilja.

Ako netko dođe sa skupštine, bio bi mu zahvalan da napiše ukratko o ćemu se govorilo i dali je bilo riječi o nećemu što se nije moglo isčitati iz FI i dnevnog reda skupštine.

Tebi baš i nije jasno što znaći biti suvlasnik ili vlasnik firme. Pridruži se ti ovim sindikalcima izgleda da ti je tamo mjesto, a ne ovdje gdje je kapitalizam glavna vodilja.

Ako netko dođe sa skupštine, bio bi mu zahvalan da napiše ukratko o ćemu se govorilo i dali je bilo riječi o nećemu što se nije moglo isčitati iz FI i dnevnog reda skupštine.
[/quote]

O pa jasno mi je itekako, zato nisam glup da ne budem u ovoj dionici… [proud] .. kad im već plačam skupo usluge e pa bar ću ubrat nešto od toga..
A ti mi reci da ono šta sam ja napisao ne stoji… pa dobit im je zapravo sramotna.. [lol]

http://www.tportal.hr/biznis/novaciulaganje/18151/Dionicari-potvrdili-isplatu-dividende.html

na 4300 sve prodajem...

pa dobit im je zapravo sramotna.. [lol]

Ne dobit im je vrhunska, da se aktivnije trguje na recimo NASDAQu cijena HTa bi vjerojatno bila nekih 350-400kn (normalno u US dolarima).

pa dobit im je zapravo sramotna.. [lol]

Ne dobit im je vrhunska, da se aktivnije trguje na recimo NASDAQu cijena HTa bi vjerojatno bila nekih 350-400kn (normalno u US dolarima).
[/quote]

Mislio sam sramotno vrhunska, o tome i pišem gore.. kao i o tome da bi cijena trebala biti viša.. dakle, slažemo se..

Zna li itko jesu li na skupštini govorili kad će počet trezor kupovati.

New Report

Close