HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 06:39
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
38,22
54.457
1,425
38,20
38,50
1,05%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Meni se cini da je netko bas lijepo izasao, ali ovo je samo moje misljenje nakon nepunih 45min trgovanja tako da za konacan zakljucak cu ipak pricekati kraj dana!

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

Možete mi samo reći kad je odlučeno to za kupnju trezora i gdje je to objavljeno..
nisam baš u toku

Evidentan je snažak pritisak na kupovnoj strani. Možda netko nešto zna, što mi mali investitori ne znamo.

to kupuju ovi što misle da ako kupe do 21.04. da će dobiti dividendu. [lol]

sutra je novi dan.

Za sada smo u pravu mi koji nismo prodavali prije dividende, svi koji su prešli u druge,kao brodare itd. sad lipo gube….

Za sada smo u pravu mi koji nismo prodavali prije dividende, svi koji su prešli u druge,kao brodare itd. sad lipo gube….

kolega na ovako korumpiranom trzistu zapitajte se tko ims novcs zelje i volje kupovati dionice u vecim kolicinama?
tko ima jaku cash poziciju?
tko ima stabilne prihode?
tko ima dobit 15% sto isplacuje u oibliku dividende?
tko je monopolist?
tko ce otkupljivat trezorske dionice?
tko ima 330 000 plus BF glasaca?
tko ce najmanje osjetiti krizu?
odgovor je samo jedan!!!

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

Evidentan je snažak pritisak na kupovnoj strani. Možda netko nešto zna, što mi mali investitori ne znamo.

[/quote]

Ne, nego misle da je ovo zadnji čas prije nego trezor krene u kupnju.

[/quote]

Ne, nego misle da je ovo zadnji čas prije nego trezor krene u kupnju.

[/quote]
Ima i ova mista [wink]

Na dan 31. 12. 2008. godine:

CROBEX – 1722,25
HT – 199,80 + 30 kuna dividende
ATPL – 682,30 + 50 kuna dividende
DLKV – 379,79
IGH – 3636,22
INGR – 74,76
INA – 1153,71
PBZ – 433,04
ZABA – 183,02
TNPL – 1344,25
VDKT – 300,27

itd, itd, itd,…

Na ovim stranicama često vidim mišljenja da je HT defenzivna dionica. Kada pada najmanje pada, a kada raste najmanje raste. Brojke govore drugačije. To da kada pada najmanje pada točno je, ali brojke kažu i kada raste najviše raste, potpuno suprotno od uvriježenog mišljenja ovdje. Pogledajte malo cijene navedenih dionica na 31. 12. 2008. i usporedite ih sa današnjim cijenama, uz dodavanje dividendi kod onih koje su ih isplatile, pa ćete dobiti sasvim suprotno mišljenje od ovdje uobičajenog. Dakle, moj zaključak je (a i brojke to govore) da je dionica HT-a sve samo ne defenzivna dionica.

Dobar dan kolege!

Dobre sam volje što sam uspio uvaliti JDPL na vrijeme po 118 kn a još bolje što sam u HT ušao na ispod 208.
Nije me bilo na dividendi ali val trezorske kupovine neću propustit.

Sretno svima a posebno nama!

Tri su uvjeta potrebna da bi čovjek bio sretan: biti budala, egoist i zdrav; Ali, ako vam nedostaje prvi, sve je izgubljeno!

Na dan 31. 12. 2008. godine:

CROBEX – 1722,25
HT – 199,80 + 30 kuna dividende
ATPL – 682,30 + 50 kuna dividende
DLKV – 379,79
IGH – 3636,22
INGR – 74,76
INA – 1153,71
PBZ – 433,04
ZABA – 183,02
TNPL – 1344,25
VDKT – 300,27

itd, itd, itd,…

Na ovim stranicama često vidim mišljenja da je HT defenzivna dionica. Kada pada najmanje pada, a kada raste najmanje raste. Brojke govore drugačije. To da kada pada najmanje pada točno je, ali brojke kažu i kada raste najviše raste, potpuno suprotno od uvriježenog mišljenja ovdje. Pogledajte malo cijene navedenih dionica na 31. 12. 2008. i usporedite ih sa današnjim cijenama, uz dodavanje dividendi kod onih koje su ih isplatile, pa ćete dobiti sasvim suprotno mišljenje od ovdje uobičajenog. Dakle, moj zaključak je (a i brojke to govore) da je dionica HT-a sve samo ne defenzivna dionica.

nema veze tko je padao i tko je rastao-i za koliko..to određuje tržište..ht je tipična defenzivna dionica iz razloga što kriza na nju ne utječe kao i na neke druge dionice..dionice brodara,građevinara,luke su trostruko više pogođene krizom nego što su defenzivne-ht-podravka-atgr..s tim da je od navedenih defenzivnih dionica ht najbolja,zato što ima minimalne troškove,i veliku zaradu,a to da ne raste–raste…dakle,nudi nam se dionica koja ne pada kad druge padaju,a raste kad rastu i druge…pa u čemu je onda problem naših investitora?mimo svega toga-podržavaju je mirovinci,a bogme i politika?onda se pitanje šta u ovome trenutku kupiti-nudi samo od sebe i odgovor..+ trezor..samo mi nije jasno tko je danas prodavao ht,i šta je kupio za tu lovu..to su pravi hazarderi….

Raiffeisen mirovinac se u dva dana (prije 16.) podebljao za 15.000 dionica HT-a.

Prvi nalog na kupnji 207,20 1000 komada. Da li se uključio trezor ili netko želi stvoriti takav dojam?! Jako zanimljivo….

New Report

Close