HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 15.11.2024. u 04:20
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
37,30
57.363
1,538
37,50
37,90
2,72%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

nedaju ispod 224!
opametili se ljudi valjda i konačno.

dan je pametniji od noći

evo ja se još malo podebljao,kad ht daju po 206,00 kn zašto ne bi uzeo–ovi što prodaju očito misle da će drugdje proći bolje..oni prodaju ht i kupuju nešto drugo,a ja prodajem nešto drugo i kupujem ht..idem kontra ciklički…tj idem ispravno…

danas ht 222,00 a sutra 206,00…to bi izgledalo kao realno..ali meni se čini da je ht na 206,00 kuna ipak prejeftin–ja ga vidim na nekih 240-250 kn do kraja godine…s tim da računam da će uvesti porez na telefonske impulse,ali to će samo ojačati ht,zato što će uništiti konkurenciju…

Krive pretpostavke, postoji HAT S Gaćinom na čelu koji vrši regulaciju tržišta, tako da nikada ni u ludilu nemože HT biti jedini operater. HT je čak pokušavao s nekim niskim tarifnim paketima ali im nije odobreno jer bi se ostali našli u nerarnopravnoj poziciji..

U prošlu srijedu Raiffeisen mirovinac kupio je 4.000 dionica HT-a. Ostali mirovinci nisu kupovali HT. Opet se aktivirao "veliki" s broja 10. Kupio je cca 10.000 komada u prošlu srijedu.

Rijeka, to su jako sitni brojevi, ja obični građanin imam 1500…

Izgleda da su fondovi prodali što su mislili i preselili na ATPL i KOEI.Tako je to kod nas,mogu napredno raditi samo oni koji imaju povlaštene informacije.Unaprijed pokupiš dividendu HT-ea i omastiš brk na ATPL i KOEI,pa se ponovno vratiš na HT-e kad padne za vrijednost dividende pa i više.

Može pitanje, za one genijalce u zadnja dva tjedna?

Zakaj cijena pada umjesto da ide na 240?

Kaj nije danas trebala biti navala? [undecid]

b,

Sta mislite, hoce li danas rollercoaster na HTu od -1% do +4% ?
[/quo

pa ja se slažem evo ga na nuli a netko vreba iz prikrajka i lako je moguće čišćenje do 230 pa odmah sljedeći do 235,ili danas ili sutra ali će netko počistiti do th razina zasigurno..
svi očekuju da mali izgube živce i istresu se po bidu do 220 ali neće iči ,onaj tko želi dividendu mora u zadnjim minutama udariti po asku pa taman i sutra u 15.59,59 sve do 240

kolega mialll, a da niste možda prespavali zadnji dan prije prava na 1. dio dividende ?!
[/quote]

ma rekao nikad više u HT, ali nikad ne reci nikad,
ma kupnje ne nedostaje niti sada ali brate niti prodaje,što jest-jest,ha sutra bumo vidjeli konačan rasplet, ja ostajem pa kako god bilo..
[/quote]

sutra je možebitno zveknuće na 219…
živi bili…
[/quote]

Ne kolega, pogrešno, to je prekosutra.

[/quote]

Ne kolega, pogrešno, to je danas, ali I za kojih 2 mjeseca.

ne. navala je bila jučer. ne znam zašto 240… danas će roknuti na oko 220 ili čak i niže, a za koji dan slijedi recovery. bio sam optimist kad sam predvidio prije kojih 3 tjedna da će završiti na 222. navalit će paničari jer misle da će zveknuti sutra ispod 200. kupi sutra ako ne misliš dizati godinu dana. to ti je oročavanje uz dobru kamatu, a sigurno.
em će porasti dionica, em ti je dividenda sigurna.

🙂
a spike sa trezorom su za one sa velikim očima.
uživaj. eto, nisi trebao otići sa atpl…

Matija,
jeste ali na Bid. Ljudi ne shvaćaju jednu stvar: politički faktor na ovoj dionici je potrošen, mali su sretni da ni su izgubili ništa u ovoj krizi i dok oni izlaze masovno van nema gore.
Za to će se trezor uključiti u igru da stabilizira cijenu jerbo bi bilo drž ne daj. Dovoljno je pogledati kakva su svjetska iskustva sa ulaganjima u telekomunikacije ( npr. DT u Njemačkoj) Pametnome dosta.

who dares, wins

Sutra ne bi bilo čudno da naraste..baš kad pomisliš da razumiješ ponašanje ljudi oni te iznenade..

zasto pada Ht ako je danas zadnji dan
al nebi trebao rasti bar na 226…molim objasnjenje

[i]Sve što pišem to je samo moje osobno mišljenje i nije nagovor na k/p.[/i]

Mislim da nije sve gotovo, nije ovo prekrcavanje, male su količine i ovdje i kod ATPL..

New Report

Close