Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 35,94 | 101.247 | 2,817 | 36,00 | 36,10 | 0,00% |
pa kolega. ona je izvrsna defenzivna dionica i bez tih akvizicija…pa ona ima netto dobit kao svi građevinci zajedno..jednostavno samo se parkirati i ubirati dividendu i dobar si cca 25% godišnje…meni u ova šugava vremena i više nego li dobro..a siguran sam da će doći do eksplozije cijeme kako se bude 16.04.približavao..,nije ne moguće niti da ga dignu zadnji sat trgovanja 16.04 u neočekivane visine…a sad ako netko želi utrčati u napuhane( i to od grupe pojedinaca-forumasa) građevinare-sretno mu bilo ali ovdje je sreća zagarantirana,bez stresova i panike [thumbsup]
[/quote]
Mislim da se varate, nikakav zadnji sat nece biti dizanja. Uvijek velike pompe a na kraju nista. Po meni dividenda je upravo uracunata na ovim razinama od 225-230kn.
Ajde cujemo se 16.04 u 16.01, pa cemo vidjeti. Nadam se da grijesim…
Imam HT-e.
Stoji da je odlicna defanzivna dionica, kao i ADRS po meni…
[/quote]
Da čujemo se upravo u to vrijeme…stoji da je tako bilo do sada, ali uvijek nas iznenade tako da bi lako moglo da čekaju do tada ,da nas uhvati bezvoljnost i apatija, a tada naglo dizanje na 250,
ovo za adris stoji kao i za INA, i u ovom trilingu nema promasaja niti spaktakularnih zarada, s tim da je novčana snaga HT apsolutna nemjerljiva za ostale,anyway čujemo se 16.04…ako ne prije [thumbsup]
[/quote]
To je bilo 06.04.09.
Onda!? Ipak sam pogrijesio a?, malo sam fulao, ne previse…
pa da nije bilo prekrcaja na brodare,cijena bi bila cca 228-230..ali to ne mijenja bit svega,idući tjedan vidim ht na 215 kuna..meni je 50% atpl a 50% ht i takav portfelj mi se definitivno jako sviđa,i neću ga mijenjati neko vrijeme….sreća što sam se ukrcao na brod prije 10-ak dana…
dobro si diversificirao, ziheraški. no, imaj na umu da je ht dionica niske bete/amplitude. atlantska dionica je hebačka bonvivanska dionica na kojoj se može dobro zaraditi, ali iziskuje napora.
pobjegao si iz luke ploče?
[/quote]
pobjegao davnih dana-izašao na 1300,00,ne sjećam se kad je to bilo…i na atpl mislim izaći na istoj cijeni,ove godine-naravno….onda malo u igh-i to je to-zasada…
dali mogu danas prodat ht da imam pravo na dividendu.
Trebam 100% odgovor…hvala
dali mogu danas prodat ht da imam pravo na dividendu.
Trebam 100% odgovor…hvala
Možeš. T+3. Tek će te 22. 4. brisati iz SDA, a skupština je 21.4. Dividendu češ dobiti.
pa kolega. ona je izvrsna defenzivna dionica i bez tih akvizicija…pa ona ima netto dobit kao svi građevinci zajedno..jednostavno samo se parkirati i ubirati dividendu i dobar si cca 25% godišnje…meni u ova šugava vremena i više nego li dobro..a siguran sam da će doći do eksplozije cijeme kako se bude 16.04.približavao..,nije ne moguće niti da ga dignu zadnji sat trgovanja 16.04 u neočekivane visine…a sad ako netko želi utrčati u napuhane( i to od grupe pojedinaca-forumasa) građevinare-sretno mu bilo ali ovdje je sreća zagarantirana,bez stresova i panike [thumbsup]
[/quote]
Mislim da se varate, nikakav zadnji sat nece biti dizanja. Uvijek velike pompe a na kraju nista. Po meni dividenda je upravo uracunata na ovim razinama od 225-230kn.
Ajde cujemo se 16.04 u 16.01, pa cemo vidjeti. Nadam se da grijesim…
Imam HT-e.
Stoji da je odlicna defanzivna dionica, kao i ADRS po meni…
[/quote]
Da čujemo se upravo u to vrijeme…stoji da je tako bilo do sada, ali uvijek nas iznenade tako da bi lako moglo da čekaju do tada ,da nas uhvati bezvoljnost i apatija, a tada naglo dizanje na 250,
ovo za adris stoji kao i za INA, i u ovom trilingu nema promasaja niti spaktakularnih zarada, s tim da je novčana snaga HT apsolutna nemjerljiva za ostale,anyway čujemo se 16.04…ako ne prije [thumbsup]
[/quote]
To je bilo 06.04.09.
Onda!? Ipak sam pogrijesio a?, malo sam fulao, ne previse…
[/quote]
Čestitke kolega,oćiti ste trezveniji i realniji nego li ja,
pun sam ko sipak HT ali mi je sreca da sam ulazio sa prosječnom cijenom 208,73 pa sam spokojan,
danas sljedi panika na početku a poslje stabilizacija i vec krajem sljedečeg tjedna vračanje na približne cijena sadašnjim-220kn,
pozdrav
danas budete vidjeli kak je HT hebačka dijonica
Promet 20 miliona? Moglo bi….mozda malo pretjerujem,ali…
Promet 20 miliona? Moglo bi….mozda malo pretjerujem,ali…
pa 10-ak sigurno. ali kupnja je dobra i ipak će to biti za koji dan sve dobro jer kupnje ne nedostaje iako su postavili strašila neko uredno skuplja na 205-206 i zna sto radi..pa dajte mi recite koja je dionica veći ziher od ht do 210,ne postoji i amen
Treći praščići osigurani (ostatak treće pošiljke stiže za mjesec dana). Mujo je zadovoljan s cijenom svinjetine nakon trećeg prašćenja. Ništa ne dira (po savjetima sa Zemlje, samo hrani svinje). Porast cijene svinjetine praktično neminovan. Veliki kupac na vidiku. Teška artiljerija spremna, a vjerojatno neće niti morati pucati. Dovoljna će biti demonstracija sile.
Treći praščići osigurani (ostatak treće pošiljke stiže za mjesec dana). Mujo je zadovoljan s cijenom svinjetine nakon trećeg prašćenja. Ništa ne dira (po savjetima sa Zemlje, samo hrani svinje). Porast cijene svinjetine praktično neminovan. Veliki kupac na vidiku. Teška artiljerija spremna, a vjerojatno neće niti morati pucati. Dovoljna će biti demonstracija sile.
Ma jeli taj kupac koji vreba slučajno Mudrinić i trezor ili…veliki povratak mirovinaca…anyway čestitke prodavateljima jutros na cca 204 [lol]