Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 36,07 | 176.037 | 4,881 | 36,00 | 36,40 | -0,28% |
ma znam da je danas
u koliko sati?
Malo si mislim i… što zapravo znaći to što HT ima izvrsnu dobit i ne zna što će s lovom.. može znaćit jedino to da nas dobrano i nemilice pljačkaju…koliko nam po tome naplaćuju svoje usluge bezobrazno više nego što bi isto tako mogli imat neku manju ali pristojnu dobit.. a mi im na to skidamo kapu i divimo se.."tvornica novca"… jbt ljudi su ovce.. [lol] .. pa nek mi neko kaže da dionica ovih lopuža ne vrijedi bar 300kn.. [lol]
ma znam da je danas
u koliko sati?
Društvo HT-Hrvatske telekomunikacije d.d. dostavilo je Poziv na Glavnu skupštinu koja će se održati 21. travnja 2009. godine s početkom u 11:00 sati u Kongresnoj dvorani Hypo Expo XXI Centra, Zagreb, Slavonska avenija 6.
Lani je na isti datum bila glavna skupština i isti dan je dostavljena na ZSE odluka glavne skupštine
Malo si mislim i… što zapravo znaći to što HT ima izvrsnu dobit i ne zna što će s lovom.. može znaćit jedino to da nas dobrano i nemilice pljačkaju…koliko nam po tome naplaćuju svoje usluge bezobrazno više nego što bi isto tako mogli imat neku manju ali pristojnu dobit.. a mi im na to skidamo kapu i divimo se.."tvornica novca"… jbt ljudi su ovce.. [lol] .. pa nek mi neko kaže da dionica ovih lopuža ne vrijedi bar 300kn.. [lol]
Tebi baš i nije jasno što znaći biti suvlasnik ili vlasnik firme. Pridruži se ti ovim sindikalcima izgleda da ti je tamo mjesto, a ne ovdje gdje je kapitalizam glavna vodilja.
Ako netko dođe sa skupštine, bio bi mu zahvalan da napiše ukratko o ćemu se govorilo i dali je bilo riječi o nećemu što se nije moglo isčitati iz FI i dnevnog reda skupštine.
Tebi baš i nije jasno što znaći biti suvlasnik ili vlasnik firme. Pridruži se ti ovim sindikalcima izgleda da ti je tamo mjesto, a ne ovdje gdje je kapitalizam glavna vodilja.
Ako netko dođe sa skupštine, bio bi mu zahvalan da napiše ukratko o ćemu se govorilo i dali je bilo riječi o nećemu što se nije moglo isčitati iz FI i dnevnog reda skupštine.
[/quote]
O pa jasno mi je itekako, zato nisam glup da ne budem u ovoj dionici… [proud] .. kad im već plačam skupo usluge e pa bar ću ubrat nešto od toga..
A ti mi reci da ono šta sam ja napisao ne stoji… pa dobit im je zapravo sramotna.. [lol]
pa dobit im je zapravo sramotna.. [lol]
Ne dobit im je vrhunska, da se aktivnije trguje na recimo NASDAQu cijena HTa bi vjerojatno bila nekih 350-400kn (normalno u US dolarima).
Ne dobit im je vrhunska, da se aktivnije trguje na recimo NASDAQu cijena HTa bi vjerojatno bila nekih 350-400kn (normalno u US dolarima).
[/quote]
Mislio sam sramotno vrhunska, o tome i pišem gore.. kao i o tome da bi cijena trebala biti viša.. dakle, slažemo se..