HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 24.11.2024. u 13:43
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
38,50
90.514
2,351
38,60
38,80
0,78%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Ht ima ograman udjel u Crobexu ,sad ćemo vidjeti šta su veliki odlučili

aha, danas ronimo svi skupa preko 5%. mislim da su se istovarili svi koji su htjeli jučer po 22x, a tko je bio sreće i po 23x.
budući da dno niti jedne dionice nije definirano, danas bi moglo zveknuti do neslućenih razmjera. par dana prije dividende poraste za 17 kn i to je to… navlakuša samo takva. u hrpi nepoznanica, zna se samo za koliko nešto mora skočiti, jer se zna iznos dividende. za koliko će nešto pasti, nepredvidivo je.
deja vu
krobi pada danima. postoji li ijedan razlog da ne pada?

Evo već jedan debeli plašljivac na 214kn. Sad samo čekam da se ovce počnu gurati niže od toga 😀

Ma danas je opet prekrcaj, HT pada (ne jako) a ostalo što je likvidno se diže – rekoh ja!

Vrijeme ne stvara mudrace nego starce!

Evo već jedan debeli plašljivac na 214kn. Sad samo čekam da se ovce počnu gurati niže od toga 😀

Prijatelju nije to plašljivac već navlakač…

Ako želiš pobijediti, ne smiješ izgubiti...

Danas neće uspijeti igra velikih da sruše Ht ,Europske burze se zelene fjučersi se zelene pa će i Amerika krenuti u rast. Na Ht-u kupnja na višim razinama od prodaje pecaju se mali i naivni.No najbolju dionicu treba dokupiti a ne prodati.

Ne znam zašto se svi toliko ložite oko toga kolika je cijena dionice… HT-ova dionica nije materijal za day trade igrice. Što se mene tiče, cijena može pasti i na 1 lipu. Ja ovu dionicu ne prodajem sigurno još nekoliko godina, sve dok HT ima ovu poziciju na tržištu… A u kakvoj su financijskoj situaciji Optima i Metronet, nema straha za HT na vidiku. Da ne pričam o pokazateljima, ulaganjima u svjetlovodnu pristupnu mrežu itd… itd….
Ja ne dvojim niti malo da u jesen neće biti isplaćena još jedna izvanredna dividenda od cca 20 kuna… Ionako ova redovna dividenda ide iz ostvarene dobiti iz 2008, a viška na računu još hvala bogu ima…
Dakle, opušteno zavaljen u naslonjaču čitam ove smiješne komentare oko toga hoće li cijena dionice gore ili dole… Baš me briga…

Ako želiš pobijediti, ne smiješ izgubiti...

Ako na kupnji imamo prvi nalog npr. 100 komada po 230kn a na prodaji isto npr. 100 komada po 200kn, po kojoj se cijeni odvija transakcija???

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

-9,37 🙂 Pa i nije tako loše na otvaranju 🙂

199,04 25
200,04 5
203,48 220
206,97 120
207,00 70
207,79 100
207,90 420
208,00 854
208,98 20
208,99 69

Nalozi na prodaji minutu prije otvaranja. Na ovoj našoj burzi je previše neupućenih da bi išta dobro mogli očekivati. Ili možda suprotno, što je više takvih idiota ostali bi mogli zaraditi. Nisu jučer željeli prodati za cca 225-227 (a i više ujutro) a sada im je dosta i 200 kn po dionici. Otvoreno je s 207 a i dalje pada (204,10). Stabilizirat će se vjerojatno tu negdje ili malo više.

Danas neće uspijeti igra velikih da sruše Ht ,Europske burze se zelene fjučersi se zelene pa će i Amerika krenuti u rast. Na Ht-u kupnja na višim razinama od prodaje pecaju se mali i naivni.No najbolju dionicu treba dokupiti a ne prodati.

199,04 25
200,04 5
203,48 220
206,97 120
207,00 70
207,79 100
207,90 420
208,00 854
208,98 20
208,99 69

Nalozi na prodaji minutu prije otvaranja. Na ovoj našoj burzi je previše neupućenih da bi išta dobro mogli očekivati. Ili možda suprotno, što je više takvih idiota ostali bi mogli zaraditi. Nisu jučer željeli prodati za cca 225-227 (a i više ujutro) a sada im je dosta i 200 kn po dionici. Otvoreno je s 207 a i dalje pada (204,10). Stabilizirat će se vjerojatno tu negdje ili malo više.

ovce sta rec drugo.. i kupit od istih kad ih vec toliko zulja.

[i][b]Stvarnost - iluzija izazvana pomanjkanjem alkohola[color=yellow][/color][/b][/i]

Danas neće uspijeti igra velikih da sruše Ht

Sve si fulao [bye]

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

New Report

Close