HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 15:53
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
38,50
90.514
2,351
38,60
38,80
0,78%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

svakako,linija otpora je na 200 kuna,i ne vjerujem da će dionica pasti ispod te razine,na takav zaključak sugerira činjenica da kad se cijena spušta i približava granici od 200,00 kn,da promet naglo slabi,tj. da nema puno zainteresiranih za prodaju po toj i ispod te cijene,mada ne isključujem mogućnost da zaroni na par dana i ispod 200,00 kn…

Drage kolegice i štovane kolege, moje mišljenje je ovakvo. Da je last dividend day za cijeli iznos dividende bio 5. ožujak, a da se ona isplaćuje u dva dijela, onda bi se moglo pretpostaviti da je i drugi dio dividende ukalkuliran u sadašnju cijenu, no obzirom da je LDD za drugi dio dividende 21. travnja 2009. onda to sigurno znači rast cijene dionice za cca iznos tog drugog dijela i za toliko (ili malo više) pad na ex DD. (‘Ajd da vidimo ‘ko može napisati dužu rečenicu) Dakle, slažem se sa svima koji misle da će HT doći na cca 220,00 kuna prije 21.04.

Ja ću ti prodati mojih 1300 odmah za 215… ok…
[/quote]

Koji si ti pametnjaković. Prodao bi po 215 kn znajući da je trenutna tržišna cijena 205. Prodaj je po 215 kad tržišna vrijednost bude 220-225 kn. Svakakvih frajera ovdje ima…

Drage kolegice i štovane kolege, moje mišljenje je ovakvo. Da je last dividend day za cijeli iznos dividende bio 5. ožujak, a da se ona isplaćuje u dva dijela, onda bi se moglo pretpostaviti da je i drugi dio dividende ukalkuliran u sadašnju cijenu, no obzirom da je LDD za drugi dio dividende 21. travnja 2009. onda to sigurno znači rast cijene dionice za cca iznos tog drugog dijela i za toliko (ili malo više) pad na ex DD. (‘Ajd da vidimo ‘ko može napisati dužu rečenicu) Dakle, slažem se sa svima koji misle da će HT doći na cca 220,00 kuna prije 21.04.

[/quote]

Koji si ti pametnjaković. Prodao bi po 215 kn znajući da je trenutna tržišna cijena 205. Prodaj je po 215 kad tržišna vrijednost bude 220-225 kn. Svakakvih frajera ovdje ima…

[/quote]
Tu cijenu neš vidit…….tribaš se malo razumit u burzu

[/quote]

[/quote]
[/quote]
tu cijenu ćeš vidit…trebaš se malo razumit u politiku…

Nije stvar u politici nego u dobroj dionici,sada samo svi pričaju o lošim vijestima a predvidite kako će se dionica ht-a koja je dosta sigurna dionica što se tiče likvidnosti ponašati kad počne oporavak u cijelom svijetu onda će biti kasno za kupovinu iste.

[/quote]
A što mi je 1300 komada – kap u moru, a i cijenu si lijepo odredio – svaka čast, vidi se da se razumiješ u burzu. No prije ćeš prodati ako daš nalog na burzi. Ako ne prođe prije, proći će 15. ili 16. travnja – ne sekiraj se!

Vrijeme ne stvara mudrace nego starce!

Pozivajući cijenu HT-a na 220 kn i više ja smatram čistim neobjektiv. iliti drukom, molim vas radi drugih na forumu..Nakon FI za prvi kvartal 2009 možda dođete sebi….

[/quote]

[/quote]
[/quote]
Ti ćeš nekome govoriti da se treba malo razumiti u burzu a tako rezimiraš .

Cjena će 16.04 biti veća od 220 kuna i priča završena do toda pa ćemo viditi tko je bio u pravu.

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

Ti ćeš nekome govoriti da se treba malo razumiti u burzu a tako rezimiraš .

Cjena će 16.04 biti veća od 220 kuna i priča završena do toda pa ćemo viditi tko je bio u pravu.

Nek su tu zbilja zasljepljeni sobom i svojom veličinom. Svašta.
A koliko su oni puta fulali i svojim preporukama, zehebnuli ljude, ko to pamti.

No i ćorava koka tu i tam pogodi jaje.

Evo da se i ja nadovežem, mislim da će ht 16.4 biti ispod 200, jer ja sam prodao neki dan, pa zato mislim da mora biti niže od toga, to mi je jedini "pokazatelj" i on je jedino relevantan.

Pa jel možete jednostavno nakon cijelog teksta tako napisati da ljudi znaju što čitaju, a ne da moraju tražiti kaj ste i kad i kao napisali da ste ili niste kupovali i po kolko.

Znači prodao ili kupio nakon mišljenja kuda ide.
Da se dobije malo na "vjerodostojnosti".
Ovak ROFL i [lol] za "analizice".

Nije stvar u politici nego u dobroj dionici,sada samo svi pričaju o lošim vijestima a predvidite kako će se dionica ht-a koja je dosta sigurna dionica što se tiče likvidnosti ponašati kad počne oporavak u cijelom svijetu onda će biti kasno za kupovinu iste.

Krivo, počeo je oporavak vani, pa mi stojimo ili klizimo dole.
Mi nismo "vani", nismo niti u Eu, mi smo di jesmo.
Nelikvidnost, mane velo.

nelikvidnost ubija našu burzu,zato je svaka prognoza nezahvalna..svu likvidnost je pospugala država,i tako će biti još 2-4 mjeseca,tako da je realno očekivati laganu stabilizaciju tek na jesen,doduše ako se vani krene stabilnije u zeleno,i ako završi medvjeđi ples,ili kurbin pir,onda će se i u nas tržište stabilizirati dugoročnije-.za ht je dobra stvar što nemaju nikakvih troškova,zanemarivo,a imaju još uvijek velebne prihode..dakle,kriza najmanje pogađa telekomunikacijski sektor,zato je ht perjanica zse-a,defenzivna,sa strong buy,na oko 200,00 kn..uostalom,mirovinci su puni love,i neće dopustiti da im glavna dionica tone u nepovrat,zato će patiti ostale dionice na zse,ali ova pučka je zaštićena i od politike,kao ko medvjed u lici..pa ponavljam onu od pbz-a,–sigurnost je najveća kamata…tj dionicu ht-a doživljavam kao mirno utočište u neizvjesnim vremenima…

je li u javnost pustena informacija kad trezor pocinje s kupnjom?

INVESTICIJE SU PROBILE PLAFON, TROŠE SE KREDITI, SVUDA MNOGO PARANOJE, SVI SU DO GRLA U KRIZI

New Report

Close