Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 38,91 | 137.640 | 3,537 | 39,00 | 39,00 | 1,03% |
Ma to joj je valja neki bonus… Izbjegavaju placanje poreza i doprinosa.
Naravno da je bonus jer je te dionice dobila za badava pa ih je pokušala prodati u naj povoljnijem trenutku i promašila.
No postavlja se logoično pitanje: ako tako gospodari sa svojom imovinom šta tek radi sa tuđom?
Mene to u opće ne čudi jer znam da je njih 80% nesposobno do boli ali povremeno tako izvučem neki dokaz za tu njihovu nesposobnost. Neka narod vidi kome povjeravaju svoju budućnost i imovinu i neka se ne čude što nam je tako kako nam je.
Kolega, nju to ne brine, a zasto i bi? Ona je dobila nekih 70.000 kn bonusa, u dionicama. I lupila po bid-u. Sto bi svatko morao drzati dionice?
Kolega, nju to ne brine, a zasto i bi? Ona je dobila nekih 70.000 kn bonusa, u dionicama. I lupila po bid-u. Sto bi svatko morao drzati dionice?
Kolega ja ću uvijek rađe slijediti Mudrinićev primjer kada je kupovao na 190.
Mislim da shvaćate bitnu razliku.
Direktorica u HT-u otpustila 234 dionice po 205kn [lol]
žena zna
[/quote]
Kolega, vase je pravo da sljedite koga god hocete. Gospodja, nagadjam, nije zeljela dati primjer nego uzeti novce i potrositi ih na nesto.
[/quote]
Kolega, vase je pravo da sljedite koga god hocete. Gospodja, nagadjam, nije zeljela dati primjer nego uzeti novce i potrositi ih na nesto.
[/quote]
Kolega ako ste si uzeli za pravo da budete njen advokat onda bi trebali znati da su svi njeni postupci pod lupom javnosti. Zašto na primjer nitko ne obavještava Burzu kad Vi prodate svoje dionice, a ona mora !? Baš radi toga jer je na nekakvom položaju. Drugim riječima kakva je njena poruka sa ovom gestom izrečena malim dioničarima? Prodaj i bježi. Ili ako je špekulirala (što evidentno jeste) da je nesposobna. A Vi ju samo dalje branite.
Pa spekulirala… Vraga je ona spekulirala, bas nju briga. Zeni mozda trebaju nove cipelice i par torbica, ili zeli preuredit kupaonu. Sad vi tu izvodite neke velebne zakljucke na osnovu toga. Cak i da je spekulirala, i vi spekulirate ukolike drzite dionice. Sto bi vi smjeli, a ona ne?
Eventualno mozete poslat pismo upravi i izraziti svoje negodovanje. Siguran sam da ce vam odgovoriti.
To što je nekakva direktorica nekog sektora za birokraciju i gubljenje vremena prodala dionice da uplati ljetovanje nema apsolutno nikakve veze sa budućim kretanjem cijene HT-a
sve više korisnika prelazi u Optimu,možda je kupila njihove dionice,pa i mi kupujemo dionice u firmama koje nisu naše i nadamo se zaradi
To što je nekakva direktorica nekog sektora za birokraciju i gubljenje vremena prodala dionice da uplati ljetovanje nema apsolutno nikakve veze sa budućim kretanjem cijene HT-a
možda je dobila zadatak da pusti mali probni balončić,a ostali mudro gledaju što će se dogoditi da malo dokupe na 193,00
Ukratko ja bi da se njima prestanu djeliti bonus dionice jer se ih stavlja u povlašteni položaj i povremeno dovode ostale u zabludu. Za svoje novce neka si kupuju i prodaju šta god hoće.
Ako baš hoćete ona je naj vjerojatnije nišanila da proda u utorak tako da kad bi neko zlonamjeran htio mogao bi to protumačiti na način da je imala povlaštenu inf. da će dionica nakon predujma pasti.
To smo znali i mi ali ni smo tamo zaposleni dok ona jeste i mora voditi pažnju o tome. Ako to ne zna neka si nađe savjetnika koji će voditi računa o svim aspektima njenog ulaganja. Toliko od mene.