Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 37,94 | 56.149 | 1,480 | 37,90 | 38,30 | 0,00% |
Mirela u jutarnjem piše raspon cjene će bit 240-310 malo niže u tekstu da je ta cjena najvjerojatnija.Mislim da je sama “odredila” cjenu na osnovu špekulacija, računajući i nas na forumu koji su svesrdno davali procjene i do 350, našto im treba bit zahvalani…[smiley1]
Ipak mislim ako bude bliže brojki 240 može se podnit a i mora.Ostaje nam nada da će vlada bit darežljivija.
Pridružujem se plavomu i odgovorite nam: kada će HT na burzu?[smiley1]
Ponude za kupnju HT-a po cijeni od 240 do 310 kuna
Vaš link
oni koji imaju više od 5 punomoći idu na provjeru:
Do pet punomoći
Kako bi se spriječila nekontrolirana kupnja paketa dionica Hrvatskog telekoma pod povlaštenim uvjetima, Hanfa je odlučila prije samog početka IPO-a uputiti banke agente kako postupiti u slučaju da jedna osoba pokuša upisati pakete s većim brojem punomoći. Banke agenti – Erste bank te Hrvatska poštanska banka, kao i Fina Hanfi će morati prijaviti sve osobe koje su dale ponudu za kupnju dionica s više od pet punomoći, a Hanfa će nad njima obaviti provjeru.
I šta imaju provjeriti da kupujem deset i to je moja stvar,neka provjeravaju,ali spriječiti ne mogu!
Za ovakav IPO ( stoljeća ) mogli su se pripremiti,a ne da čovjek na upit u Fini,pa u Erste,pa u Hpb,dobije tri različita odgovora,ja ih pitam za neke stvari a oni samo vrte glavama već danima.Jako slabo pripremljeno,šta če tek biti kada velika većina onih koji nisu upučeni nahrle na šaltere,a ono pola dokumentacije fali.
Takodjer mi nije jasno da stalno mijenjaju punomoći,te daj ovu te onu,alo svaka ovjer 50 kn,pa ti kažu u pravnoj službi da priznaju i staru – dakako ova na šalteru to nezna,za nju je punomoć Sveto pismo,a kada vidi dvje misli da sam narko diler!
Ako kupujemo na punomoć a ne prenesemo dionice, ostajemo i bez dividende. Jasno ako prije toga ne ostanemo bez dionica.[smiley3]
mogli bi baciti kladu koja će biti cijena dionice, ja kažem 269kn
Ja više nisam baš siguran da ću kupiti išta, prvo sam mislio nekoliko paketa, onda sam došao na jedan, sada mi je i to upitno. Da se ne bliže izbori sigurno ne bi kupio, ipak je previše ljudi na jednoj strani broda, mogao bi se izvrnuti!
ionako svi misle prodati u prvom tjednu i zaraditi 30%, pa 30% će se moći zaraditi i na dosta drugih dionica, s obzirom na to kako nam ide tržište i to uz manju neizvjesnost
Pazi da nemaš više od 5 punomoći ( navodno )..
Nemam, imam točno 5. Pisao sam o tome prije mjesec dana da do 5 nema zime a niste mi vjerovali. Dal se može posvojiti punoljetna osoba?
Ako kupujemo na punomoć a ne prenesemo dionice, ostajemo i bez dividende. Jasno ako prije toga ne ostanemo bez dionica.[smiley3]
Zasto bi ostali bez dividende? Bez dionica mozes ostati ako te netko prevesla ali inace ne. Ako dividendu budu djelili prije izlaska ht-a na burzu biti cemo bez dividende, ako budu djelili poslje cemo je imati
tenkista:
”
”
Zasto bi ostali bez dividende? Bez dionica mozes ostati ako te netko prevesla ali inace ne. Ako dividendu budu djelili prije izlaska ht-a na burzu biti cemo bez dividende, ako budu djelili poslje cemo je imati
Ma, mislio sam ako ih prodam da ću ostati bez dividende, žišku?[smiley2]
plavi:
”
Pazi da nemaš više od 5 punomoći ( navodno )..
”
Nemam, imam točno 5. Pisao sam o tome prije mjesec dana da do 5 nema zime a niste mi vjerovali.
Dal se može posvojiti punoljetna osoba?
Pa jel dotle došlo?
[smiley2][smiley2][smiley2] (suze mi cure …)
Dal se može posvojiti punoljetna osoba?”
Pa jel dotle došlo?
[smiley2][smiley2][smiley2] (suze mi cure …)
I meni. [smiley11]
Ovo stvarno izmiče kontroli. [smiley2]
Dal se može posvojiti punoljetna osoba?
[/quote]
teško, ali možeš ju kupiti, jedino je državljanstvo malo problem