Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 38,92 | 141.150 | 3,627 | 39,00 | 39,10 | 0,78% |
HT ce poceti kupovati dionice za trezor….
http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/352-09-HT_Poziv_GS.pdf
I meni sijelo sada bi trebao ići pojačani dokup dionica Ht-a zbog drugog većeg dijela dividende.
[/quote]
ja sam to već odradio, sad samo čekam prvi dio da stavim tamo otkud sam uzeo za dokup.
evo upravo sjelo na RBA iako je u SDA rečeno da će ići na račun registracije a to je broker…
no ni ovako nije loše u ova tmurna vremena. [proud]
Imam konkretno pitanje, ako mi netko može pomoći. Vidim da je prvi dio dividende počeo sjedati na račun, pa mi je tako legla lova za dionice koje su mi još pod moratorijem, no još nema novaca za dionice koje su mi na Investoru !? Dali će i ovo leći ili moram nešto napraviti??
Tu svi samo komentiraju jel sjela lova, kao da je to bitno, kao da će tu lovu upucati na burzu.
Smješnih likova ima tu koliko ti srce želi.
Nego, može li kakvo mišljenje oko toga zašto je ht potonuo na 201 kunu, i to na dan kad je izašla vijest da će trezor kupovati?
Kaj ne bi trebalo biti obrnuto?
Ili opet neka teorija zavjera by fondovi ?
Ajmo genijalci nek se čuje vaš glas.
ja mislim da danas prodaju oni koji su razocarani sto nece biti izvanredne dividende. vjerojatno su neki ulazili u HT s nadom da ce pored redovne biti i izvanredna pa su sad malo razocarani…iako otkup dionica nije nista losije rjesenje…dapace. smanjivat ce se broj izdanih dionica, sto povecava sanse da cemo i dalje imati dobru dividendu po dionici…cak i ako neto dobit bude padala…
Tu svi samo komentiraju jel sjela lova, kao da je to bitno, kao da će tu lovu upucati na burzu.
Smješnih likova ima tu koliko ti srce želi.
Nego, može li kakvo mišljenje oko toga zašto je ht potonuo na 201 kunu, i to na dan kad je izašla vijest da će trezor kupovati?
Kaj ne bi trebalo biti obrnuto?
Ili opet neka teorija zavjera by fondovi ?
Ajmo genijalci nek se čuje vaš glas.
Ovo je zadnja prilika da ga još malo srokaju jer to više neće moći tako jednostavno činiti pošto će biti donesena ta odluka. Najljepša odluka.
dali se na novokupljene dionice do 21.04. isto isplaćuje 17 kuna ili samo na one na koje je isplaćen predujam dividende?
HT ce poceti kupovati dionice za trezor….
http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/352-09-HT_Poziv_GS.pdf
ovo jedino može spasiti ht!