Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 37,94 | 56.149 | 1,480 | 37,90 | 38,30 | 0,00% |
Uostalom ja ih imam već 30( osoba ), a toliko mi neće trebati, pa mogu nekome ako hoče prodati njih par , neka ponudi cijenu..[smiley2]
Ponude za kupnju HT-a po cijeni od 240 do 310 kuna
Vaš link
oni koji imaju više od 5 punomoći idu na provjeru:
…
Pretpostavljam da ce to na kraju zavrsiti kod ureda za sprecavanje pranja novca, koji je, da podsjetim, od 1995. pronasao 0 (slovima: nula, nijedan, zero, zirou, none, nista) slucajeva pranja novca. [smiley1] Samo peri stari, nemas brige…
240 – 310 kn !!???
Nebi rekao, bude to sigurno jeftinije…!!!
Kako vi komplicirate, ja ću to riješiti puno jednostavnije, svi će imati svoje račune, bez punomoći i kad zatreba samo će doći mail sa njihovim imenom , koji ču ustvari ja kontrolirati , i prodati dionice. Može li bolje?[smiley2]
Nismo ni sumnjali da se ti nećeš snaći. Nismo ni sumnjali.
[smiley2][smiley2]
plavi:
”
Pazi da nemaš više od 5 punomoći ( navodno )..
”
Nemam, imam točno 5. Pisao sam o tome prije mjesec dana da do 5 nema zime a niste mi vjerovali. Dal se može posvojiti punoljetna osoba?
Pa recimo predaj tri punomoći u Fini,pa trk do Erste tamo predaj tri,pa trk do Hpb pa predaj 4 i tako u krug,i imaš već viška.Ako ti se da,ako ne, ko meni neka me hanfa provjerava i zato me više zaboli.Samo mi zabraniti nemogu ,sad mi dodje da uzmem sto punomoći![smiley2][smiley15][smiley16]
kao sto sam jednom prilikom rekao torbarenjem se nesmatra do pet punomoci.
izvor vecernji-list
Hanfa će, kaže njezina glasnogovornica Ozana Bašić, provoditi nadzor i nad punomoćima te će obvezati banke da im prijave sve koji budu kupovali dionice s pet i više punomoći, no zasad neće propisivati gornji limit za punomoći. Pravo na upis dionica po povlaštenim uvjetima imaju i djeca, a roditelji moraju znati da ne mogu prodavati te dionice bez dopuštenja centra za socijalni rad.
sad ne kuzim.
znaci dozvoljeno je 4 punomoci?
Hanfa će, kaže njezina glasnogovornica Ozana Bašić, provoditi nadzor i nad punomoćima te će obvezati banke da im prijave sve koji budu kupovali dionice s pet i više punomoći, no zasad neće propisivati gornji limit za punomoći. Pravo na upis dionica po povlaštenim uvjetima imaju i djeca, a roditelji moraju znati da ne mogu prodavati te dionice bez dopuštenja centra za socijalni rad
Joj ono sa motorom me nasmijalo do suza. [smiley2]
Možda i nije loše da bude puno ljudi u IPO-u HT-a i da svi odmah prvi tjedan zarade 50%. Neki će se okuražiti lakom zaradom i početi lupati po drugim dionicama. Al će se zeleniti.[smiley1][smiley1]
I kaj sad četriri ili pet punomoći?[smiley2]
evo nešto o cijeni dionice
Raspon cijena dionica T-HT-a: Od 240 do 310 kuna
Business.hr/Hina 12.09.2007 08:22
Pročitaj komentare(0)
Vlada će u četvrtak donijeti odluku o rasponu cijena dionica T-HT-a, a procjene konzultanta JP Morgana govore o iznosu od 270 do 310 kuna. No, Novi list doznaje da će na taj raspon Vlada odrediti popust, pa će tako građani u javnoj ponudi dionice T-HT-a moći kupiti po cijeni od 240 do 310 kuna.
Naime, jasno je da Vlada želi To znači da će građani u najvećem paketu, onom od 38.000 kuna, moći kupiti od 122 do 155 dionica T-HT-a. Jasno je, naime, kako Vlada želi da građani u predizborno vrijeme zarade na dionicama T-HT-a, pa će shodno tomu formirati i konkretnu cijenu dionice u IPO-u.
Na konačnu cijenu utjecat će, naravno, i broj pristiglih ponuda za kupnju dionica, odnosno cijene koje će institucionalni ulagači istaknuti u svojim ponudama.
240 – 310 kn !!??? Nebi rekao, bude to sigurno jeftinije…!!!
Novinari će spominjati 240 – 310 Kn, a onda će vlada ispasti darežljiva i dati za 180 – 200 Kn. To je taj scenarij.