Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 38,49 | 82.517 | 2,144 | 38,50 | 38,80 | 0,00% |
Jebo te, ovdje sve što napišeš ostaje zapisano u kamenu. Nema šanse da se nakon dvije minute editira tekst.
U stvari sam htio reći ovo:
Ne zaboravi da je HT u prva tri mjeseca već zaradio cca 500M kn. Do dana isplate drugog dijela dividende taj će iznos narasti na gotovo milijardu. HT nevjerovatnom brzinom nadoknađuje iznos koji isplačuje kroz dividendu. Zbog čega onda takvu dionicu prodavati, bez obzira bila cijena 180 ili 230 kn.
[cool]
ma kakvih 180,00-šta vam je..ako ht bude 180,00 koliko će onda biti ostale dionice?nama koji smo u ht-u odgovara pad burze,jer se svi onda sekundarno iz agresivnih sele u defenzivne duionice+trezor=nema ispod 200,00…većina dionica je narasla za 30-50% u zadnjih mjesec dana,a ht se vrzma tu negdje od 200-210…nije ni to pošteno,ali trezor će od utorka krojiti pravdu,a ne tržište…
***obrisano***
Sto se tice HT on za nekih 20-ak dana ide na cca 300 kn.
Obrazlozenje:
Kako je rekao kolega Ht je vec zaradijo 500 M kn.Mudri ce poceti odkupljivati dionice.Dionice ce samo po sebi rast jer je u svijetu veliki optimizam za kojeg smatram da ce pasti na jesen…znaci opet krah burze.
HT vjerujem da ide u ponediljak na cca 215 kn ,a u utorak cijena ce dosjeci 230 kn.
Koliko god Mudri htijo kupiti jeftino mi cemo je dignuti u nebesa.
Neki kazu da ce braniteljski fond prodati svoje dionice i ako se to desi nakon odkupa njihvoti doinica koje mogu trajati nekoliko dana npr. po cijeni 230 i kad nestane tolike koliceine na trzistu cijena ide do 300 kn.
Nezaboravite da su izbori u 5 mj.,a to je datum do kejeg se cijena mora dici da bi glasaci bili zadovoljni i zato smatram da je ovo jedna velika prilika da se zaradi najmanje cca 50%.
Ocekivam ht za nekoliko dana po cijeni od 300 – 350 kn.
80% profitelja je u HT…pozz i sretno dionicarima ove dionice
Bijo sam dionicar Igh i kad je bijo na 1500 kn nisu mi vjerovali kad sam pisao da je jedina dinoca u koja u ovoj krizi moze napraviti skok to su gradjevinske firme.
Kad gledate realno svaka drzava podrzava infrakstuturu svoje zemlje i samo je bilo pitanje vremena koja ce firma dobiti veliki posao,a to je bila Igh u crnoj gori jer se cekao natjecaj.
Dosta postova sam pisao o IGH i vjerovao sam u njega da ide preko 3000 kn u roku od mjesec dana
nisu mi vjerovali,a to se i ostravrilo.
Nadam se da ce mi se i Ht ostvariti i cekam ga najmanje 300 kn jer ova dionica ima poticaja da napravi tu cijenu .
Ovo dva posta nisu napisana da vam skrenem paznju od kupnje ili prodaje vec je to samo moje misljenje koje sam htijo da podijelim sa vama jer koliko god pratim ovaj forum,a to je nekih 4-5 mjesece dosta postova je za brisati jer nema nekih konkretnih postova.
Ovaj gore post je konkretan i zelijo bi da i vi ovako postate,ne prema optimizmu vec prema stvarnoj cinjenici neke firme.
Ako ovo dionica nije za neki znacajan skok ja neznam koja je…pozz
Ovih dana mi ističe lock-up a o prodaji ne razmišljam upravo zbog odluke o kupovini trezora. To je najbolja odluka koja je mogla biti donijeta i s velikim optimizmom gledam na kretanje cijene ove dionice u buduće.
Čekali smu u redovima za 265 i svi znamo da vrijedi preko 300.
Dugoročno gledano za ovu dionicu nema straha.
Nasmijali ste me sa ovim postovima Kako mozete da pisete ovakve gluposti.
***obrisano***
znači ako ovaj podatak prenesemo na crobex to znači da će on otprilike za 20ak dana narasti na ,otprilike, 2000 s obzirom da HT zauzima velik dio indexnog kolača?
Dajte molim vas!
Za HT je jedino sigurno da će i sljedeće godine biti dividende i one iza… valjda vam je jasno da je to jedini način da Švaba vrati uloženo.
Pa savjetujem po ko zna koji put da za pametnog investitora ovo je idealno vrjeme za kupovinu a špekulant neka troši živce i dobije dijabetes kao kolega gore.
***obrisano***
Obrazlozenje:
…
Ocekivam ht za nekoliko dana po cijeni od 300 – 350 kn.
..
E sad ja ne znam jesi li ti lud ili pametan al uljepšao si mi tmurno nedjeljno popodne svakako… [wink].. nekoliko dana do 300-350 kn?? [lol] Pozlatile ti se riječi… Nadam se da ti prognoze leže bolje od pravopisa… [wink]
budimo realni-ja očekujem da će za mjesec dana ht biti na cca 230,00 kuna,ako ne bude nekih eksternih šokova na vanjskim tržištima..pa zar je to malo?ja bih odmah to potpisao,pa i da se čeka 2 mjeseca-13%….
Ja sam fino postavio pitanje, da vidim kako razmisljate, a sve se svelo na prepucavanje onih koji hoće jeftino kupit i onih koji hoće skupo prodat… A najbolji su mi oni koji odgovaraju protupitanjem… Uglavnom, bez obzira na sve, svi koji misle da će HT u utorak poćet kupovat vlastite dionice ko muha bez glave mislim da se grdno varate, a kamoli ove priče o HT-u na 3xx kn… O ćemu vi pričate, pa u interesu je samog HT-a da kupi vlastite dionice po najjeftinijoj mogućoj cijeni, a ne po 300 i kusur kuna koliko bi neki ovdje od vas htjeli… Budimo realni, slažem se sa postom kolege alt333 gore iznad, da će preko 230 čisto sumnjam, ali mislim da je Raikonen ponudio najkonstruktivniji odgovor! Pa sada, vi se s tim možete a i nemorate složiti…
Evidentan je snažak pritisak na kupovnoj strani. Možda netko nešto zna, što mi mali investitori ne znamo.
Evidentan je snažak pritisak na kupovnoj strani. Možda netko nešto zna, što mi mali investitori ne znamo.
da, za sada ide po asku…
evo stanja
KUPNJA
Cijena Količina
210,26 6
210,12 80
210,11 1686
210,03 81
210,01 119
210,00 995
209,99 57
209,98 15