HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 18.11.2024. u 08:54
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
37,94
56.149
1,480
37,90
38,30
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Uostalom ja ih imam već 30( osoba ), a toliko mi neće trebati, pa mogu nekome ako hoče prodati njih par , neka ponudi cijenu..[smiley2]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Ponude za kupnju HT-a po cijeni od 240 do 310 kuna
Vaš link

oni koji imaju više od 5 punomoći idu na provjeru:

Pretpostavljam da ce to na kraju zavrsiti kod ureda za sprecavanje pranja novca, koji je, da podsjetim, od 1995. pronasao 0 (slovima: nula, nijedan, zero, zirou, none, nista) slucajeva pranja novca. [smiley1] Samo peri stari, nemas brige…

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

240 – 310 kn !!???
Nebi rekao, bude to sigurno jeftinije…!!!

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

Kako vi komplicirate, ja ću to riješiti puno jednostavnije, svi će imati svoje račune, bez punomoći i kad zatreba samo će doći mail sa njihovim imenom , koji ču ustvari ja kontrolirati , i prodati dionice. Može li bolje?[smiley2]

Nismo ni sumnjali da se ti nećeš snaći. Nismo ni sumnjali.
[smiley2][smiley2]

plavi:

Pazi da nemaš više od 5 punomoći ( navodno )..

Nemam, imam točno 5. Pisao sam o tome prije mjesec dana da do 5 nema zime a niste mi vjerovali. Dal se može posvojiti punoljetna osoba?

Pa recimo predaj tri punomoći u Fini,pa trk do Erste tamo predaj tri,pa trk do Hpb pa predaj 4 i tako u krug,i imaš već viška.Ako ti se da,ako ne, ko meni neka me hanfa provjerava i zato me više zaboli.Samo mi zabraniti nemogu ,sad mi dodje da uzmem sto punomoći![smiley2][smiley15][smiley16]

Uhljebe na ulicu!!!!!

kao sto sam jednom prilikom rekao torbarenjem se nesmatra do pet punomoci.

izvor vecernji-list

Hanfa će, kaže njezina glasnogovornica Ozana Bašić, provoditi nadzor i nad punomoćima te će obvezati banke da im prijave sve koji budu kupovali dionice s pet i više punomoći, no zasad neće propisivati gornji limit za punomoći. Pravo na upis dionica po povlaštenim uvjetima imaju i djeca, a roditelji moraju znati da ne mogu prodavati te dionice bez dopuštenja centra za socijalni rad.

Bogat si tek kad imaš nešto što nikad ne bi mogao kupiti novcem! (Brooks)

sad ne kuzim.
znaci dozvoljeno je 4 punomoci?

Hanfa će, kaže njezina glasnogovornica Ozana Bašić, provoditi nadzor i nad punomoćima te će obvezati banke da im prijave sve koji budu kupovali dionice s pet i više punomoći, no zasad neće propisivati gornji limit za punomoći. Pravo na upis dionica po povlaštenim uvjetima imaju i djeca, a roditelji moraju znati da ne mogu prodavati te dionice bez dopuštenja centra za socijalni rad

Bogat si tek kad imaš nešto što nikad ne bi mogao kupiti novcem! (Brooks)

Joj ono sa motorom me nasmijalo do suza. [smiley2]

Možda i nije loše da bude puno ljudi u IPO-u HT-a i da svi odmah prvi tjedan zarade 50%. Neki će se okuražiti lakom zaradom i početi lupati po drugim dionicama. Al će se zeleniti.[smiley1][smiley1]

Wile E. Coyote: Carnivorous Vulgaris; Apetitius Giganticus; Eatius Birdius

I kaj sad četriri ili pet punomoći?[smiley2]

If I go there will be trouble, an' if I stay it will be double, so you got to let me know, should I stay or should I go

evo nešto o cijeni dionice

Raspon cijena dionica T-HT-a: Od 240 do 310 kuna

Business.hr/Hina 12.09.2007 08:22
Pročitaj komentare(0)

Vlada će u četvrtak donijeti odluku o rasponu cijena dionica T-HT-a, a procjene konzultanta JP Morgana govore o iznosu od 270 do 310 kuna. No, Novi list doznaje da će na taj raspon Vlada odrediti popust, pa će tako građani u javnoj ponudi dionice T-HT-a moći kupiti po cijeni od 240 do 310 kuna.

Naime, jasno je da Vlada želi To znači da će građani u najvećem paketu, onom od 38.000 kuna, moći kupiti od 122 do 155 dionica T-HT-a. Jasno je, naime, kako Vlada želi da građani u predizborno vrijeme zarade na dionicama T-HT-a, pa će shodno tomu formirati i konkretnu cijenu dionice u IPO-u.

Na konačnu cijenu utjecat će, naravno, i broj pristiglih ponuda za kupnju dionica, odnosno cijene koje će institucionalni ulagači istaknuti u svojim ponudama.

240 – 310 kn !!??? Nebi rekao, bude to sigurno jeftinije…!!!

Novinari će spominjati 240 – 310 Kn, a onda će vlada ispasti darežljiva i dati za 180 – 200 Kn. To je taj scenarij.

ajme majko, pa lijepo piše do 5 punomoci. Dakle, 6 paketa mozete upisati. Zaista bi trebalo promijeniti ime teme na *ebe lud zbunjenoga.[smiley7]

Autor posta posjeduje dionice ATPL-R-A i HT-R-A. Također, unaprijed zahvaljuje Neznanom junaku na asu.

New Report

Close