Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 35,94 | 101.247 | 2,817 | 36,00 | 36,10 | 0,00% |
@Jethro
trezor se neće uključivati. trezor brani dd a ne špekulante. ht ne treba (još) braniti.
živi bili…
[/quote]
Nisam baš razumio. HT (DT) je odlučio da on kupuje kada cijena dostigne neki nivo jer je to isplativo. Mislim da HT nema se potrebu braniti od bankovnih kredita (hipoteka). Za očekivati je da će ponuda biti veća od potražnje nakon današnjeg dana, što će utjecati (negativno) na cijenu dionica. Na nekom nivou cijene počinje trezor s kupnjom. Na kojem i kada će to biti ja neznam. Po mom HT ništa neće braniti nego povoljno kupovati.
Možda sam ja malo retardiran, ali stvarno mi nije jasno tko to danas i sa kojim motivom prodaje HT dionice… Netko se fino nakrcava i urla od smijeha…
Možda sam ja malo retardiran, ali stvarno mi nije jasno tko to danas i sa kojim motivom prodaje HT dionice… Netko se fino nakrcava i urla od smijeha…
nije ni meni kolega..kao sto sam pisao nadokupijo sam po 218,66 i cekam najamnje sa dividendom 40% zaradu
zanimljivo je da se prošli dividenda day cijena dionice tržila oko 225-227 kn dokle je dividenda iznosila 13kn a sad kad se cijela burza stabilizirala i dividenda je 17kn po dionici trenutna cijena je 221 kn…
čudno…bas si ne mogu to objasniti….Očekivao sam HT na 230kn minimalno…
I ja sam jutros uzeo 300 kom po 221 …
K/P ukupna provizija mi je cca 4,5kn … znači 225,5 kn …
225,5 – 17 = 208,5 kn … po toliko bih trebao prodati sutra samo da budem na svom … i još čekam dividendu …
Kako sam kupio čisto špekulativno – mislio sam da ide bar na 230 kn … da zaradim bar za
geox cipele al izgleda ništa od toga ….pušiona stroga ….da danas izađem s nulom trebao bih prodat za 225,5 ….
Ima li tko kakvu ideju kako izać s plusom ….
Hvala
bez brige..čak i ako sutra padne na 200, brzo će se vratiti na današnje razine..pod pretpostavkom da se nastavi zeleni trend u tuzemstvo i inozemstvu
[/quote]
u tome i je caka, kolega dragi ja svakako ostajem u ht, ali danas sam samo na 10% onog što sam imo prekjucer, a sutra cu ja opet imati svoj ht, ddividendu sam si vec isplatio i ne moram je cekati, i sami ste rekli sutra je 200 prekosutra 210….
sutra ti napišem odgovor na ovo, sad je malo kasno.
@Jethro
trezor se neće uključivati. trezor brani dd a ne špekulante. ht ne treba (još) braniti.
živi bili…
…Po mom HT ništa neće braniti nego povoljno kupovati.
[/quote]
povoljno kupuje dionice, brani sebe. kupit će po niskoj cijeni. cijena je još uvijek prihvatljiva za dioničare.
kupio bi kad bi pala ispod 190.
@Jethro
živi bili…
Nisam baš razumio. HT (DT) je odlučio da on kupuje kada cijena dostigne neki nivo jer je to isplativo. Mislim da HT nema se potrebu braniti od bankovnih kredita (hipoteka). Za očekivati je da će ponuda biti veća od potražnje nakon današnjeg dana, što će utjecati (negativno) na cijenu dionica. Na nekom nivou cijene počinje trezor s kupnjom. Na kojem i kada će to biti ja neznam. Po mom HT ništa neće braniti nego povoljno kupovati.
[/quote]
mudrinić će to napucati preko 250 pred izbore
Dakle koje su ovo igre bez granica sa HT-om, ovo je moguće samo u HR, a nije ni ćudno pokraj takvog regultora-HANFA-e
sutra ako prodaš, kao da si u ponedjeljak prodao – nema dividende. dobra ti je cijena, nemoj prodavat prije ponedjeljka.
[/quote]
ups, skliznula mi tastatura.
dakle, sutra ako prodaš, kao da si u ponedjeljak prodao – ima dividende.
[/quote]
dogovori se sa mozgom,pa mi lijepo odgovori.
Neznam kako mozes da das obastrani odgovor,pa covjece ovdje se radi o NOVCU…nije zajebancija..pozz
[/quote]
dakle, idemo ispočetka: smatram da si dobro prošao sa tih stotinjak dionica u 12:20 plativši ih 218.66/dionici, tj. povoljno si, kako kažeš, kupijo. i to sve uzevši u obzir da je najniža cijena do pisanja ovog reply-a 218,50 kn/dionica. sutra možeš prodati, kao i u ponedjeljak i dobit ćeš dividendu. ako ti je baš sila, nemoj sutra, nego u ponedjeljak.
u prvom postu sam krivo napisao i ne bih skužio da nisam privatnu poruku dobio – u prvom postu sam umjesto "nema" trebao napisati "ima", ali sam se ispravio u sljedećem postu onim "skliznula mi tastatura". mislio sam da će biti jasno, sori…
sve u svemu, u zaradi si, jer mislim da cijena neće dotaći 201 kn, što tebi predstavlja +.
k tomu, vrlo brzo će se ht konsolidirati, jer prvi dan nakon dana d – dionica zvekne stihijski, bez točnije računice.
i ne radi se, kako kažeš, o obastranom odgovoru, nego o ispravku prvog odgovora.
gud lak!
sutra ako prodaš, kao da si u ponedjeljak prodao – nema dividende. dobra ti je cijena, nemoj prodavat prije ponedjeljka.
[/quote]
ups, skliznula mi tastatura.
dakle, sutra ako prodaš, kao da si u ponedjeljak prodao – ima dividende.
[/quote]
dogovori se sa mozgom,pa mi lijepo odgovori.
Neznam kako mozes da das obastrani odgovor,pa covjece ovdje se radi o NOVCU…nije zajebancija..pozz
[/quote]
dakle, idemo ispočetka: smatram da si dobro prošao sa tih stotinjak dionica u 12:20 plativši ih 218.66/dionici, tj. povoljno si, kako kažeš, kupijo. i to sve uzevši u obzir da je najniža cijena do pisanja ovog reply-a 218,50 kn/dionica. sutra možeš prodati, kao i u ponedjeljak i dobit ćeš dividendu. ako ti je baš sila, nemoj sutra, nego u ponedjeljak.
u prvom postu sam krivo napisao i ne bih skužio da nisam privatnu poruku dobio – u prvom postu sam umjesto "nema" trebao napisati "ima", ali sam se ispravio u sljedećem postu onim "skliznula mi tastatura". mislio sam da će biti jasno, sori…
sve u svemu, u zaradi si, jer mislim da cijena neće dotaći 201 kn, što tebi predstavlja +.
k tomu, vrlo brzo će se ht konsolidirati, jer prvi dan nakon dana d – dionica zvekne stihijski, bez točnije računice.
i ne radi se, kako kažeš, o obastranom odgovoru, nego o ispravku prvog odgovora.
gud lak!
[/quote]
svaka cast kolega…prihvacam ispriku.
Kupovao sam od 201-205 ovo je danas bio dokup manje kolicine.
Nadam se da ce nas Mudro podici preko javne ponude 265,00 da glasaci budu zadovoljni.