Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 38,48 | 74.377 | 1,933 | 38,50 | 38,70 | 0,00% |
Znači; Jetro, ti misliš da ostaje na nominali kao i prije devalvacije, ali ako je tako ZSE može stavit ključ u bravu odma’ drugi dan.
je, na žalost tako je. to je svojevrsni bad crobexa, belexa i bosanske burze. tu je crnogorska u plusu (službena valuta im je eur).
oko toga se sve i vrti… u doba ht ipo, eur je ispod 7,20 bio, nedavno je preskočio 7,50.
ali… u cijeloj priči je to još i namanji problem.
tek slijedi prava priča…
crobex će vrlo brzo ključ u bravu i poslovati dva dana tjedno.
Premješteno iz teme: ATPL (Atlantska plovidba d.d.)
opet ja, bit ću malo dosadan. pošto smo dobili predujam od 50 kn i ako, naglasak na ako dobijemo još 100 kn, to bi značilo da bi dividenda mogla biti 150 kn.ako to usporedimo sa dividendom, ukupnom kod ht, koja iznosi oko 13% od vrijednosti dionice na dan isplate , da li to znači da di na dan isplate atlanske bila oko 1200 kn. ima li to kakvog smisla?
vidim da sam dobio jedinicu ali nisam dobio nikakav odgovor. da li to znaci da ima nesto u tome sto sam napisao
[/quote]
A šta ako Ht još zvizne pa mu ostatak dividende bude zapravo 10% vrijednosti dionice?
Premješteno iz teme: ATPL (Atlantska plovidba d.d.)
A šta ako Ht još zvizne pa mu ostatak dividende bude zapravo 10% vrijednosti dionice?
🙂
join the club!
nije topic, al samo da velim: ht je odradio svoju dividendu skokom sa 190…
190+17=207. trenutna je cijena 205. ako odmah prodaš i izbjegneš nevolju zvana dividenda, nešto bi još mogao spasiti, jer će nakon dd ht krobeksnuti preko 17 kn.
@Vinski
Isplata ide preko SDA.Meni sjelo na firmu, osobno nemam HT-R-A za isplatu prvog dijela.
PBZ sjelo, INVESTOR nije
Ali biti će zanimljivo vidjeti koliko će se od idvidende vratiti na tržište!!